Enemon slim
Med nosečnostjo sem pridobila nekaj kg ki bi se jih zdaj rada znebila.. našla sem tale nadomestni obrok za nadzor telesne teže Enemon slim.. imajo več različnih okusov, kar mi je super, ker se hitro naveličam.
http://enemon.si/izdelek-kategorija/enemon-slim/
Kakšne so vaše izkušnje z njihovimi izdelki?
tudi jaz sem moškeg spola. Meni so super obroki za zajtrk in malico v službi. Zvečer si ga redko naredim, sem pa si ga, ko sem še želel jesti po 11-ti uri včasih 🙂 Po nasvetu kolegice si najraje naredim mešanico jagode in vanilije s koščki čokolade (1+1 vrečka) z 2 dcl 3,2% mleka in 2 dcl vode, čeprav naj bi po navodilih uporabljal posneto mleko sploh, če hujšaš. Ne hujšam več, še zmeraj pa pojem vsaj en obrok na dan. Zmešam si ga v shakerju in prelijem v konkretno posodo za solato in pojem z žlico ob branju novic. Poleti sem dodajal nektarine, zdaj pa banano, sploh če grem zvečer ali zjutraj tečt. Sem videl, da priporočajo rekreativcem tudi dodajanje kosmičev (ovsenih, koruznih) in če so pri roki uporabim tudi to 🙂 Naj ne bi imelo dovolj OH za aktivne ljudi, da bi se optimalno regenerirali. Me zanima drugače kaka znanstvena razlaga kako je s temi OH glede na anti propagando, ki se razvija okoli tega. Tudi nekateri dr. se lotevajo tega, od zadolženih inštitucij in kar berem od ga. Kozjek in ga. Čampe katerima zaenkrat zaupam pa nič ne povesta v smeri zmanjševanja OH oz. prej obratno. Tudi oni pišejo zdaj dobre članke glede prehrane in navajajo vir kar mi je zelo všeč.
Forum je zaprt za komentiranje.