Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ene ženske so res čudne…

ene ženske so res čudne…

In sicer, zgodilo se mi je nekaj, zaradi česar sem precej užaljena. Mi lahko kdo pojasni, zakaj to nekatere počenjo, mislim halooo, širijo neke govorice okol, ki niti slučajno niso resnične:
Vame je zaljubljen en fant, lahko rečem, precej privlačen na pogled, precej visok okrog 185, črn, postaven, nogometaš… V glavnem, na pogled prav jaaamii. Pa ni iz Slovenije, začasno je tu, včasih pride, ko majo tekmo, in zgleda, da je za punce, nekaj novega, zato je mogoče zanje zanimiv. Men je všeč samo na videz, sam se mi zdi, da bi bila precej plitka, če bi gledala sam na to, in ker tisto nekaj manjka, kar je men tudi pomembno, pač nima osnovnih pogojev, da bi bila reakcija obojestranska.
No ja, in v čem je problem? Ena ženska, ko ji je nekaj govoril o meni, je izjavila, da se jaz opajam z raznimi sumljivimi substancami… Mislim, haloooo, ko bi si vsaj izmislila kaj bolj izvirnega, ker celo mesto ve, da jst niti alkohola ne pijem, cigaret sploh ne, za šport izkoristim vsako priložnost… Se mi tud zdi, da moški večinoma niso taki, da so bolj ženske tiste opravljivke, a ni res? Pa ne mislim vse, sam večji procent.
Pa kake scene zaradi enega tipa, mislim, sej jim ga z veseljem prepuščam, sam je preveč v redu za take kokoši. Ker je res vb rdu, ni en debil, sam kot sm rekla, neki manjka… Mogoče to, da ga razen športa ne zanima nič druga, mislim, itak, če se pa s tem profesionalno ukvarja.

Zakaj smo ženske toliko različne od moških, akr se tiče opravljanja? (priznam, da se kdaj zalotim, sam nisem pa želht, da bi komu hotela škodit)
A bi mele za moža športnika, ki ga nikoli ni doma, pa čeprav je ves lep, s kvadratki, pa tko? Nio, pa da je OK, sam ga pač ne moreš vedno met ob sebi… ko ga mogoče najbolj potrebuješ.

A imaš mgoče isti nick na ona-on.com?

Kar se pa tiče opravljanja – tole, kar se je tebi zgodilo, je pa že zelo nizkotno – brez komentarja!

abusal :))) ja :))) Sem mogla bit radovedna, pa sem šla počekirat tisto stran, da bi vidla slikce in sem se mogla prijavit, da sem jih lahko. Kolegica mi ej stalno govorila o tej strani, ko je pirjavljena, pa sem jo najprej mal zafrkavala, pol sm pa šla počekirat, pa sem videla, da se da zelo hitro navezat stik z ljudmi istih interesov, kot jih maš sam. Pa sploh so nekak vsi OK 🙂

Isto kot jaz – firbec! Pol si pa nism mogu pomagat, da se tut jest ne bi prijavil. Zakaj nimaš slikice?

Zelo se strinjam s tvojo trditvijo, glede opravljanja, o razliki med spoloma. Odgovor na tvoje vprašanje – “Mi lahko kdo pojasni, zakaj to nekatere počenjo, mislim halooo, širijo neke govorice okol, ki niti slučajno niso resnične.” – pa ne ve niti sam Bog, niti Rop. Pojdi na Drnač-Molk in še na kakšno drugo temo in spoznala boš moč ženskega opravljanja ali pa v nekaterih primerih celo zlobe. Ženske pač potrebujete te vrste duševno hrano.

Glede zadnjega vprašanja, ti pa ne morem pomagati, saj je vprašanje namenjeno striktno ženskam (tvojemu opravljivemu spolu) in zdi se mi utopično da od njih pričakuješ pameten odgovor.

“Dr. Rugelj je moj idol.”

mislim…prava ženska favšija…kaj vse si ene ne zmislijo…in kako nizkotno padejo…samo da bi one dobile nekaj ali nekoga…pa jim ne rata….:-)

Mislim take plehkoglavke…kot jim jaz rečem so zadnje na tem svetu, ki jih je za pogledat…

Je pa nekaj na žalost res…vedno pridejo najbolje skozi…kriza…

Jaz sem tudi že včasih od kakšnih moških dobila komentarje…a ti pa le nisi taka in taka…kot je ena rekla…mislim halo?:-(

Samo xtrm…vedi vse se dvakrat al pa še večkrat vrne…tud one bodo enkrat dobile nazaj…nič se sekirat…sam ignorirat:-)

LP Esy

Ojoj, jaz častim dopust na Havajih, če kdo to zgrunta! :)))

Sovražim to, kaj delajo ene, da si znamislijo ene take stvari… od kod ideje? Brezzveze, saj nima smisla razpravljat, tiste ki nas to moti, tako vemo, kako je na stvari, tiste, ki pa so take, pa tako ali tako ne bodo skapirale.

Enkrat sem si prisegla, sama pri sebi, da če se mi še kdaj ena taka glupa ženska tak vmeša v življenje (kot se mi je že) in mi obrne vse na glavo samo zato, ker imam jaz nekaj, česar ona nima, jo dobesedno uničim! Ker to ni normalno, kaj ene delajo. :(((

Kaj vse sem že jaz počela in bila – čudno, da še živim!!! Tudi dobra prijateljica je o meni trosila res ogabne laži. Včasih me je prizadelo in sem se obremenjevala do konca, sedaj se pa tolažim: vse to počno IZ LASTNE MAJHNOSTI in LASTNIH NEZAVEDNIH KOMPLEKSOV MANJVREDNOSTI.

Vedi: opravljanje je znak, da imaš na sebi nekaj, kar druge (tiste, ki blebetajo) nimajo. To je le njihova obramba v večni bitk, ki se imenuje ženska tekmovalnost. Vzemi zavist drugih kot kompliment, saj je izvor ravno v tvoji posebnosti ter njihovi majhnosti in nizkotnosti!

Aja, pa pozabila sem ti odgovorit, če bi imela ob sebi športnika: jaz ga imam, moj možek! Res ga kdaj po cele tedne ni doma, domov se vrača pozno zvečer, a ko pride, kvalitetneje izrabiva čas, ki nama je dan – bolj se zavedava, da morava izkoristiti vsak trenutek. Ljubezen ne pozna razdalje…čeprav poznam, da mi včasih vse skupaj “dojadi”

“A bi mele za moža športnika, ki ga nikoli ni doma, pa čeprav je ves lep, s kvadratki, pa tko? Nio, pa da je OK, sam ga pač ne moreš vedno met ob sebi… ko ga mogoče najbolj potrebuješ.”

Ja, ga imam in bi ga imela, če bi še enkrat bila pred izbiro. Pravzaprav sploh nisem razmišljala ali ja, ali ne, saj me je zadelo še preden sem imela čas razmišljat 😉
Najbolj zoprno je bilo poleti, ko je bil čas dopustov in ni bilo možnosti za morje… pa sva se znajdla in si ukradla dopust pod pretvezo, da je bolan 😉

Je pa res, da so pralni stroji 5x bolj obremenjeni, kot bi bili sicer 😉

P.S.: Da smo ženskice čudna bitja, je pa jasno, zato se že od nekdaj veliko bolje počutim v moški družbi, kjer ni toliko čutiti hinavščine in ljubosumnosti. Izjava tiste ženske je po mojem mnenju zrasla iz čisto prave zavisti in fovšije 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close