Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ena ženska, ki stalno objema druge

Ena ženska, ki stalno objema druge

Bi ti bilo všeč tudi, ko bi te objel foter te deklice? Pa še cmoknil na lica?
[/quote]

Haha, ne boš verjela, ampak nisem imela nič proti, ko sem srečala enega soseda, hudiča, tudi ta je z juga, eno jutro navsezgodaj, jaz njemu ‘dobro jutro’, on pa mene objame, kot da sva največja prijatelja in reče ‘danes ponoči sem dobil vnukinjo’. A veš, da sem ga objela nazaj in mu iz srca čestitala! Tako pristno je bilo vse skupaj. Pred tem in po tem sva le na pozdravu in vremenu, pač klasični sosedski odnosi.

Haha, ne boš verjela, ampak nisem imela nič proti, ko sem srečala enega soseda, hudiča, tudi ta je z juga, eno jutro navsezgodaj, jaz njemu ‘dobro jutro’, on pa mene objame, kot da sva največja prijatelja in reče ‘danes ponoči sem dobil vnukinjo’. A veš, da sem ga objela nazaj in mu iz srca čestitala! Tako pristno je bilo vse skupaj. Pred tem in po tem sva le na pozdravu in vremenu, pač klasični sosedski odnosi.
[/quote]

[/quote]

Nisi mi odgovorila. Se tako rada objemaš tudi s fotrom te deklice? Ti je fajn, da te objame vsakič, ko te sreča? Pa še kakega lupčka da?

med butalci ni veliko izkazovanja ljubezni in topline zato so butalci na vrhu lestvic po pijanosti in samomoru! https://www.delo.si/novice/slovenija/stevilo-samomorov-spet-v-porastu/

Uf, jaz sem si kot otrok vedno hitela brisat lice, ker je ena teta imela navado me cmoknit na lica :). Drugače se pa ne objemamo.
Z mojem partnerjem sva si podobna. On je drugače severnjak, njim je tako ali tako vsiljivo, če kar neki znanci objemajo vse povprek. Sem se mu prav smejala, ko sva bila v Črni GOri pa so kar moški objemali. Nič mu ni bilo jasno. Je ostal olikan in jih ni ozmerjal, ni mu bilo pa prijetno, da ga moški objemajo.

Bi ti bilo všeč tudi, ko bi te objel foter te deklice? Pa še cmoknil na lica?
[/quote]Pol bos pa rekla, da ne posplosujes kar na vse počez.
Kako ti lahko dovoliš, da se ti nek fotr kr približa in cmokne?
Ti resnično ne znaš postavit meje. Mejo postavis že, če nekdo stoji preblizu tebe ali za tebo.

Si rekla, da ne pišeš o drugih, sam o svoji znanki. Ni res.
Pises vse počez. Kaj blodis o fotru deklice, ki jo komentatorka omenja?
To so obtožbe. Ne ločiš objema in spolnega napada.
Dnevna trola si😁

[/quote]

Moje sodelavke se objemajo za RD, novo leto. In ko ena obrne hrbet, jo šimfajo na polno. Polena pod noge si mečejo sto na uro. AMpak, objemajo pa se. Da ne govorimo, da hodijo druga drugo šefic tožarit in v drek tlači. Šefica je pa tudi taka kura, da ima rada tožikahle. Tudi ona rada objema.

Nisi mi odgovorila. Se tako rada objemaš tudi s fotrom te deklice? Ti je fajn, da te objame vsakič, ko te sreča? Pa še kakega lupčka da?
[/quote]

Sem ti odgovorila z izkušnjo, ki jo imam. Z objemanjem in očetom (joooj, no, fotr je tako grda popačenka za očeta, res moraš uporabljat to besedo, ker sorči, to o tebi pove veliko nelepega) te deklice nimam izkušenj.

Sem ti odgovorila z izkušnjo, ki jo imam. Z objemanjem in očetom (joooj, no, fotr je tako grda popačenka za očeta, res moraš uporabljat to besedo, ker sorči, to o tebi pove veliko nelepega) te deklice nimam izkušenj.
[/quote]

Foter prihaja iz besede Vater. In Vater pomeni oče.
Torej očitno hočeš povedat, da se ne želiš objemat s fotrom te deklice?
Podobno kot se jaz nočem objemat s to znanko, ki je ne maram.

Pa kaj je boljšega kot objemat mlade, simpatične ženske?
Za novo leto prav uživam, ker jih smem še zažvalit.
Še dobro, da je v Sloveniji to normalno, da ni tako kot bolj na severu.
Tu pa imamo dedci veliko možnosti za objemanje, žvaljenje.
Lezbijke imajo tudi dosti možnosti. Babnicam je kar normalno, da jih druga babnica zažvali.
Je pa problem za geje, ti pa v Sloveniji vseeno ne morejo kar povprek druge moške žvalit.

Ta je že imel kar nekaj vzdevkov, gre za pedra, ki je na monu odpiral teme in neumorno norel proti vsem, tudi take, da je normalno, da moškemu prihaja, ko gre srat……jaooooo
[/quote]

Lej sej če sem zapustil temo, ker ste taki nebodigatreba ne pomeni, da se ne morem javit. Veš nisem popoln in če bi takole gnusno se zlagal v živo v pričo mene bi , če bi imel dovolj moči v rokah verjetno ti kar pojedel svoj zob ali pa lizal nekaj iz nosu svojega. Svin*a človeška si dejansko brez jajc. Škoda ker se ne najde kak fer moderator da bi si vzel čas, preveril kar si ravno kar dejal in blokiral tvoj IP za vedno. Fuuuuuuj keri odpadki ste tukj

Ja, bo kar držalo.
Moj je v Črni Gori najprej pomislil, da je tip, ki ga je objel, gej :). Samo sem ga že itak prej opozorila, da na jugu je pač to običajno, da se tipi objemajo med sabo.

Odgovor na objavo uporabnika
kaj zdaj, 07.12.2020 ob 19:22

Imam eno znanko, ki ima grdo navado, kar naprej objemat. Ko smo kam skupaj prišli, me je vedno objemala. Seveda vse ostale tudi. Moške in ženske. Jaz sem jo večkrat stran odrinila, ona še bolj silila z objemanjem. Pa točno ve, da tega ne maram, ampak vseljiva do kraja.

Tisti ljudje, ki imajo tako nujo vse po vrsti objemat, kako jim gre letos?
Te moje znanke letos še nisem srečala. Na FB pa kar naprej pisari proti ukrepom, proti cepivu, razpravlja kak fašizem imamo. Po messengerju mi je kar naprej pošiljala fake news, sem jo kar blokirala.

Upam, da bo, ko bo korona mimo, vendarle začela spoštovati druge in ne bo objemala vseh po vrsti.

A Je s primorske, ram se pač vsi objemajo, to je njihov način.

Ja, tudi jaz imam eno znanko s Primorske, konkretno Kras. TUdi ona je nadležna kot muha. Ne razume, da se ne objema oseb, ki to nočejo. Me prav zanima kako sedaj v koroni to prakticira.

Groza, poveš, da ne maraš, še kar objema.

Pa glede, da je huda anticepilka pa, da ne verjame, da korona obstaja, verjamem, da še sedaj ljudi posiljuje s svojimi objemi.

Nevem kje vi zivite, pri nas ni korone. Mi se se vedno objemamo tako kot prej, druzimo… Verjetno nekaterim pase da jih objema, drugace bi ji tudi drugi kaj rekli. Vsak po svoje lej. Eni pa radi cel dan na kavcu lezijo.

Opet leto stara tema, dana na vrh… Bljaki

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close