Ena ženska, ki stalno objema druge
Ne psihosnaliziraj me, ker nimas pojma!
Sem zgoraj tudi napisala, da vi brezcutnezi zal tega ne poznate, mi, ki svojim custvom dovolimo ziveti, pa prepoznamo tudi razliko med objemom nekoga, ki nas ne mara in objemom nekoga, ki le ni vajen objema.
Jasno da tiste, ki nas ne marajo, ne objemamo.
Hm, mogoce ste pa vi le na splosno ljudomrznezi…
Videti objem kot slinjenje je bolno! Ljudje ste resnicno hudo zakrneli v custvovanju!
[/quote]
Bolna si ti.
Domnevam, da si taka kot tale moja znanka, ki je ne maram. Jasno ji pokažem, da ne maram njenih objemov, ona se še kar vsiljuje. Vsakič znova. Ja, taki ljudje, se mi gnusite.
Dojemi že enkrat, da nimaš nobene pravice, ampak res nobene pravice posegat v tuje telo. Objemaj tiste, ki to želijo. Ne slini pa se po ljudeh, ki tega ne želijo.
V bistvu ste taki nagnusni, vase zagledani osebki, ki ne spoštujete drugih, zato se jim celo telesno vsiljujete.
Ne psihosnaliziraj me, ker nimas pojma!
Sem zgoraj tudi napisala, da vi brezcutnezi zal tega ne poznate, mi, ki svojim custvom dovolimo ziveti, pa prepoznamo tudi razliko med objemom nekoga, ki nas ne mara in objemom nekoga, ki le ni vajen objema.
Jasno da tiste, ki nas ne marajo, ne objemamo.
Hm, mogoce ste pa vi le na splosno ljudomrznezi…
Videti objem kot slinjenje je bolno! Ljudje ste resnicno hudo zakrneli v custvovanju!
[/quote]
Me spominjaš na enega nekdanjega soseda. Podobno kot ti je razmišljal: pač, da ima pravico objemat, poljubljat kogar on želi,. On je bil 50+, jaz tam okrog 14, 15 let. Mi je voščil za novo leto, objel, poljubil in zarinil jezik v usta. Ogabno do kraja. Vedno sem se ga potem izogibala, on pa je seveda bil tvoje sorte in hotel deliti svojo ljubezen z objemi tistih, ki tega niso želeli. Odvraten tip.
Me spominjaš na enega nekdanjega soseda. Podobno kot ti je razmišljal: pač, da ima pravico objemat, poljubljat kogar on želi,. On je bil 50+, jaz tam okrog 14, 15 let. Mi je voščil za novo leto, objel, poljubil in zarinil jezik v usta. Ogabno do kraja. Vedno sem se ga potem izogibala, on pa je seveda bil tvoje sorte in hotel deliti svojo ljubezen z objemi tistih, ki tega niso želeli. Odvraten tip.
[/quote]
No, zdaj vsaj vemo, od kod izvira tvoja travma.
Poisci si strokovno pomoc, ti jo iskreno priporocam. Ko bos predelala svoje travme, bos videla, kako lepsi je svet!
No, zdaj vsaj vemo, od kod izvira tvoja travma.
Poisci si strokovno pomoc, ti jo iskreno priporocam. Ko bos predelala svoje travme, bos videla, kako lepsi je svet!
[/quote]
Boš kar ti morala predelat svoje travme.
Bolana si do kraja. Kdor ne spoštuje osebnega prostora drugih ljudi, je skrajno bolan.
In ti si očitno do kraja trčena.
Si lezbijka, da čutiš tako neustavljivo potrebo objemat ženske, ki te ne marajo in ne želijo tvojih objemov? Potem te vsaj razumem. Drugače pa res ne razumem tvoje silne lakote po objemanju žensk, ki tega ne želijo.
Preden naprej jaskaš si poglej tole temo:
Pravi plani sadističnih bitij, ki naj bi vodili svet ljudi v pogubo
To je sproduciral tvoj darwin. Na to temo je letel moj zapis, zaradi katerega si me napadla.
[/quote]Ti nisi normalna.
Kaj misliš, da je meni v interesu zalezoveti nike kot to počneš ti?
Sodelujem v odprti temi in se držim tematike.
Zakaj si se iz kulturnega komentarja počutila kot napadena, pri sebi razčisti.
Ti nisi normalna.
Kaj misliš, da je meni v interesu zalezoveti nike kot to počneš ti?
Sodelujem v odprti temi in se držim tematike.
Zakaj si se iz kulturnega komentarja počutila kot napadena, pri sebi razčisti.
[/quote]
Hm, zanimivo, najprej zahtevaš, da ti dam argumente, potem pa spet napadaš. Kulturni komentar je to, da nekoga napadeš, da je kavka in da laže? Ko pa ti ta oseba predloži argumente pa se delaš, da si kulturna? Res zanimivo.
Mene ne bi presenetilo, da se je Darwin tule prelevil v kavko pa darwin ima prav pa kaj vem kaj še vse.
Meni se bolj zdi, da gre to za tipa, ki sam sebi potrjuje. Si težko predstavljam, da bi par žensk tako vneto silo objemat ženske, ki jih ne marajo. Se mi bolj zdi, da to piše tip. Ali pa lezbijka.
Normalna ženska vsekakor ne bo objemala ženske, ki ji jasno pove, da tega ne mara in niti nje ne mara.
To mi je bolj v stilu kakega starega slinavca.
Bi znalo biti ja. Itak morajo nekateri privleči vse, kar je tuje.
Ali pa mogoče iz Srbije, Črne Gore, Bosne? Tam je to običajno. Se tudi moški med sabo objemajo, celo poljubljajo.
V Avstriji, Skandinaviji, tega ne prakticirajo. Tudi novo leto znajo posem olikano, kulturno voščit.
Sicer pa mene ne moti, če se med sabo nekaj objemajo, dokler se meni ne vsiljujejo. To pa me moti.
Ti imaš res psihične težave.
Zdej nam že Darvina podtikaš.
Prismoda.
Zgoraj sem ti lepo in jasno napisala, ne dovolim objemov neznancem.
Zato ne laži naprej.
Ne poznam nikogar, kot lazeš ti in sem veliko med ljudmi, da bi se kar plazili en po drugem.
To ti nakladaš in to je bolano.
Ne poznam nikogar, ki bi se kar tako počez objemali.
Telesna govorica tudi nakaže ali se moja prijateljica želi objeti, prav tako jaz nakažem, če tega ne želim.
Ti pa razčisti pri sebi kaj je problem tebe in tvoje znanke.
To v reali ne obstaja. Razen izjemah, kot si ti.
Ti imaš res psihične težave.
Zdej nam že Darvina podtikaš.
Prismoda.
Zgoraj sem ti lepo in jasno napisala, ne dovolim objemov neznancem.
Zato ne laži naprej.
Ne poznam nikogar, kot lazeš ti in sem veliko med ljudmi, da bi se kar plazili en po drugem.
To ti nakladaš in to je bolano.
Ne poznam nikogar, ki bi se kar tako počez objemali.
Telesna govorica tudi nakaže ali se moja prijateljica želi objeti, prav tako jaz nakažem, če tega ne želim.
Ti pa razčisti pri sebi kaj je problem tebe in tvoje znanke.
To v reali ne obstaja. Razen izjemah, kot si ti.
[/quote]
Ne vem ali si samo nepismena ali si pa samo počena v glavo,
Tema je o osebi,ki objema vse znance povprek. Tudi recimo mene, ki tega ne želim.
TI je do sem jasno? Ali je to pretežko za tvoje možgane?
In, če bereš temo naprej, se je kar nekaj oseb našlo, ki se zgraža nad tem, da jaz ne maram objemov od te znanke. Možno seveda, da je vse to Darwin sproduciral.
In ti potem mene obsojaš, da sem bolana?
Si nepismena ali pa počena, nekaj je.
Ne vem ali si samo nepismena ali si pa samo počena v glavo,
Tema je o osebi,ki objema vse znance povprek. Tudi recimo mene, ki tega ne želim.
TI je do sem jasno? Ali je to pretežko za tvoje možgane?
In, če bereš temo naprej, se je kar nekaj oseb našlo, ki se zgraža nad tem, da jaz ne maram objemov od te znanke. Možno seveda, da je vse to Darwin sproduciral.
In ti potem mene obsojaš, da sem bolana?
Si nepismena ali pa počena, nekaj je.
[/quote]Preveri si ponovno zadnja dva moja stavka znova in znova.
In se loti reševat sebe in znanke.
Malo tudi predelaj govorico telesa, da se ne bojo vsi plazili po tebi.
Torej ne posplosuj na vse in reši pri sebi, napotke imaš zgoraj.
[/quote]
Pa kaj je s tabo narobe?
Kje ti vidiš kako posploševanje?
Res si totalno nepismeno babše, drugega ti žal ne morem reči. Goniš nekaj svojega pa sploh ne štekaš teme. Lej, odpri si svojo temo pa tam goni svoja prepričanja. Te teme več kot očitno ne zastopiš. Preveč za tvoje možgane.
Pa kaj je s tabo narobe?
Kje ti vidiš kako posploševanje?
Res si totalno nepismeno babše, drugega ti žal ne morem reči. Goniš nekaj svojega pa sploh ne štekaš teme. Lej, odpri si svojo temo pa tam goni svoja prepričanja. Te teme več kot očitno ne zastopiš. Preveč za tvoje možgane.
[/quote]Se pač tema ni razvila tebi v prid.
Nihče se ne objema na počez, Vsi znamo postaviti meje.
Morda boš dojela to tudi ti.
Se pač tema ni razvila tebi v prid.
Nihče se ne objema na počez, Vsi znamo postaviti meje.
Morda boš dojela to tudi ti.
[/quote]
Jao, si totalno nepismeno ženšče, ki se hoče nekaj prepirat.
Meni se ne da več ukvarjat s tabo. Meni dol visi, ko mu se ti vesiš okrog vratu. Samo, da se meni ne.
Uživaj in si najdi koga drugega za pričkat. Jaz te imam poln kufer. Nepismenim pač nima smisla pismeno odgovarjat.
Srečno kavka.
Jao, si totalno nepismeno ženšče, ki se hoče nekaj prepirat.
Meni se ne da več ukvarjat s tabo. Meni dol visi, ko mu se ti vesiš okrog vratu. Samo, da se meni ne.
Uživaj in si najdi koga drugega za pričkat. Jaz te imam poln kufer. Nepismenim pač nima smisla pismeno odgovarjat.
Srečno kavka.
[/quote]A ti misliš, da nas pa briga kdo se vesi nate. Ne.
Da vsak zase postavi meje ti je tuje, delo je pri tebi, od tu naprej.
A ti misliš, da nas pa briga kdo se vesi nate. Ne.
Da vsak zase postavi meje ti je tuje, delo je pri tebi, od tu naprej.
[/quote]
Kavka, ti si prikavkala v mojo temo, očitno te zanima, drugače bi jo preskočila. Nisem se jaz v tvojo temo nalepila.
Pa lepo bodi, ker zdaj pa se mi res ne da več s tabo ukvarjat.
Srečno in ostani zdrava.
Bi znalo biti ja. Itak morajo nekateri privleči vse, kar je tuje.
Ali pa mogoče iz Srbije, Črne Gore, Bosne? Tam je to običajno. Se tudi moški med sabo objemajo, celo poljubljajo.
V Avstriji, Skandinaviji, tega ne prakticirajo. Tudi novo leto znajo posem olikano, kulturno voščit.
Sicer pa mene ne moti, če se med sabo nekaj objemajo, dokler se meni ne vsiljujejo. To pa me moti.
[/quote]
Imam eno malo sosedico južnih korenin, starši so rojeni v Sloveniji, mala je torej tretja generacija v Sloveniji. Zdaj je stara kakih 7 let, 2.r osnovne šole.
Že kot malčico sem jo večkrat kaj pobarala in vedno poslušala, ko je hotela kaj povedat, taka luštna deklica, vesela, dobrosrčna. Z njenimi starši nimam nekih odnosov, čisto običajni sosedski, smo na ‘dober dan’ in kakšno je vreme.
In ta dekliček, ko me sreča, steče k meni in me objame. Tako prisrčno in iskreno, da ti je kar toplo v duši.
Če smo objemanje prevzeli po južnih bratih, lahko rečem le to, škoda da ga nismo še več! Objem vsakemu dobremu človeku polepša dan in nič ne stane!
Imam eno malo sosedico južnih korenin, starši so rojeni v Sloveniji, mala je torej tretja generacija v Sloveniji. Zdaj je stara kakih 7 let, 2.r osnovne šole.
Že kot malčico sem jo večkrat kaj pobarala in vedno poslušala, ko je hotela kaj povedat, taka luštna deklica, vesela, dobrosrčna. Z njenimi starši nimam nekih odnosov, čisto običajni sosedski, smo na ‘dober dan’ in kakšno je vreme.
In ta dekliček, ko me sreča, steče k meni in me objame. Tako prisrčno in iskreno, da ti je kar toplo v duši.
Če smo objemanje prevzeli po južnih bratih, lahko rečem le to, škoda da ga nismo še več! Objem vsakemu dobremu človeku polepša dan in nič ne stane!
[/quote]
Bi ti bilo všeč tudi, ko bi te objel foter te deklice? Pa še cmoknil na lica?
mi se v familiji, dokler sem bila otrok, NIKOLI NISMO OBJEMALI
ena teta s prlekije pa me je vedno objemala in mi je bilo to zoprno
nekako smo se začeli objemat, lupčkat, ob slovesu, s starši in sestro, ko sva s sestro odrasli
zdaj se objemamo in lupčkamo na veliko
hecen je moj mož
mojo mamo (svojo taščo) vedno objame in poljupčka, svoje mame pa nikoli. še za rojstni dan težko….
Forum je zaprt za komentiranje.