Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ena o usodi

ena o usodi

Čao folk!

A mmogoče kdo pozna Ano Jamnik iz Medvod, baje prerokuje iz kave? A je že kdo bil pri njej, se splača it, se je komu že kaj uresničlo kar je napovedala? Res me matra!

kolegica in moja sestra pravita, da je dobra, samo dober dan mora imeti (baje ima zdravstvene težave).

Jaz sicer pri njej nisem bila, sem pa zelo jezna nanjo, ker je moji sestri rekla, da jo z možem ne marava itd. To sploh ni res!!! Svojo mlajšo sestro imam rada iz dna srca, vse bi storila zanjo, vedno ji vse oprostim, če mi kaj ušpiči. Vedno ji bom stala ob strani, pa je skoraj prišlo zaradi šlogarice do razdora v familiji. Rekla je tudi, da bi najin oče moral umreti ene zelo zoprne smrti, pa ni bilo hvalabogu nič iz tega.
Kljub temu na take neresnice obe kar pozabita in bi spet šli k njej.

Irena

Bila sem pred leti pri njej, meni je vse skupaj malo mimo, nič posebnega ne pove, vse sem vedela že sama pred njo. Vse te ženske pa tako govorijo na splošno, da vsak ki hoče, najde kaj ustreznega zase. Skratka, jaz ne verjamem v neke karte in kavne neumnosti.

Aneja, kako pa zgleda ta pogovor, te sprašuje vse od a do ž, a ne odgovarja na tista vprašanja na katera sprašuješ?

Bambika ne nori. Prerokovalke sobrezvezne, sam 4.000 ti bo pobrala za tiste pol ure pa filozofirala o stvareh ki so tako splošne da ni res. Saj sama veš: ¨Spali boste kot si boste postlali¨ :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close