Najdi forum

Ena izkušnja več :)

Da se ne bi vedno pridušali in jezili na račun Gatesa in M$… 🙂

Rad uporabljam RW DVD-je, formatirane z Nerotovim In-Cd-jem, vsaj za sprotno shranjevanje tekočih poslov in datotek – saj veste, našibaš gor kot včasih na disketo ali sedaj flash disk – brez Nerota.

Kar na lepem se mi je začel rač. resetirati skoraj po vsakem dodatnem zapisovanju na tako formatiran dvd.
Hotel sem že zamenjan Nerota 7 s starejšo verzijo, pa mi tudi to ni več uspelo: preprosto se noče povsem odstraniti, tako da verzije 6 ne morem več namestiti. Nikakor ne pa da ga ubiješ 🙂

Torej sem ostal lepo na sedmici in za štos formatiral še RW DVD znamke TDK. Hehe, po tem se računalnik ni več resetiral. Očitno je vzrok za ‘resno napako sistema’ kot jo označijo XP-ji, cela škatla škart RW DVD-jev Smartbuy, nabavljena v Comtronu. Mar ni pred kratkim nekdo tule zapisal, da robe iz Comtrona nikakor ne mara več kupovat???

Zanimivo pa je, da so vsi starejši Smartbuyi, nabavljeni že lani v TUŠ-u, brezhibni. Torej, tudi med bananami je včasih dobra roba :)))

To sem zapisal, ker vidim, da pogosto sprašujete zaradi različnih težav z DVD-ji. Probat ni greh: poskusite večkrat z različno znamko DVD-jev ali CD-jev. Lahko se tudi vaša rešitev skriva prav v tem.

Mal dnarja mal’muzike

Vedno kupujem TDK oz. kvalitetno robo, so podatki velikokrat
bolj vredni kot kombinacije Comtrol&SmartBuy :)))

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close