en zelo poceni avto… kakšen link?
je problem, pol pa tole
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4077832&show=1
Poglej tega Puntota Avto net PUNTO
Samo 600€
nekaj takšnega
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4314652&show=1
V avto.net iskanje vneseš kriterij cena do 500 eur in ti pokaže skoraj 1000 zadetkov. Če še omejiš kriterije (recimo hočeš samo bencinarja, maksimalno št. km…) se ti seznam že zoža. Potem izbiraš med znamkami… v glavnem če hočeš, se vse najde. Če bo pa izbira prava, da te tak avto ne bo pustil na cedilu v kratkem, pa ti nihče ne bo garantiral.
Glede na trenutne cene bencina, ti svetujem, da že v startu izločiš tapožrešne in izbereš manjšo moč motorja, pa še registracija bo cenejša.
Jaz vem za Cliota 1.4 RT letnik 1999 1 lastnica, ki ima samo 50.000 prev. km, garažiran tehnično brezhiben, nikoli zaleten, in se bo ta teden verjetno prodal staro za novo. Sam še cenitev čaka 🙂
Ampak je tukaj vedno vprašanje, kaj se splača. Prodat staro za novo in te boli k… za avto. Al pa nekomu znanemu ali neznanemu prodat za isto ceno al kak € več, pol ti pa lahko skoz kakšen omenja, da si mu slab star avto prodal al pa da je mel stroške z njim he-he-heee
Ja dostikrat je bolje, kakšen € manj dobit, saj ne gre za kakšne velke vsote pri tako starem avtomobilu in si brez skrbi .
Lahko celo izbiraš barvo 🙂
Naredi tako, kot svetuje Marelica, potem pa pridi s konkretnimi izbori na dan in boš izvedela kaj več. Obstaja ogromno avtov za tak denar in vsak ima svojega favorita. Pa pobrskaj po starih temah, ker je ena podobna bila pred par tedni.[/quote]
Hvala:) Sem že iskala na avto.net, ampak ker se na to res ne spoznam niti najmanj, sem težko vrednotila zadetke… Tole razmišljanje z bencinom in registracijo mi je dragoceno. Nisem nikoli kupovala avta, nikoli registrirala in se na te finte sploh ne spoznam…
🙂 mi ni všeč barva…. ;)[/quote]
če kupuješ nekaj do 500 evrov NE glej na barvo in kako ti je všeč model, ampak na to, ali avto sploh deluje, če je dovolj varen (zavore delujejo?, kakšne gume ima gor?, ohranjenost karoserije? če je veliko rje? ipd…)… barva naj bo zadnja stvar, ki te zanima..
Lahko celo izbiraš barvo 🙂
Naredi tako, kot svetuje Marelica, potem pa pridi s konkretnimi izbori na dan in boš izvedela kaj več. Obstaja ogromno avtov za tak denar in vsak ima svojega favorita. Pa pobrskaj po starih temah, ker je ena podobna bila pred par tedni.[/quote]
Hvala:) Sem že iskala na avto.net, ampak ker se na to res ne spoznam niti najmanj, sem težko vrednotila zadetke… Tole razmišljanje z bencinom in registracijo mi je dragoceno. Nisem nikoli kupovala avta, nikoli registrirala in se na te finte sploh ne spoznam…[/quote]
Potem pa najprej izberi kak strojček, ki ti je všeč in vprašaj za mnenje … Bo laže nadaljevati, ko bomo videli, v kakšno smer sploh razmišljaš.
Mali avti imajo načeloma manjše motorje in kw (to je pomembno za registracijo).
Se boš vozila sama ali z otroki? Če z otroki, potem glej, da bodo zadaj naslonjala za glavo.
Rabiš vsaj malo prtljažnika? Potem najmanjši avteki ne pridejo v poštev.
Iztok, glede barve se je pa verjetno hecala.
Tole je pa skoraj prelepo, da bi bilo res:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4421680&show=1
Drugače pa, kokr gledam – največ je starih cliotov, punto, corsa, opel 106, R5, twingo, suzuki swift …
🙂 mi ni všeč barva…. ;)[/quote]
če kupuješ nekaj do 500 evrov NE glej na barvo in kako ti je všeč model, ampak na to, ali avto sploh deluje, če je dovolj varen (zavore delujejo?, kakšne gume ima gor?, ohranjenost karoserije? če je veliko rje? ipd…)… barva naj bo zadnja stvar, ki te zanima..[/quote]
Iztok, glede barve je bil hec, ker mi je dal/a link na lamborghinija za 175000e…
Sicer pa hvala za odgovor.
@Dodajam – hvala, hvala:)) Bom pogledala.