En nov frizer v Trbovljeh?
Če veš kje je zavarovalnica, pol veš vse. Je takoj zraven. Ni pa to nov frizer, je že nekje 1 leto.
Bo pa v kratkem, al pa celo že je, odprl frizer Luka, ki včasih pride strižt tja, svojo frizerijo na tržnici v Trbovljah. Bivši M&P.
ja zdravo vse skupaj. od stranke sem slisal za tale vas forum. no lepo da se malo pozanimate med seboj. ja prav ste slisali, kmalu odpirav za vse vas salon frizerski studio v trbovljah. drugace sem se v celju in tudi v tujini kjer izobrazujemo frizerje. v trbovlje pridem dvakrat mesecno , zaradi uvajanja frizerjev , da so seznanjeni z novostmi.no z veselje vas bom pricakal v mojem bodocem salonu,kmalu kmalu………lep pozdrav vsem skupaj! luka
Nov frizerski salon v Trbovljah je tudi DUM – nahaja se pod optiko Cestnik, tam kjer je bila včasih trgovinica s kitajskimi stvarmi. Striže Dragi P., ki je prej delala v Studio M (pri bazenu) – jaz sem z njo zadovoljna že več kot 5 let! Za otroke ima urejen lušten igralni kotiček, kjer so konjiček, mizica, stolčki, barvice, kocke… Zelo priporočam!!
Pozdravljene!
Še en komentar zelooo zadovoljne stranke. Salon je odprt tam od nekje maja /junija 2007, sama sem redna stranka od julija dalje.
Cene solidne (sama sem za umivanje, striženje, oblikovanje fen etc. plačala max. 24 eur, barvam se (še) ne:)),Ana in Luka (iz Laškega) obvladata posel.
Dobro se je naročiti, imajo pestro.
LP, A.
srecno vsem. da vas pozdravim,namrec veliko strank je na tem forumu prislo do nas,katere se vracajo. nudimo vam svetovanje glede oblike obraza, postave, garderobe itd..kmalu pa tudi int. stran in sicer deluks.si kjer si boste priblizno sredi februarja lahko ogledali vec nasih podrobnosti in lastnih kolekcij. uzivali boste ob super glasbi in veseli ter nasmejani luki in ani. za vec info pa poklicite na 040164398 ali 035629998, trg svobode 12 trbovlje . neposredno na trznici,od krozisca 100 m naprej in pred sparom desno. studio deluks, if you can dream it, you can do it. luka
http://www.studio deluks.si IF YOU CAN DREAM IT YOU CAN DO IT , glejte na int strani nova lastna kolekcija studia de luks
Frizerje najdete na spletnem portalu KO TE ŠIŠA.
www.kotešiša.si
Forum je zaprt za komentiranje.