En nasvet za ženske od tipa
Bom razložu razmišljanje moških na primeru:
Bil je moški, imel je opcijo bit s tremi. Ker se ni znal odločiti s kero bi bil, je vsako vprašal kaj bi naredila s 5000€, če bi ji jih dal.
Prva je rekla, da bi si kupila oblačila, obutev, perilo, da bi bila lepa zanj.
Druga je rekla, da bi ga peljala na potovanje in bi se imela lepo
Tretja je rekla, da bi denar investirala in bi ga podvojila.
Po tehtnem premisleku se je tip odločil za tisto, ki je imela največje joške.
Nauk: Z vidika ženske ni važno koliko se trudiš za moškega. Tista ki najbolj “vžge” zmaga.
Gledam Ljubezen po domače, kako je Peter hitro zamenjal favoritko Moniko za Nino v sekundi. Ce vas zanima zakaj? Gor sem vam razložil na primeru.
?? lušna stara poučna..
Da ti povem, kako je to iz ženskega stališča? Če se hočem kaj pametnega zmenit z moškim, mu pogled ne sme zdrsniti pod moj obraz. Če ga zasačim, da gleda v joške, se jaz zagledam točno njemu med noge. Verjemi, da mu je zelo neprijetno in predvsem takoj jasno, kaj je narobe ?
Pa resnega pogovora je seveda tudi konec.
Ujn, 23.09.2025 ob 20:54
Bom razložu razmišljanje moških na primeru:
Bil je moški, imel je opcijo bit s tremi. Ker se ni znal odločiti s kero bi bil, je vsako vprašal kaj bi naredila s 5000€, če bi ji jih dal.
Prva je rekla, da bi si kupila oblačila, obutev, perilo, da bi bila lepa zanj.
Druga je rekla, da bi ga peljala na potovanje in bi se imela lepo
Tretja je rekla, da bi denar investirala in bi ga podvojila.
Po tehtnem premisleku se je tip odločil za tisto, ki je imela največje joške.
Nauk: Z vidika ženske ni važno koliko se trudiš za moškega. Tista ki najbolj “vžge” zmaga.
Gledam Ljubezen po domače, kako je Peter hitro zamenjal favoritko Moniko za Nino v sekundi. Ce vas zanima zakaj? Gor sem vam razložil na primeru.
Hvala za potrditev da ste moški navadne opice in čisto nič niste evolucijsko napredovali od AVSTRALOPITEKA.
Klap klap klap
Anonimno233, 24.09.2025 ob 12:33
Tudi jaz sem ze velikokrat sprobala finto da ga gledas med noge. Po mojih izkusnjah se je prav vsem fajn zdelo in sem jih s tem se bolj razdrazila. Pri opicnjakih ne pomaga nic. Levo, obrat in hodi stran. Samo to.
? kot rečeno-tam se resen pogovor neha. Se pa ne moreš umakniti, če gre za stranko recimo. Pa če si primoran z njim sodelovati, ga moraš pripraviti do nekega nivoja komunikacije. Pač z besedami odrecitiraš obvezni službeni del, s telesno govorico mu pa pokažeš, kje so mu meje. Če še ne razume, pa poveš naravnost, kar ima za slišati.
Je pa redko potrebno uporabiti tak izhod v sili. Običajno zaleže nekaj sekund.
Zasebno tako ali tako izločiš opičnjake takoj.
Ženske ste hinavske in imate dvojne standarde, ene zase in druge za moške!
Nekaj dni nazaj ste imele temo, da vam majhni moški večinoma niso privlačni in da pač potem podzavestno ali zavestno izberete najvišjega. Ne glede na osebnostne kvalitete. In kakšna je potem razlika z nekim moškim, ki so mu morebiti velike ženske prsi podzavestno privlačne?
V resnici se tudi same enako odločate, torej ste na istem nivoju – opičnjakinje!!! Pa še sprenevedave in neiskrene ste, bistveno bolj kot moški!
Forum je zaprt za komentiranje.