En mesec že čakam serviserja – lahko kaj naredim?!
18.12 sem prijavila napako na pomivalnem stroju. Do danes še, kljub večkratnemu klicanju in obljubljanju, serviserja ni bilo.
Imam sploh kakšne možnosti oz pravice?
Najraje bi, da se tega stroja lozam in si kupim drugega – seveda drugo znamko, ker te ne povoham več pa imam še 5 let garancije – stroj je praktično nov!
Ima kdo kakšen uporaben nasvet prosim!?
Hvala!
Žal nimaš druge, kot da počakaš, da mine zakonskih 45 dni in potem zahtevaš vračilo kupnine. Imela sem tako situacijo dvakrat z dvema različnima aparatoma, pri prvem so nam povedali, da ne bodo popravljali in da je treba počakati, da rok mine, pri drugem so nas pa ravno tako nategovali dobra dva meseca, preden smo kar koli dosegli. Zakon je namreč napisan tako, da ima servis 45 dni časa za popravilo, potem pa lahko kupec zahteva ali vračilo kupnine ali nov aparat.
Aja, še to, mogoče greš lahko po poti uveljavljanja stvarne napake (naprava nima pričakovanih in obljubljenih lastnosti in ne zagotavlja normalne uporabe – samo ne vem, ali je to zdaj, ko si že začela z uveljavljanjem garancije, še mogoče). Si prijavila pisno ali samo po telefonu? Pa mislim, da je tudi v primeru garancije predpisan odzivni čas oz. v kakšnem času morajo odpraviti napako, sicer lahko zahtevaš zamenjavo ali kako že – poglej si zakon o varstvu potrošnikov.
Beko ? Candy?
Žal je zakonski rok 45 dni. Če ti na klice ne odgovarjajo, jim napiši še elektronsko sporočilo, v katerem jih pozoveš, naj ti pisno odgovorijo, kdaj mislijo pridet pogledat ta stroj, glede na to, da si že 18.12. prijavila napako.
Lahko pa ta servis “prijaviš” tudi brez težav zastopniku znamke tvojega stroja v Sloveniji kot nezanesljivega in neresnega – ker ga tudi zastopnik da na seznam servisne mreže. In naj ti oni organizirajo drugega zanesljivejšega, sploh če je stroj še v tovarniški garanciji. Vse lepo pisno, napiši.
Jaz ne klicarim nič več – samo še mejle pišem – in deluje.
Beko ? Candy?
Žal je zakonski rok 45 dni. Če ti na klice ne odgovarjajo, jim napiši še elektronsko sporočilo, v katerem jih pozoveš, naj ti pisno odgovorijo, kdaj mislijo pridet pogledat ta stroj, glede na to, da si že 18.12. prijavila napako.
Lahko pa ta servis “prijaviš” tudi brez težav zastopniku znamke tvojega stroja v Sloveniji kot nezanesljivega in neresnega – ker ga tudi zastopnik da na seznam servisne mreže. In naj ti oni organizirajo drugega zanesljivejšega, sploh če je stroj še v tovarniški garanciji. Vse lepo pisno, napiši.
Jaz ne klicarim nič več – samo še mejle pišem – in deluje.
[/quote]
Zanima me teh 45 dni.
To je mišljeno 45 delovnih dni ali 45 navadnih koledarskih dni?
Klicala sem jih najmanj 4x.
Poslala mail.
Poslala par smsov.
Nobene povratne info.
Podobna izkušnja… Na koncu sem klicala in klicala, dokler se niso oglasili, pozabila na vso prijaznost in bonton, jih nahrulila kot cucke in jim zagrozila z vsem možnim, sploh jim nisem pustila do besede. Ko sem odložila, sama sebi nisem mogla verjeti, da sem lahko bila tako arogantna. A je delovalo, prej ves mesec prijaznosti in vljudnosti ni, žal. Zelo žalostno je, da danes lepa beseda lepega mesta ne najde. Gre samo za to, ali se boš pustil nategovati ali pa boš poskrbel zase.
si prijavila napako na njihovi spletni strani?Tam jo prijaviš, moraš prijaviti, potem pa pride serviser k tebi na obisk. Če se v parih dneh ne oglasi prek fona, pokličeš na njihovo številko podpore (tista ki se konča s 7 in tremi 0) in to je to
če kličeš sa mserviserja ne bo prišel.
tisto zgoraj – postopek – tko sem naredu kak mesec, 2 nazaj ko so bili prazniki in se mi je zlomu filter pri pralnem stroju
si prijavila napako na njihovi spletni strani?Tam jo prijaviš, moraš prijaviti, potem pa pride serviser k tebi na obisk. Če se v parih dneh ne oglasi prek fona, pokličeš na njihovo številko podpore (tista ki se konča s 7 in tremi 0) in to je to
če kličeš sa mserviserja ne bo prišel.
tisto zgoraj – postopek – tko sem naredu kak mesec, 2 nazaj ko so bili prazniki in se mi je zlomu filter pri pralnem stroju
[/quote]
Klicala sem na tole, ki se konča na 7000. Povedala tip stoja, serijsko ipd. Potem sem še žnjkrat klicala na to št. Pogovor se snema.
tole sem na hitro našel; https://www.gorenje.si/podpora/servis/prijava-reklamacije Jaz bi klical v Gorenje!!!!!…
Reklamacije izdelka nikoli ne sporočajte ustno, ker ni nujno, da je bil po ustnem sporočilu odprt servisni nalog. Od trenutka pisnega sporočila imajo na servisu 45 dni časa, da pridejo odpravit napako. Če jih ni, imate pravico do nadomestnega izdelka, ki je enak prejšnjemu, če enakih več ni, pa prvega naslednjega v rangu, ki izpolnjuje lastnosti tistega v okvari. Osebno nisem nikoli pol več gnjavila, nekateri so prišli, celo zadnji dan, tam kjer pa niso, pa sem zmeraj, na veliiiiiko začudenje serviserjev, zahtevala in tudi dobila nov stroj. Na ta račun sem “podaljšala” življenjsko dobo nekaj aparatom za mnogo let :-). Servis naročaj naveden v garancijski knjižici.
Reklamacije izdelka nikoli ne sporočajte ustno, ker ni nujno, da je bil po ustnem sporočilu odprt servisni nalog. Od trenutka pisnega sporočila imajo na servisu 45 dni časa, da pridejo odpravit napako. Če jih ni, imate pravico do nadomestnega izdelka, ki je enak prejšnjemu, če enakih več ni, pa prvega naslednjega v rangu, ki izpolnjuje lastnosti tistega v okvari. Osebno nisem nikoli pol več gnjavila, nekateri so prišli, celo zadnji dan, tam kjer pa niso, pa sem zmeraj, na veliiiiiko začudenje serviserjev, zahtevala in tudi dobila nov stroj. Na ta račun sem “podaljšala” življenjsko dobo nekaj aparatom za mnogo let :-). Servis naročaj naveden v garancijski knjižici.
[/quote]
Ja, samo do takrat, celih 45 dni, pa si brez aparata, če ti nadomestnega ne dostavijo. Seveda pa velja vedno pisno, ja. V glavnem, sram jih je lahko, kaj počnejo, zraven so pa pogosto še arogantni do amena. Že tako so novejši aparati slabi, da se kupuje nove in nove, potem pa še taki servisi, da glava boli.
Forum je zaprt za komentiranje.