Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style en markanten vonj

en markanten vonj

Iščem dober parfum zase, pa ne vem, kateri bi bil primeren. Rada imam sveže, a močne in markantne parfume. V preteklosti sem imela enih 5 stekleničk Kenzota (v obliki pokončnega lista) – ful je dober in pa nekaj stekleničk Gucci ENVY – mi je nor. Oba se ful vohata dolgo in sta zakon. Sedaj pa iščem nekaj v tem smislu. Stara sem pod 30.

Kaj mi priporočate. Hočem imeti le en parfum in to tak, da imajo še potem obleke vonj po njem…ampak vseeno svež in mladosten

Jaz bi priporocila sledece:
Chacharel Noa (zelo zenstven vonj, obstojen, ceprav ni mogoce ravno po tvojem okusu)

Gucci Rush 2 (za tega mi je trgovka V plazi rekla, da je podoben Envy-ju….)

Bvlgari – BLV (ta se mi zdi se najbolj tak kot si opisala – ni sladek, je pa markanten in mocan)

Hugo Boss – Deep red (bolj svez, pa vseeno zimski….obstojen in seksi)

Upam, da ti bo kaj vsec….Porocaj

Lp!

A ima še kdo kakšno idejo?

Tisti Kenzov,ki si ga imela je bil Parfum d’ete, ki je cvetlicno sveži vonj, poletni, sončen… Vonj zelenega listja, frezije…
Pred časom so ga ponovno lansirali, vendar se je spremenila mislim samo preobleka: steklenička je sedaj gladka, škatlica bela z zelenim listom, prej je bila steklenička ‘nazobčana’, embalaža pa v svetlo zeleno modri barvi.

Podobnih vonjev kot je ta, se da kar nekaj dobit, vendar niso tako zelo izraziti in dolgo obstojni, kot Parfum d’ete, mislim, da sem pred leti imela podobnega, ki je bil Diorjev-imena nisem sigurna ali je bil Aromesscence, dišal je precej po limoni.

Priporočam ti, da poskusiš Le Feu d’Issey Light (Issey MIyake): vonj vrtnice, bergamotke, gardenije, ambre… ni tako izrazito svež, vendar je precej obstojen vonj.

Pa tudi Poeme (Lancome) dolgo diši, je pa nežen, romantičen, a hkrati močan.

Nekaj posebnega pa je Alessandro dell’acqua (med mojimi najljubšimi): je pa zelo močan, moderen, ženstven…

Tudi dišave S.Dalija so zelo dolgo obstojne, vendar so to bolj orientalni, lesni, močnejši vonji, in ne sveži kot ti želiš. Prav tako tudi klasičen Dolce & Gabbana-zelo dolgo obstojen in markanten, a ne svež. Pa Blv-Bvlgari tudi.

Zanimiv pa je tudi Kingdom (Alexander McQueen): cvetličen, a z začimbno noto (jasmin, vrtnica, kumina).
BTW: ne vem, če ga imajo pri nas, sem ga dobila v tujini. Pa naj sporoči kdo, če ga je kje videl.

Skratka to je samo nekaj predlogov, a odločiti se moraš sama.

LP

Hvala. Če bo še kakšna ideja, sporočite.

Jaz bi ti priporočila naslednje Avonove vonje, ki ostanejo tudi na oblačilih, so prodorni, ženstveni:
– TODAY (bela cvetlična kategorija, frezija-kaktusov sok-strelicija-hibiskus)
– TOMORROW (cvetlično orientalska kategorija)
– LITTLE BLACK DRESS (orientalsko cvetlična kategorija, ciklama-kovačnik-marelica, redča potonika-gardenija)

Če te zanima kaj več, se oglasi. Ti lahko pošljem testerje!

Poskusi Diorjev Ja dore. meni je super.

meni so markantni: Gaultier 2, Herrerra 212 ali pa 212 sexy, Kenzo Summer by kenzo

Irena

Alessandro dell’acqua …priporocam…meni je enkratenn…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close