Najdi forum

eMule – update

Kako vem, kaj moram kliknit, da se mi naložijo samo tiste stvari, ki mi manjkajo, ne pa še enkrat cel program v celoti? Nočem, da mi kradejo prostor na disku stvari, ki bi se podvajale.

To mi pri posodabljanju vedno – pri vseh – dela težave. Ne znam posodobiti tako, da bi se mi naložilo le tisto, kar je novega.
Kakšen nasvet?

Hvala in lp,

mala-

Seveda, pozabila sem priložiti vzorec, kako pri eMule piše, ko moram posodobit in nikoli ne vem, kaj kliknit, ker ne vem, kaj kaj pomeni:

* Installer v0.48a Downloads: 22,927,150 | All Versions: 280,833,990
Download
This application installs eMule by a setup routine interactively, containing all languages and help files

* Binaries v0.48a Downloads: 1,904,482 | All Versions: 31,702,195
Download
This archive contains only the files you need to run eMule and needs to be unzipped, with 4 languages only

* Sourcecode v0.48a Downloads: 1,257,814 | All Versions: 13,508,360
Download
This archive contains only the sourcefile of this release and needs to be unzipped, read the readme.txt for instructions!

Kako pa se posodablja Windows in antivirusni program (avast) – samodejno?

Hm, sem bila že na kakšnem računalniškem tečaju, pa nam teh stvari ni noben pokazal oz. povedal, brat pa ima tud druge interese kot meni kaj natančneje razložit.

Res hvala vam za pomoč,

mala-

npr. emule
Installer v0.48a Downloads: 22,927,150 | All Versions: 280,833,990
Download
This application installs eMule by a setup routine interactively, containing all languages and help files

če ne poznaš dovolj podrobno programov, ter kako delujejo, potem si pač
instaliraš celoten program.

Nekateri programi imajo vdelano funkcijo update, načeloma instalirajo
samo spremenjene datoteke, torej minimum.

Ostali programi (avast, windows….) se pa lahko posodabljajo avtomatsko,
ali pa ročno, odvisno pač.-…

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close