Najdi forum

eMULE – NUJNO!!!

Lep pozdrav!

PROSIM PROSIM nujno bi morala vedet, kateri strežnik je najboljši pri eMule, da bi mi tudi slovenske pesmi dol potegnil.

Ojla!

Vedno kliknem samo “Poveži” (Connect), pa nimam nikoli problemov, da ne bi mogel recimo dol vleči slovenskih pesmi. Res je pa, da gre download bolj počasi, ne glede na to (vsaj ponavadi) kateri strežnik izbereš. So pač eMule – si že videla, da bi katera mula hitro laufala?:))) Pač si moraš vzeti čas…

Lep pozdrav!

Mislim pa, da ko enkrat “šeraš” veliko datotek, hitreje lahko prideš do downloada…
Je pa vse odvisno od tega, ali ima kandidat, od katerega dol vlečeš (npr. pesem) tisti trenutek prižgan računalnik.
S slovenskimi pesmimi je pa tako, da če iščeš kakšen (ne preveč “frišen”) hit, je mogoče veliko računalnikov s tem hitom v “shared files” in če so pravi čas vklopljeni, ponavadi ni težav (beri: hitro ga lahko snameš).
Če pa je komad bolj “lev”, boš pa pri iskanju videla, da ima bolj malo virov, se pravi, da boš izbrala tistega, kateri ima več virov…

Uspešno downloadanje, pa ne briši datotek potem ko jih snameš in si jih daš na CD ali mp3 ali…, razen, če je datoteka pokvarjena…

Bolje je namestiti DC++.
Jaz sem z Emule presedlal na DC pa sem bolj zadovoljen. Tam je cel kup hubov, z mule pa so v Belgiji zaplenili najboljši strežnik Razborack, tako da bo zdaj še manj vsega.

Raje neumno vprašam, kot pa naredim neumnost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close