Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek email.si

email.si

Hvala enako, dovolj je tega sranja in prav norca se delajo. Ura je skoraj pol enajstih pa še vedno ne dela.

Pa menda ja ne mislite da kaj popravljajo?

Očitno imajo zelo slabo vzdrževanje, nikakršno.

Zelo slabo kajti danes je nov dan in še vedno ne dela. Sramota!!!!!

Zdaj pa je že res nujno – kako jih naj prepričamo, da res rabimo predale…?????????????????????????????????

Naj jih kdo pokliče po telefonu in tu poroča, pleasss

Takoj ko bo odprto se preselim z maili drugam! 100%. To ni več ničemur
podobno.

Tudi jaz sem njihova žrtev. :-((( Sem pa ravnokar poklicala, pa klica NE MOREJO sprejeti! Lahko pa seveda po pisku pustiš sporočilo. GRRRRRRRRRRRRR!!!!!!

Sedaj dela. Kako dolgo?

Meni ne sprejema v inbox. pa vam?

Meni tudi še vedno ne dela!

Zdaj nekaj dela. Toda tako počasi.

LP deklca

men še vedno ne dela!!!!!

ne sprejema nove pošte. naj gdo pokliče te idiote

Meni zopet ne dela. Najprej ni sprejemlo nove pošte. ( sem poklicala prijateljicomi je poslala email in mi ga ni sprejelo) Zdaj mi niti strani ne odpre.

DeklcA

ne, ne sprejema pošte. Prokleto. Jz nevem več kaj naredit. Sem tudi klical pa je samo tajnica. Kaj čmo zdaj.

Odpla sem na mail.386.com. Dela hitro kot raketa.

Email.com je pravi shittttttt.

kot sem slisala, verjetno sploh ne bo vec delal.Sodelavec pozna fanta, ki sta email.si naredila. In ker so jima za to dolzni denar ze vec kot eno leto, sta zagrozila, da ga bosta zablokirala. Upam, da ni to to.

spet crklo…………..

Ponorela bom……………

Ko bi vsaj po resnici napisali kako in kaj………..

A bo sploh še delal?

pa nej gre nekam ta email. si….

pa to se ti mora strgat tud če nočeš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

grrrrrrrrr……………. :////

Spoštovani obiskovalec/ka email.si!
Žal vas moramo obvestiti, da je zaradi tehničnih težav dostop na http://www.email.si trenutno nemogoč. Za morebitne nevšečnosti se vam opravičujemo in prosimo za razumevanje.

ekipa email.si

mail386 je dejansko super!!! hitra registracija, delajo ko urca…priporocam! Da ne govorim o super psevdonimih! 🙂
od email.si sem se dejansko za vekomaj poslovila, pa navade gor al pa dol!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close