Električni skiro na Petrolu
Hotela sem si kupiti električni skiro na Petrolu, ker imam dovolj zlatih točk.
Ker nimam pct, ga verjetno ne morem- ali se da to le da urediti urediti zunaj – z masko in razkužili?
Testirat se ne grem, ker se ne želim izpostavljati okužbi tam v množici potencialno okuženih!
Ve kdo, če bi mi Petrol prodal zunaj trgovine?
bi kdo, 20.09.2021 ob 11:36
Hotela sem si kupiti električni skiro na Petrolu, ker imam dovolj zlatih točk.
Ker nimam pct, ga verjetno ne morem- ali se da to le da urediti urediti zunaj – z masko in razkužili?
Testirat se ne grem, ker se ne želim izpostavljati okužbi tam v množici potencialno okuženih!
Ve kdo, če bi mi Petrol prodal zunaj trgovine?
Narocis dostavo na dom?
Ikrra, 21.09.2021 ob 07:21
-
Kmalu boste anticepilci dojeli, da je tezko funkcionirat v normalnem svetu. Ce nisi cepljena, ostani doma, tudi skiroja in benza najbrz ne rabis.
Vidim, da prav nič ne slediš temu, kaj se po svetu dogaja cepljenim.
Gre pa zato, da živim v osami, na nekaj tisoč metrih ograjene parcele in sem popolnoma izolirana. Do nas ne vozi niti avtobus, kaj šele dostava iz trgovin. Torej, če želim imeti nekaj hrane, nujno potrebujem gorivo. Izpostavljati na mestih za testiranje okužbi, se pa ne nameravam! Pa še mnogo kilometrov vožnje je do prvega mesta za testiranje.
Očitno je, da ti prav tako manjka širine in logike, kot aktualni vladi.
bi kdo, 21.09.2021 ob 10:02
Vidim, da prav nič ne slediš temu, kaj se po svetu dogaja cepljenim.
Gre pa zato, da živim v osami, na nekaj tisoč metrih ograjene parcele in sem popolnoma izolirana. Do nas ne vozi niti avtobus, kaj šele dostava iz trgovin. Torej, če želim imeti nekaj hrane, nujno potrebujem gorivo. Izpostavljati na mestih za testiranje okužbi, se pa ne nameravam! Pa še mnogo kilometrov vožnje je do prvega mesta za testiranje.
Očitno je, da ti prav tako manjka širine in logike, kot aktualni vladi.
Lahko razumem da imaš razloge, da se ne cepiš. Tudi tvoje razloge, da se ne testiraš lahko razumem. Ne morem pa razumeti/verjeti, da pri vas ne bi delovala dostava. Sem na podobnem, bivališče povsem na samem, a verjami, dostava vsega, kar si zaželim, deluje.
Mi po želji celo odložijo na dvorišču – brez kakršnegakoli osebnega stika.
Tako da – nikar pretiravat – to le odvzame kakršnokoli kredibilnost celotnemu zapisu.
mentalna sirota, 21.09.2021 ob 11:36
Lahko razumem da imaš razloge, da se ne cepiš. Tudi tvoje razloge, da se ne testiraš lahko razumem. Ne morem pa razumeti/verjeti, da pri vas ne bi delovala dostava. Sem na podobnem, bivališče povsem na samem, a verjami, dostava vsega, kar si zaželim, deluje.
Mi po želji celo odložijo na dvorišču – brez kakršnegakoli osebnega stika.
Tako da – nikar pretiravat – to le odvzame kakršnokoli kredibilnost celotnemu zapisu.
Dobro zate. K nam ne vozi ne mercator, ne spar in ne tuš.
Ostali pa sploh ne vozijo.
Tudi takšni smo.
Tudi sam živim v bolj odročnih krajih, vem kako je, vendar se ne morem kosati z gospo. Gospa živi v totalni vukujebini, mnogo kilometrov od civilizacije, kamor ne pride niti dostavni kamion ali kombi. Nihče ne pride tja gor, predvidevamo lahko da tudi poštar ne in se moraš vsak dan vozit mnogo kilometrov do mesta na pošto, da prevzameš reklame in položnice. S predpostavko, da v tej veliki vukujebini, kamor nihče ne pride, položnice sploh imaš. Gospa zato nujno potrebuje električni skiro, da bo imela vsaj eno vozilo za tja kamor ne pride nobeno drugo. Na tej točki se lahko vprašamo samo, ali se gospa ne zaveda, da so električni skiroji namenjeni uporabi na le asfaltiranih površinah in na krajše razdalje – definitivno ne za “mnogo kilometrov”, ali pa samo naklada, išče probleme tam kjer jih ni in se nima s kom za prerekat.
Če se slučajno motim, in obstajajo tudi downhill električni skiroji, na katere se namesti gorske gume in zvozijo tudi po travniku in makadamu, seveda priznavam svojo zmoto.
Forum je zaprt za komentiranje.