električni pulilec dlak
tudi jaz se epiliram pod pazduho. Prvič je blo za umret in sem rekla nikoli več. potem sem pa enkrat za foro poskusila pa je ful manj bolelo. zdej me manj boli kot opo nogah.
po nogah mam pa slabe izkusnje, ker so se mi naredile pike in zato imam zdaj pikaste noge. premislite preden se spuscate v to. in če boste opazile, da se vam delajo pike, čeprav potem izginejo, prenehajte takoj s tem, predno bo prepozno. jaz na žalost nisem in zdaj imam posledice.
Epilacija na nogah je fajn tudi zato, ker je sčasoma dlak res bistveno manj in tanjše so. Zelo pa je pomembno, da se tudi po epilaciji pravilno neguješ. Jaz sem si vedno takoj potem namazala noge tko temeljito z mlekom za telo, ki je vsebovalo olivno olje. Ker imam suho kožo, se z mlekom namažem vsakič po tuširanju in koristno je, da si za to vzameš čas in pri tem kožo še malo zmasiraš. Zdaj prodajajo več stvari, ki naj bi pomirjale kožo takoj po britju ali epilaciji. Poceni rešitev je krema za po epilaciji Balea, ki jo imajo men se zdi da v DM. Res lepo pomiri kožo. Taka pokočna bledo vijolična tuba je.
Glede bolečin je modro upoštevati, da so veliko hujše v dnevih pred menstruacijo, kot pa v dneh po menstruaciji.
Jaz imam tudi Philipsovega in mi je super. Ker pa imam dva eneg aprodajam, čebi katera kupila naj se oglasina mail. Je popolnoma nov in cena 12.000sit, lahko pa se še kaj pogajamo! 🙂
Nekaj več informacij najdete na tej stani na forumu kupujem, prodajam….ali na mailu: calypso_@email.si ali pa kar tu!
Lep dan vsem!
M.
Jest mam philipsovega-ima dva nastavka in sicer navaden brivnik in epilator za pulit dlake. Stav je 22 000sit in sm ga dobila za darilo iz Merkurja. Zraven ma blažilnik bolečin. Prosila pa bi vas za nasvet! Zanima me ali naj se začnem briti z epilatorjem po nogah ali ne.. neg&poz. stvari puljenja dlak z epilatorjem so?… pa ali je res da ko si enkrat pobriješ dlkake-na nogah da jih je potem zmeraj več, da so zmeraj gostejše in zmeraj bol temne..ostre….kaj mi svetujete glede britja nog..s čim naj si jih pobrijem da bodo čimkasneje zrasle, da jih bo čedalje man in da ne boje še temnejše..ostrejše…trenutno imam svetle dlake..bodo potem temne?! Prosim opomagajte!
jaz si tudi epiliram noge z epilatorjem in je najboljše tako.kadar nisem imela časa za aparat sem si jih na nogah pobrila z britvico,kijo definitivno ne priporočam vsaj za noge ne.dlake so v parih dneh spet zrasle,bilo jih je več pa še močnejše in debelejše so bile,kar pa se pri depilatorju ne dogaja.dlake rasejo počasneje,manj jih je in tajnše so.seveda na začetku malo boli,ko se navadiš pa ne več.meni se zdi zelo v redu.barva dlak pa se zaradi tega ne spreminja,ker je to že v genih zapisano.
Philips satin ice,z njim uzivam ze 5 let, epiliram povsod od nog do bikini predela, podpazduho, sedaj se celo brcice na obrazu, in zgoraj okoli crtice na muci,edino okoli spolovila pa si raje brijem redno vsak dan.
Epiliras si ko zrastejo kaksnih 2 mm, takrat je najmanj bolece,seveda se moras navaditi in ko bos vesca tega bo slo vse zelo hitro. Epilacija pa je potrebo vcasih kar 1x na teden ze vcasih pa res kaksnih 14 dni ne, odvisno od obdobja rasti dlak.Seveda jaz ne zelim cakat na dolzino dlak ampak takoj ko vidim da se dogaja to pomeni da ze kukajo ven in so velike cca 2mm, jih epiliram.
Po dolgotrajni uporabi redno epilatorja, se dlake res redcijo, vse manj jih je , ker ocitno unicimo marsikatero korenino in iz nje dlaka ne zraste vec..jupiiiiiii,al pa se kaj drugega dogaja ob vsem tem, meni je vazno le, da je koza na mojem telesu vedno gladka in ne kot jez ob britju z britvico, tega ne maram.
Ob vsakem tusiranju pa si le podrgni zmasiraj telo z sisalovo rokavico in vrascenih dlak ne bo.Telo pa bo se lepse bolj napeto in koza prekrvavljena in kako potem ne bos mela lep dan, vsa gladka in napeta..haha..cao!
Forum je zaprt za komentiranje.