Najdi forum

Ekzoticni kraji

Lep pozdrav vsem …

Zanimalo bi me kje ste kaj potovali po kaksnih destinacijah, ki niso glih klasicna ( manj obiskana ), torej taka ki jih vecina agencij nima, recimo primer potovanja s transibirsko zeleznico, patagonija, antarktika … itd.
Ceprav to so dokaj opevane destinacije pa vendar niso tako poznane kot kake ( Tunizja, Egipt, Kuba, Bali, Sri-Lanka … in podobne … )

najbol odštekan kraj ki sem ga obiskala je vasica Marang v Maleziji … pravzaprav nekaj km iz te vasice … pristala tam čist slučajno … 10 dni je noro lilo ko da se je nebo utrgalo … midva pa sva dneve preživljala v eni hiši … kamor so naju povabili čist neki xy tipi … domačini … tam smo kuhali malajsko hrano … tipi so ful dobro peli .. imeli so nek bend …ob večerih so se zakajali z neko čudno na pol vodno pipo … od enga tipa mama nam je vsak dan nosila sveže ribice in mi smo jih delali na ful različnih načinov z nekimi čist norimi začimbami … skratka … bilo je noro 🙂 … hišo kjer smo bili smo porisali z malimi grafitki z nekimi čudnimi barvami … sprejeli so naju ko da sva njihova 🙂

hiša … okol palme .. na palmah opice .. ko je nehalo deževati je bilo vse oprano … noro lepo … neokrnjeno … nikjer turista .. nikjer menjalnice … nikjer … nič … do prve tržnice je bilo pol ure hoje … tam so prodajali najbolše lubenice kar sem jih kdajkoli jedla … bile so rumenooranžne .. njamsi 🙂 v sosednji hiši je ena stara tetka risala na blago tipične malajske vzorce … batang al kako se že reče … pozabila 🙂

uau … lepi spomini 🙂

B.

Kožbana – Golo brdo – Britof – Lig – Kambreško – sedlo Solarji – Na gradu – Kolovrat – Livek

Otok Siberut, v otočju Mentawai v Indijskem oceanu ob Indonezijski obali (Sumatra). 10 dnevni treking po džungli in obiski pri mentawaijcih. Čista desetka!

LP

Otoki v Belizu, vasica Nungwi na severu Zanzibarja…

Polotok Ontario – edino možno prevozno sredstvo čoln, …

lp

bv

Polotok Ontario – edino realno možno prevozno sredstvo čoln, … Ne vidiš človeka tudi cel teden,

lp

bv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close