Ekuador
Čudovita država za potovat, škoda samo da so Galapaški tako dragi… Drugače je pa informacij ogromno, tako da mi lahko pošlješ mail na iztokpotokar@yahoo.com pa bomo kšno več rekli al pa se kar dobil. Lp, Iztok
Žijo tudi jaz bom od nekje 21. Oktobra dalje tam nekje po Ekvadorju bluzu pa bi se lahko kje dobil pa spet kakšno po Slovensko rekl pa šli na kakšen pirček. Drgač pa je po pripovedovanju drugih prelepa dežela mi jo je opisal en slovenc ka je lastnik Hidrije Perles v Qutu in tam se tudi z njim dobim.
Lepo se mejta pa upam da se res kje dobimo k bi bilo zelo lepo.
Silvo
Pa srečno potujta
Silvo!
Super! Me prow veseli, da se boš tudi ti takrat potepal tam naokoli. Komot se lahko kaj dobimo..Mi dva priletiva v Guayaquill, najprej se odpraviva proti morju in potem proti Quitu in tam okoli…če se te bo dalo kako dobit wn (telefon al mail) se vsekakor vidimo.
Kdo pa je gospod katerega si omenil “lastnik Hidrije Perles” ?
Javi se še kaj…LPM
Ojla Simon!
Midva sva karto kupila na agenciji explora v Novi Gorici. (www.explora.si) Letiva s KLM iz Benetk v Amsterdam in naprej….karta je 200 jurjev (s taksami). Rezervirala sva jo prejšnji teden…Žal so v tem času leti proti J. Ameriki polno zasedeni in ne vem če je za čakat kakšno “last minute”…ne vem. Danes greva počeirat še v Italijo…sporočim.
LPM
Forum je zaprt za komentiranje.