Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ekstremno izpadanje las po preboleli koroni

Ekstremno izpadanje las po preboleli koroni

Pozdravljeni.

Je imel kdo poleg vseh ostalih težav po koroni še ekstremno izpadanje las? Jaz sem prebolela pred meseci, potem pa se je začelo izpadanje, še sedaj izpadajo. Najbolj zgoraj na glavi, las skoraj ni več. Ob strani tudi, vendar ne toliko. Sem pa stara 45 let in ni mi prijetno.

Ok, tudi spomin je okrnjen, ne najdem besed, enostavno blackout. Pa nespečnost, uh, kaj je to spanje?

Hvala.

meni so se 8 dan po pozitiven izvidu po lasišču pod lasmi naredili boleči in srbeči izpuščaji– moja zdravnica mi je rekla da je to pogosto,patudi izpadanje las… danes sem mesec po koroni, izpuščaji ne izginejo kljub enemu losjonu proti ekcemom…srbi za znoret…

Tudi meni so po koroni močno izpadli.  Trajalo je kakšna dva meseca, preden se je umirilo. Uporabljala sem tisti oranžno rdeči šampon in tonik od Krke in jedla veliko prosa. Gre na bolje.

Še ena tukaj…. Izpadali cca pol leta, strah me je bilo oprati lase, ker so šli ven celi prameni…. Po pol leta se je umirilo, frizerka pravi, da imam precej novih las … Pijem pa zdaj kakšen mesec kolagen, če mogoče tudi kaj pomaga … Želim ti, da se stanje čim prej umiri….!!!

Ne vem, ali sem imela corono, so mi pa lasje zelo izpadali.

Tudi meni so začeli cca dva meseca po koroni. In še kar izpadajo. Čakam, da se umiri. Kdaj??

Ne ravno las. So mi pa zacele odpadat dlake. V bikini predelu in po riti.

Korona me je vizualno postarala za deset let.  Vse kar sem prej pocela, zdaj delam z naporom.  Vsake dve ure pocivam , zadihana sem takoj.

Meni tudi, dober mesec po preboleli covid pljučnici. Trajalo je dva meseca. Takoje bilo grozno, da sem na kavču sedela vedno na enem mestu, ker je bilo polno las povsod. K frizerju sem šla samo 1x v tem času, ker je bilo grozno videt kolk las je šlo takrat dol. Zdaj mi poganjajo nove, prvo so bile trda kot žima, zdaj je že bolje. Enako me heca spomin in koncentracija ter zadihanost. Pa lomljenje nohtov. Po pol leta sem nekje na polovici nekdanje kondicije.

O kakšni koroni to pišete, saj je vendar vsem jasno, da gre za Pacientovo strašenje državljanov in da ta bolezen sploh ne obstaja!

Odgovor na objavo uporabnika
Sotrpinka, 19.11.2021 ob 21:42

Še ena tukaj…. Izpadali cca pol leta, strah me je bilo oprati lase, ker so šli ven celi prameni…. Po pol leta se je umirilo, frizerka pravi, da imam precej novih las … Pijem pa zdaj kakšen mesec kolagen, če mogoče tudi kaj pomaga … Želim ti, da se stanje čim prej umiri….!!!

Tudi meni so zaceli rasti novi. Prej so sli ven v sopih, dobesedno, no, saj grejo se malo, ampak ni tako hudo. Zdaj imam po glavi polno kratkih, novih las in sem smesna.

Ti si f.u.k.j.e.n. Še kako obstaja. Da bog da vse, ki ne verjamejo, zadene tam, kjer najbolj boli. Mož bil 14 dni na kisiku, pa prej v odlični formi, star 46 let. Otrok pa s hudimi posleducami, glava, možgani, srce… Ok?

PA NE MI GOVORIT, DA KORONE NI, KER ME TO TAK RASPIZDI, DQ BI VSEM J.EB.A.L.A MATER. TI JE JAAAAAAASNO? ZARADI TAKIH PA SMO TAM, KJER SMO, GOVNO.

SPI.ZDI V BOLNICO POMAGAT, PA BREZ MASKE, JASNO?

Pleškica, 19.11.2021 ob 17:29

Pozdravljeni.

Je imel kdo poleg vseh ostalih težav po koroni še ekstremno izpadanje las? Jaz sem prebolela pred meseci, potem pa se je začelo izpadanje, še sedaj izpadajo. Najbolj zgoraj na glavi, las skoraj ni več. Ob strani tudi, vendar ne toliko. Sem pa stara 45 let in ni mi prijetno.

Ok, tudi spomin je okrnjen, ne najdem besed, enostavno blackout. Pa nespečnost, uh, kaj je to spanje?

Hvala.

če še nisi cepljena, se pojdi cepit

cepivo pomaga zatreti posledice long covida

https://www.yalemedicine.org/news/vaccines-long-covid

Pleškica, 20.11.2021 ob 17:29

Ti si f.u.k.j.e.n. Še kako obstaja. Da bog da vse, ki ne verjamejo, zadene tam, kjer najbolj boli. Mož bil 14 dni na kisiku, pa prej v odlični formi, star 46 let. Otrok pa s hudimi posleducami, glava, možgani, srce… Ok?

PA NE MI GOVORIT, DA KORONE NI, KER ME TO TAK RASPIZDI, DQ BI VSEM J.EB.A.L.A MATER. TI JE JAAAAAAASNO? ZARADI TAKIH PA SMO TAM, KJER SMO, GOVNO.

SPI.ZDI V BOLNICO POMAGAT, PA BREZ MASKE, JASNO?

Bravo, ja res bi vsem ki ne verjamejo v ta virus privoščila, da ga probajo, pa nisem žleht. Samo toliko natolcevanja, da virus ne obstaja je pa že bolano. Smo v družini probali, eni kar hudo, posledice še po 10. mesecih. Spomin katastrofa, kondicije nič od nič in to pri 45 letih.

Anonimno 10472, 20.11.2021 ob 17:36

če še nisi cepljena, se pojdi cepit

cepivo pomaga zatreti posledice long covida

https://www.yalemedicine.org/news/vaccines-long-covid

Sem cepljena 2x s Pfizerjem, mož tudi. Otroka pa ne smem, zaradi cist na možganih in srca. Vse posledica korone.

Mi je frizerka rekla kolk ima takih prebolevnikov, mlade punce pa napol plešaste, komaj jim lahko uredi kakšno frizuro. Sej pol baje zraste nazaj, sam nikoli ni več isto. Mogoče pri mlajših ja, pri starejših pa ne.

Prebolela covid.  Doma, a sem bila precej bolna. Dobila tudi covid pljučnico, vnetje ledvic.

Ostala brez vonja cca. 8 mesecev, sedaj po 11-ih je vonj recimo 90%.

Težava je tudi spomin. Sem kot zlata ribica.

Prve 3 mesece po covidu sem bila grozno nespečna. Bila ponoči budna v kosu tudi 3 ali 4 ure.

Utrujena seveda tudi, kondicija padla na 0.

Zaradi vseh teh zapletov po covidu sem se cepila. 2-krat. Nočem še enkrat čez to.

Sedaj bo 1 leto, pa še nisem ok.

Mož se ni cepil.

Je pa prebolel pred mesecem dni.

Mu je zelo žal, da se ni cepil.

Zaradi izgube vonja, kondicije, nespečnosti, slabše zmožnosti koncentracije.

Sama bom šla še po 3. odmerek. Ne vem še kdaj. 9 ali 12 mesecev po zadnjem odmerku.

Mož se bo po 6-ih mesecih tudi cepil.

3-je otroci so preboleli, najmlajši ne.

Starejša hči se ne želi cepiti, 19-letni sin se je cepil skoraj 6 mesecev po prebolelem covidu, 16-letniku je vseeno, verjetno se bo cepil. Nas vseeno skrbi zaradi zapletov po prebolelem covidu.

Cepljenje res lahko v izjemno redkih primerih pusti kakšno posledico, a preboleli covid jih veliko več in tudi velika verjetnost podaljšanega covida obstaja.

10-letnika zaenkrat ne bova cepila.

V DM prodajajo nove tablete za lase. Mogoče bi ti pomagale. Je pa cena zasoljena, 55 €.

Objava čaka odobritev

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close