ekonom lonec
Imam eno veliko prošnjo.
Odločam se za nakup ekonom lonca pa mi manjka nekaj podatkov.
Kje take lonce prodajajo?
A imajo kje predstavitve takih loncev?
Katere znamke so v redu oz. katere uporabljate ve?
Kakšna je približna cena?
Lepo se vam zahvaljujem za odgovore in pomoč, ko ste mi svetovale za aparat Ronic. Jutri ga bom že imela doma.
Na žalost sama na tem forumu ne sodelujem s kakšnimi recepti in idejami, ker sem še bolj bosa. Si pa pripravljam vse potrebno za “dobro” gospodinjstvo.
Lep pozdrav in še enkrat hvala za kakršnokoli informacijo.
Hej,Liza!
Ko sem kupila svoj prvi lonec na pritisk,sta bili na slovenskem trziscu dve znamki: Ekonom (mislim,da je bil Emo Celje) in Pretisov.
Odlocila sem se za Ekonom.Bil je iz dur aluminija in imel se nekaj dodatkov.Krasno mi je sluzil dolga leta.Zdaj je v shrambi.
Potem sem kupila Lagostinov iz nerjavecega jekla in ga pridno uporabljam.
Zdaj je v vsaki boljsi trgovini izbira velika.Tudi enostavnejsi so za upravljenje. Izbrala bos po posvetu s prodajalcem in po svoji presoji.
Poisci takega,ki bo imel vse potrebne dodatke.Moj ima se posodo s pokrovko za pripravljanje kipnikov ali pudingov,posodo z rezami za kuhanje zelenjave in socivja na pari, reseto,trikoten podstavek za pod notranje posode.Bodi pozorna,ali bos lahko kupila rezervne dele(tesnilo,varnostni ventil…) Jaz sem ravno vceraj kupila nov varnostni ventil in novo tesnilo.Brez problema sem ga nasla pri nas in mi ni bilo treba v Italijo.
S tem ne mislim,da bos kupila znamko Lagostina,ker so lahko tudi se boljse. Hcerki sem v Angliji kupila nekega nemskega,ker je tako enostaven in varen,da ga se vnuk obvlada. Znamke ne vem vec.Cen ne poznam.
Tudi tega ne vem,ce so kje predstavitve.
Ronic imam in silno sem zadovoljna z njim.
Zelim ti dobro izbiro ;lp Babi
Forum je zaprt za komentiranje.