Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ej ti

Ej ti

Odgovor na objavo uporabnika
Shizofrenik, 18.07.2021 ob 18:17
    Shizofreniku darčiku čaterju se je spet poslabšalo, je znova v svetu brezzobih teles.

Kaj vam dela, kaj vam dela hehehe. Vas je pičil z vašim lastnim strupom.

Eni pa imate preveč časa v življenju.

Samo ima res obraz identičen gobcu postarane odgane. Po faci se vidi, da dihtik ni.

šuma, 18.07.2021 ob 17:53

Ne bo šlo. Trebuh je prevelik, zato, danes letanje ne pride v poštev. Verjetno se bom namočil kar v bližnjem jezeru, kjer žabice uživajo na sončku. Samo še splezam dol.

Na sončno dopoldne sem se odpravil do jezera, kjer sem spoznal dva mala kužka. To jezero se je trdno vtisnilo v jezerski spomin.

Samo ima res, 18.07.2021 ob 18:20

Samo ima res obraz identičen gobcu postarane odgane. Po faci se vidi, da dihtik ni.

Ne bo držalo. Izgleda verjetno boljše, kot vsi, ki ga napadajo. Morda je to celo razlog. Kdo ve?

Kamal, 18.07.2021 ob 18:21

Na sončno dopoldne sem se odpravil do jezera, kjer sem spoznal dva mala kužka. To jezero se je trdno vtisnilo v jezerski spomin.

Bolnik, saj ne veš kaj sploh pišeš.

Kužka sta kmalu odšla, jaz pa sem se stisnil k dvema lepima žabicama,ki sta mi delali družbo do večera.

Ta lepa, 18.07.2021 ob 18:22

Ne bo držalo. Izgleda verjetno boljše, kot vsi, ki ga napadajo. Morda je to celo razlog. Kdo ve?

Nič ne pomaga 45 letni klošar čater, živeč pri materi in od jutra do jutra kot trol na monu, če sam sebi pišeš.

Kako to gleda?,to vse pove. In v vseh videih, ki jih je objavil ima enak defekten pogled, tako kot ima že 15 let isti reklc.????

ater

Večer je bil dolg, vendar prekratek hkrati. Najlepši dan v mojem življenju. Le kaj me še vse čaka danes.

Bolnik, 18.07.2021 ob 18:25

Nič ne pomaga 45 letni klošar čater, živeč pri materi in od jutra do jutra kot trol na monu, če sam sebi pišeš.

To pa ne bo držalo. Kot prvo si ga postaral kot drugo pa si trol ti. Ne obeša on svojih slik in žalitev pod njimi na forum ampak ti in tebi podobne zgage.

To ste le desci in babnce brez poguma, etike, jajčnikov ter jajc.

Očitno vas je zadel tja kjer najbolj boli. Glede na to, da moškosti nimate pa vas je verjetno zadel v praznoglavost in žlehtnobo

Kamal, 18.07.2021 ob 18:30

Večer je bil dolg, vendar prekratek hkrati. Najlepši dan v mojem življenju. Le kaj me še vse čaka danes.

Počasi bo treba nazaj v gnezdo, kajti moja ptičica se kmalu vrne in ne bi rad da je sama.

Ta lepa, 18.07.2021 ob 18:30

To pa ne bo držalo. Kot prvo si ga postaral kot drugo pa si trol ti. Ne obeša on svojih slik in žalitev pod njimi na forum ampak ti in tebi podobne zgage.

To ste le desci in babnce brez poguma, etike, jajčnikov ter jajc.

Očitno vas je zadel tja kjer najbolj boli. Glede na to, da moškosti nimate pa vas je verjetno zadel v praznoglavost in žlehtnobo

J ja Darči….groza.????

glej kako glead, 18.07.2021 ob 18:29

Kako to gleda?,to vse pove. In v vseh videih, ki jih je objavil ima enak defekten pogled, tako kot ima že 15 let isti reklc.????

ater

Tip ma vsaj reklc ko se je snemal. kaj pa imaš ti pa tvoj zlobni jezik oblečeno? Strgane usrane gate? Pokaži nam še ti svojo faco, ker pameti ne moreš.

vidimo, 18.07.2021 ob 18:35

Tip ma vsaj reklc ko se je snemal. kaj pa imaš ti pa tvoj zlobni jezik oblečeno? Strgane usrane gate? Pokaži nam še ti svojo faco, ker pameti ne moreš.

QUAAAAA priatu? Jazimam vseskozi zeleno vetrovko.????

Zajeta-slika241

Samo problem je, ker zivi na zaprtem oddelku PB. In ga ne izpustijo na svobodo.

Samota obudi njene občutke, kateri me prizadenejo, kar si pa ne želim. Moram pripraviti presenečenje za njo, ko se vrne. Premišljujem.

Pred vponom na drevo ji bom drobtinic in rožic nabral pa bo prec boljše volje. Za povrh ji bom pa še s kljunčkom lupčka dal.

Zaspal sem v njenem objemu, ob zvoku reke, ki se pretaka skozi bilko življenja. Zbudil me je nenad pok, zvok, ki je zmedel moje mirno druženje.

Bil je lovec, ki je sredi noči čakal v zasedi na divjad. K sreči je s strelom zgrešil je pa zbudil tudi druge in ne samo naju. Šoja je priletela mimo in povedala, da se mu je ukakala na klobuk za njegovo trapasto početje sredi noči.

Zaradi dogodka sem pretresen in sem se odločil ukrepati in sem sklical sestanek za celotno skupnost oz. Favno. Tu bomo sprejeli odločitve za bodoče.

šuma, 18.07.2021 ob 17:30

Kako je lahko čas dolg? Zakaj sploh dolgo ko govorimo o času? Zakaj ne širok, debel, ozek, obširen,visok, nizek itd. Čeprav tudi ostalo našteto nima nekega jasnega smisla se mi zdi.

Božo, as to ti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close