Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ej ti

Ej ti

Ejga, kr mej ga

Ti reci samo, ja.

Pred davnimi časi tam na robu gnezda je živel mali ptiček velikega trebuha

A je dolgčas?

Kako je lahko čas dolg? Zakaj sploh dolgo ko govorimo o času? Zakaj ne širok, debel, ozek, obširen,visok, nizek itd. Čeprav tudi ostalo našteto nima nekega jasnega smisla se mi zdi.

Odgovor na objavo uporabnika
šuma, 18.07.2021 ob 17:30

Kako je lahko čas dolg? Zakaj sploh dolgo ko govorimo o času? Zakaj ne širok, debel, ozek, obširen,visok, nizek itd. Čeprav tudi ostalo našteto nima nekega jasnega smisla se mi zdi.

Hvala za razlago. ?

ki je lačno opazoval pokrajino sredi prelepega gozda in se spraševal

Aha nadaljuje se.

…le kaj bi danes pojedel ko pa sem zadnjo milko včeraj zvečer ko sem v gnezdo splezal pojedel?…

Kamal, 18.07.2021 ob 17:34

ki je lačno opazoval pokrajino sredi prelepega gozda in se spraševal

Zapohan klošarski podganji fris Darči Čater živeč pri materi, še kar ti?

Darko-ater

Fest fant zgleda tale Darči

Fant postaja prava zvezda v Sloveniji. Veliko ve, lepo poje, zna povedati in razložiti misli ter poglede na življenje in dogodke, kot nihče drug.

?????

V vsem tem tuhtanju in premišljevanju me končno zmanjka. Ne vem kdaj sem zaspal. Zbudim se v jutro in čas je za prvi polet iz gnezda.

Ne bo šlo. Trebuh je prevelik, zato, danes letanje ne pride v poštev. Verjetno se bom namočil kar v bližnjem jezeru, kjer žabice uživajo na sončku. Samo še splezam dol.

šuma, 18.07.2021 ob 17:45

Fest fant zgleda tale Darči

Fejst moten izgledaš ja, že ko si bil mlajši. Podganji fris vse pove in razkrije o tebi. ???Zdaj je že mnogo slabše.

Fant izgleda super. Podganca se pa verjetno tebi prikaže ko se pogledaš v ogledalo.

šuma, 18.07.2021 ob 17:49

Fant postaja prava zvezda v Sloveniji. Veliko ve, lepo poje, zna povedati in razložiti misli ter poglede na življenje in dogodke, kot nihče drug.

Res je, zaprt oddelek bi bil najprimernejši za tako vsestranskega povsod nadležnega bolnika.?

šuma, 18.07.2021 ob 17:58

Fant izgleda super. Podganca se pa verjetno tebi prikaže ko se pogledaš v ogledalo.

Primerjaj sliko podgane in svoj gobec, boš videl, da ni razlike.???

Ni res, zaprt oddelek z ledenim tušom bi bil za vas, ki v fest fantu ne vidite fest fanta ampak nosite svoj odsev glodalcev s seboj v očeh in pameti.

ja čater, 18.07.2021 ob 18:00

Primerjaj sliko podgane in svoj gobec, boš videl, da ni razlike.???

Bi tvojega primerjali pa ste boječke,ki si še noska ne upajo prikazati v javnosti kaj šele sliko lastnega obraza.

Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev

Izredno lep vokal ima:

Manjka https:

*****//you.tu.be/aMlXhcn81AU

Shizofreniku darčiku čaterju se je spet poslabšalo, je znova v svetu brezzobih teles.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close