Ej dorks..
Meni se ni treba. 🙂
Tolažiš se ti s svojimi izjavami, da se me je le ena ženska usmilila in s spraševanjem glede dolžine veze, v katerih se skriva privoščljivost. Zato verjetno ob vsaki informaciji, ko izveš, da je razpadla kakšna veza, doživljaš orgazme.
To veliko pove o tem, kako “srečen” si s sabo in svojim samskim življenjem.
Ja ampak nikdar kregal in živel po pravilih oz. prepričanjih druge osebe (ne 100% lastnih) ni svoboda.
Potem je boljše nikdar kregat in živet po lastnih pravilih in prepričanjih.
Kaj je bolj svobodno je logično za objektivnega gledalca in ocenjevalca.
Ne iščejo tako dolgo (do konca lajfa če treba) osebo ki ima enaka ali najbolj podobna prepričanja.
No jaz mam prijatelja ki je dobo punco in se ni čisto nič spremeno oz. je 99.8% taki kot je bil pred tem… čisto vedno pride (no 1x ga ni blo od zadnjih 25 srečanj) na pijače,fešte, vse ostalo kar je delal prej dela danes. Razen pač da se ne daje dol z drugimi ženskami (predvidevam)
Torej to je za mene primer prave zveze, kjer mu ženska ne zahteva (no morda pa želi pa se ON ne pusti kar je prav) spremembo njegove življenja oz. so te spremembe minimalne
copata niti ni moški to je objekt izkoriščanja če mene kdo vpraša. To je nekaj takega kot butler pri premožnih v Ameriki. Samo da copata dela za seks in kvazi zvezo (po njegovo) medtem ko butler dobi vsaj dober keš.
Meni se ni treba. 🙂
Tolažiš se ti s svojimi izjavami, da se me je le ena ženska usmilila in s spraševanjem glede dolžine veze, v katerih se skriva privoščljivost. Zato verjetno ob vsaki informaciji, ko izveš, da je razpadla kakšna veza, doživljaš orgazme.
To veliko pove o tem, kako “srečen” si s sabo in svojim samskim življenjem.[/quote]
Ravno obratno. Lih vi, ki nam tako radi utrujate s tem kako zelo ste srečni v svoji zvezi poveste dosti več o sebi, kot npr jaz, ki zelo ne rad razlagam o svojem privatnem življenju. Očitno si me zamešal s Spiderjem, ali pa Matkićem. Ne veš kje študiram, ne veš kje živim, ne veš kako mi je ime, neveš koliko sem star, ne veš v koliko razmerjih sem že bil,… Vse si moraš izmišljevat o meni lol.
Meni se ni treba. 🙂
To veliko pove o tem, kako “srečen” si s sabo in svojim samskim življenjem.[/quote]
Ravno obratno. Lih vi, ki nam tako radi utrujate s tem kako zelo ste srečni v svoji zvezi poveste dosti več o sebi, kot npr jaz, ki zelo ne rad razlagam o svojem privatnem življenju. Očitno si me zamešal s Spiderjem, ali pa Matkićem. Ne veš kje študiram, ne veš kje živim, ne veš kako mi je ime, neveš koliko sem star, ne veš v koliko razmerjih sem že bil,… Vse si moraš izmišljevat o meni lol.[/quote]
To sploh ni pomembno kje živiš, kaj delaš, študiraš…To nič ne pove o tebi.
Komentiram samo tvoje odzive in način razmišljanja.
Si pa ti tisti, ki si zmišljuje kako drugi živijo….Glede Markota, Matjažka…O meni, da sem prvič v življenju našel punco…:)))
Ravno obratno. Lih vi, ki nam tako radi utrujate s tem kako zelo ste srečni v svoji zvezi poveste dosti več o sebi, kot npr jaz, ki zelo ne rad razlagam o svojem privatnem življenju. Očitno si me zamešal s Spiderjem, ali pa Matkićem. Ne veš kje študiram, ne veš kje živim, ne veš kako mi je ime, neveš koliko sem star, ne veš v koliko razmerjih sem že bil,… Vse si moraš izmišljevat o meni lol.[/quote]
To sploh ni pomembno kje živiš, kaj delaš, študiraš…To nič ne pove o tebi.
Komentiram samo tvoje odzive in način razmišljanja.
Si pa ti tisti, ki si zmišljuje kako drugi živijo….Glede Markota, Matjažka…O meni, da sem prvič v življenju našel punco…:)))[/quote]
Glej, ne da se mi prepirat s tabo, ker si dolgočasen. Samo še neki ane, če bi se že šel primerjat s kom, potem definitivno ne bi za primerjavo vzel nekoga, ki je podoben tebi. Zdaj si pa misli naprej kar češ… :>
Ko berem tele samske monovce, se vedno vprašam ali je v reali tudi tako?
Če so v reali samski moški tudi taki kot so samski monovci, ni čudno, da nas je vse več žensk samskih in vse več takih, ki imamo občutek, da bomo samske ostale.
Če je to izbira samskih moških, kar vidimo na monu, potem bomo vedno samske.
Upam, da MON ni pokazatalje reale kaki so samski moški.
Jaz sklepam, da ti samci kažejo svoj pravi obraz tu gor, kjer so anonimni, verjetno so v reali drugačni, ampak, se skrivajo za maskami. Ampak mene zanimajo kaki so brez mask. Če so vsi samski moški ala Sadni, Matkič… potem se nam samskim ženskam hudo slaba piše. Tule gor namreč opažam, da so vsi normalni monovci vezani. Razen, če so normalni samski monovci bolj ‘tiho’ ali pa sploh ne hodijo na mon.
Goldfish, če so vsi moški taki kot so tile samski MONovci, potem nas bo večina samsskih ostalo samskih.
Recimo tip, ki žali vse povprek, s takim normalna ženska ne bo želela imet opravka.
Edino to me zanima kako se v reali ognit takih tipov kot so tile samski monovci tu gor. V reali so verjetno čisto drugačni.
Torej kaj mislite kakšni so tile samski pljuvači z mona v reali, da se jih na daleč ognem?
Nekateri se niti v živo ne upajo kazati brez maske, ker se bojijo, da ne bodo izpadli “alfa” (po svoji predstavi). Se strinjam s Pacotom.
Vsega pa ti tudi ne moremo na pladnju prinest. Malo boš morala tudi sama tvegat. 😉
Človeka ne moreš kar tako prepoznat, dokler ga ne spoznaš v številnih različnih situacijah, lepših in težjih. Marsikdo je v reali lahko drugačen, kot tukaj gor. Tam jih nihče ne špika, draži, heca, provocira ali pa vsaj ne v taki meri in zato lahko traja dlje časa, da pokažejo svoj “pravi” obraz oziroma obraz,ki se pokaže v težjih situacijah.
Moški v težjih situacijah običajno postanejo žaljivi, ženske pa se raje umikajo in zapirajo vase. Oboje pa je lahko enako žaljivo oziroma škodljivo za nek odnos.
Norton, jaz sem optimistka, da se tu gor oglaša le en del samskih in da so tisti, ki se ne oglašajo, bolj normalni.
Marko, ljudje, ki žalijo vsepovprek pa naj bodo M ali Ž, niso ravno primerna družba. Namreč tudi veliko Ž je takih, da žali (poglej na SČ). Vsem takim ljudem, ki se mogoče v reali delajo lepe in fine, na netu pa žalijo, imajo izpade, takim samo izognit. Normalen človek, ki ima vse pošlihtano v glavi, ne gre na net in ne pljuva po ljudeh.
Forum je zaprt za komentiranje.