Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Eh ženske…

Eh ženske…

Ne morem si kaj, da tega ne bi napisal, čeprav je že v naprej jasno, da se bo vsul plaz kritik, med katerimi bo najbrž tista, da sem na napačnem forumum še najbolj nedolžna.

Ko takole berem razglabljanja še posebej na tem forumu, se ob tem kar precej zabavam.

Zelo zanimivo, kako si vse želite neutrudne ljubimce, pozorne partnerje, ki so hkrati še uspešni, dobro situirani, razumevajoči in še kaj. In potem seveda jamrate in se pritožujete, ker vaši bivši in sedanji pač niso taki, ve pa sanjarite dalje – v živo in na forumu.

Ko pa kdaj kje vendarle naletite na koga, ki zares je drugačen (po vaših merilih v pozitivnem smislu) pa začnete sumničiti, morda celo obrekovati in se spet pritoževati, npr.:

če ima soliden ali celo zelo dober avto: kom.: ” Glej ga, kako se hvali in razkazuje “

če ima solidno stanovanje ali celo hišo, pa hkrati ni star 50 in več let: ” glej ga, jasno, kupili so mu ga/jo starši “

če ima dobro službo: ” jasno, imel je pač zveze “

če hodi ven in pije šampanjec namesto Union: ” lej ga, preserava se, pa še pijanec je povrhu “

če je ob njem ženska, ki je mlajša (in bog ne daj privlačnejša od vas): ” glej jo p…., k…. “

Naj bo dovolj.

Ženske drage – pa ste se kdaj vprašale same pri sebi, kaj ste VE doslej storile, da bi si pridobile pozornost in naklonjenost kvalitetnih moških, da bi uživale skupaj z njimi, morda tudi ustvarjale prihodnost, se izvile iz stereotipov in pozabile pritlehno obrekovanje ?

Ja take so naše ljube slovenke. Saj potem res ni čudno, da nas imajo Nemci za balkance. Ženske v bolj razvitih državah se tudi vedejo bolj razvito.

Hej nero,

dobr si napisal. Bi znal bit velik res. No, jaz mam krasnega moža (in on krasno ženo… he he se moram še jest mal pohvalt, ne?), super voziva že 15 let, vse kar imava sva si ustvarila sama, moji starši tudi kaj pomagajo, sva zdrava in nasploh uživava življenje. ne z Unionom ampak s šampanjcem… evo ravno zdele ga pijem..

Manjka nama samo še bejbika, ki jo srčno čakava in upam, da jo nekoč dobiva…

Pa pa Brina

Ojla, nero!

haha, mogoče so pa ene res take! ampak mogoče imajo zato tud razlog: ker so nezaovoljne s svojim lajfom, pač nekje spročajo svoj bes. seveda pa to ni opravičilo.

moja zgodba? srečno vezana, tudi zdrava, bogata (pa ne v denarnem smislu, čeprav se res ne morem pritioževati), in tudi midva, tako kot Brina in njen mož, samo še čakava na pikico, da nama še polepša življenje.

res je: z moškimi je treba uživati, ampak nimajo vse take sreče kot jaz in Brina…

pa še to: na formu smo tudi take (in ni nas malo), ki nas ni težko zadovoljiti!

lp, Debitantka

Ne boš verjel skoraj v celoti se s tabo stirnjam in naj povem že davno je tega kar sem nehala sanjati in živim realno zato takšnega niti ne pričakjem ker ga enostavno ni. Vsi imamo napake in z njimi je treba živeti.

Ne, premalo delamo za pozornost in premalo se posvečamo moškim od njih pa pričakujemo veliko več, krivične smo in potem jamramo. Jaz sem to spoznala, kar daš to dobiš, dolgo časa pa sem hotela samo jemati a kljub temu, da sem sedaj drugačna idealno ni in nikoli ne bo, ker tega enostavno NI.
Nekateri pa kar sanjate dalje čeprav prej ko nehaš bolje je zate.
ŽIVI REALNO!

Nero, tvoje naštevanje stereotipnih pripomb omejenih ženskic se mi zdi plod tvoje frustracije.
Varianta A:očitno te obkrožajo same kokice!
Varianta B:v trivialnih poponoma vsakdanjih pripombah, frazah vidiš ti skorajda celotni psihološki profil ženske, ki frazo omeni le mimogrede.
Moja izkušnja iskanja “ta pravega”; kar nekaj let zmenkarij z egotriperji tako polnih samih sebe, da se človeku kar obrne…ampak po razočaranjih sem našla tisto kar sem iskala. Zgodbo o idealnih pričakovanjih in idealiziranih podobah v naših glavah pa je temeljito razložil že gospod Freud. Iz svoje kože je težko skočiti!
Lahko noč vsem:))

Joj, a je Nero en od psevdonimov od Jacka? Kje je pa samokritika? A moški ne opravljate še veliko več?

mislim, se strinjam s sunsun. mislim, da je problem v tebi, sploh če toliko visiš na ženskem čveku. ni mi jasn, kako lahko tako zlahka oceniš nas, ki sodelujemo v forumih. bljak, tak moški! najprej se sam izvij iz stereotipov, potem jih ne boš videl v vsakomur drugem!

Moj mož je krasen, velik, blond, postaven, se dobro oblači, ima plave učke,solidno službo, je prijazen, pozoren, ima smisel za humor, je skrben, pa še velikega tiča ima! Ga ne zamenjam za nič na svetu!!
Jupi, jst sem ena zadovoljna ženska, ne sanjarim o boljših, ker jih ni.
Evo, tko.

Komentarjev je bilo manj, kot sem pričakoval, negativnih odzivov pa prazaprav tudi ne preveč in ne prehudih.

Najprej pozdrav in hvala Brini, Debitantki in Maši, ki so v glavnem razumele, kaj sem hotel povedati in da zadeva ni bila mišljena kar za vse ženske povprek – zdaleč ne.

Odgovor Bobi – Ne, nikakor nisem Jack, ne Razparač, ne kakšen drugi…:))

Komentar k pisanju Sunsun in Imelde:

Če kdaj pa kdaj pogledam na ženski čvek (to vendar ni džamija, v katero neposvečeni nimajo vstopa), je to zato, ker me ženske in ženski način razmišljanja zelo zanimajo in se želim iz tega še kaj naučiti – to menda ni slabo ali obsojanja vredno.

K pisanju posta me ni spodbudila moja lastna zafrustriranost (res ne!), ampak tiho zabavanje ob branju premnogih odgovorov na temo ” Johanes “…ki zelo dobro ilustrirajo povprečno žensko pamet (s tem spet nočem reči, da je povprečna moška pamet kaj boljša – edino usmerjena je malce drugam).

Kar se tiče ” zafrustiranosti “, še tole – sam sem, upam reči, skozi precej trnovo pot, seveda polno zmot in razočaranj, skoraj 15 let iskal ustrezno žensko in jo nato tudi našel – lahko pa je seveda nikoli ne bi. Ker poznam ljudi in njihovo povprečno vztrajnost, težko verjamem, da se jih je večina pripravljena toliko, predvsem pa tako dolgo truditi v tej smeri – primeri iz praktičnega življenja me prepričujejo v ravno nasprotno – da se večina zadovolji s povprečjem, nato pa nujno sledijo vsakdanja sivina, zdolgočasenost in nezadovoljstvo.

Za konec – za Imeldo, pa še to: napisala si: ” bljak, takšen moški ! ” –
če dobro prebereš moje dosedanje pisanje, v njem ne boš našla žalitev na račun žensk, kvečjemu malce zabavljanja in ironije, kar je sprejemljivo.

Glede na to, da si me označila kot ” bljak “, te z veseljem vabim na srečanje v živo in če boš takrat mislila enako, sem mirno pripravljen sprejeti tale ” bljak ” glasno in javno tudi pred pričami – si ZA ?

Kaj pa jst?? Mene pa nisi nič pokomentiral, smrk! haha!Dobro jutro.

Nero, lepo, da imaš rad ženske in da te zanima kaj se nam plete po glavi vendar to je le ČVEK, malo razvedrillne debate in nič drugega… Ja nekateri res pristanejo na povprečnost, zaradi strahu, konformizma…Drugače pa verjamem, da si ornk žrebec in kar zavidam Imeldi, če te bo v živo spoznala:)!!!!

dragi nero!

zgleda, da si navdušen nad debitantko, brino in mašo. no, ena izmed teh sem tudi jaz, ki se včasih podpišem kot Imelda, pa nisem shizofrenik… sori, če misliš, da bo to, kar dobiš na netu, resnično. meje med ironijo, posmehovanjem, zbadanjem, špikanjem, hecanjem itd. pa so zabrisane, ker ne morem slišati tvojega glasu.

zelo rada verjamem, da si v resnici krasen moški, ki si zasluži enako krasno žensko.

ker ti verjamem kar takole, na forumu, da si okej, nekako ne vidim smisla, da bi srečala samo zato, da bi spoznala, da si v resnici prav v redu moški. kaj meniš? razen če me povabiš na kako ful fajn tortico… padel mi je cuker in bašem se s šamrolo. bljak, šamrola!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close