Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek eglonyl tablete

eglonyl tablete

Zaradi psihosomatskih motenj, morenj spanja , mi je bil predpisan Eglonyl 50mg.  Ko sem prebrala navodila, me je bilo kar groza.  Ima kdo izkušnje s tem zdravilom?

Ja. Ne vem, zakaj tega toliko predpisujejo kljub norim stranskim učinkom. Mora biti neka zlizanost dohtarjev z Alkaloidom. Vseeno bi bilo bolje, če bi ti predpisali nizko dozo kventiapina. Ne vem, zakaj niso.

Pojdi nazaj, pa reci, da ne deluje, če lahko kaj drugega dobiš. Pa upam, da ne boš spet kakšne bedarije kasirala. Iskreno. Če boš tiho, boš obstala na tem. Pa nikar ne poskušaj razlegati, da si prebrala navodila in ti niso stranski učinki všeč. S tem ne boš prišla nikamor, razen do: zaupati nam morate.

Težko se je z zdravniki bosti okrog tega. Katero zdravilo bi bilo boljše, manj stranskih učinkov?

Eglonyl mi NI pomagal. Pomagal mi je samo Sanval.

Mnja, ampak pri Sanvalu je možnost za fizično odvisnost. Po pravici, imam raje vse ostale stranske učinke, kot to. Tudi nespečnost imam raje od fizične odvisnosti.

Jaz pa jemljem Nebilet, danes sem dobila  Eglonyl 50 mg (predpisana 1 tableta).  Smem to dvoje jemati skupaj.? Zdravnik bi moral vedeti? Ob branju stranskih učinkov, sem kar obupala.

Odgovor na objavo uporabnika
se pridružim, 14.04.2024 ob 10:15

Jaz pa jemljem Nebilet, danes sem dobila  Eglonyl 50 mg (predpisana 1 tableta).  Smem to dvoje jemati skupaj.? Zdravnik bi moral vedeti? Ob branju stranskih učinkov, sem kar obupala.

Zaupaj zdravniku.    ?

Preden se greste nažirat s tableti, prisluhnite prej znanemu doktorju s Harwarda, ki govori o duševnih bolezni.

A ste vedeli, da nekatere tablete povečujejo možnost samomora?

Ali ste vedeli, da napačna hrana in obremenjen metabolizen povzročata anksioznost in depresijo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close