Najdi forum

Letos grem prvič v Egipt…Hurgada…
Zanima me, če je kaj za videti v Hurgadi?
Kako se reče njihovim tabletam za drisko? Naše verjetno ne pomagajo…
Nasplošno…kaj več…zanimivih informacij…

pozdrav! mi smo bili letos prvič v egiptu in smo imeli kar velike prebavne motnje ampak so nam pomagale njigove tablete sam sem pozabila kako se kličejo.v samem mestu hurgada pa je eno samo gradbišče (tlakujejo ulice) ful praha,no pa saj razumem da delajo.v mestu se predvsem pazite tečnih prodajalcev predvsem pa ne MENJUJTE denarja na ulici,NE SPREJEMAJTE daril kot (this is a gift for you) ker vas bodo potem terjali plačilo.

Reče se jim Antinal… več si pa tukaj lahko prebereš

http://bata.blog.siol.net/2009/11/05/zdravila-in-goljufivi-lekarnarji/

V Hurghadi pa ni praktično nič za videti razen svinjarije na ulicah… Je pa Hurghada praktična za izlete v Luxor kjer je OGROMNO za videti. Templji, grobnice…

Mene tudi zanima kaj o Hurgadi – a se da kam iti zvečer ven iz hotelov (kot je recimo v Sharmu Naaba bay?) promenada, center mesta, ne vem, če obstaja zanimiv zgodovinski center??? da se lahko gre na kak sprehod….. Sprehodi po plaži med hoteli so možni ali se ne da priti iz plaže enega hotela na drugo??

Če si izbereš hotel v centru ali vsaj dokaj blizu, imaš kam it. Meni je bila Hurgada zvečer všeč, žurerska, pijačke, štacune… Zgodovinski center? Niti ne, lohka zaviješ v kako bolj stransko ulico, kjer domačini gemblajo, sušijo meso na ulici itd. Sprehod med hoteli, mislim da ne bo šlo 🙂

pijte flaširano vodo…jejte sadje iz lupin en jeger zjutri pa ne bo nobene driske 🙂

je kak tradicionalen alkohol v Egiptu ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close