Najdi forum

A mi lahko nekaj svetujete. Odhajamo v Hugardo in imamo možnost izleta v Luxor.Zanima me, a se splača iti pogledat glede na to, da je kar 4 ure vožnje v vsako smer in tudi poceni ni (60€ na osebo). Morda mi lahko svetujete kaj je vredno ogleda. LP maja

Ja je zanimivo.Če že greste v Egipt, boste ja šli pogledat piramide in grobnice..ali greste sam poležavat k morju?
Mi smo bili v Luxorju in Kairu (do tam je še mal več vožnje iz Hurgade) pa smo bili trije.midva z možem pa še hčerkica (5 let).Ja res mal drago ampak nam je bilo super.

Luksor je vreden vse te vožnje.Hurgada je turistično mesto medtem ko v Luksorju vidiš kako ljudje živijo od vode ki prihaja iz Nila(namakalni sistemi 3x letni pridelek…) Pa itak je voden ogled v dolino kraljev in tempelj Hačepsu…. V naši skupini so nekateri vso vožnjo prespali(vzemi blazino iz hotela) nekateri pa smo srkali pokrajino in si jo čim bolj utisniti v spomin.
Če bi imela možnost bi šla na naslednji dopust samo ob Nil ker me je resnično fasciniral.
LP Polona

Hvala za nasvete, bomo šli V Luxor, Kairo pa imamo v programu, vendra gremo tja po drugi poti in bomo tam dva dni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close