Najdi forum

Egipt – viza

Zanima me ali je možno kupiti vizo na letališču v Sharm el sheikh-u in koliko stane, kaj pa v Hurgadi? slišala sem za Cairo, toda ne vem kako je z ostalimi letališči. Lp

Lea

vizo dobis na letaliscu( kerem koli). potni list mora biti veljaven vsaj se sest mesecev
lp

Tako je! Definitivno pa je ceneje, kot če bi jo kupovala pri nas. Dobro je tudi – če ne potuješ v skupini – da si priskrbiš kopijo pogodbe meddržavne resolucije o možnosti nakupa vize za Slo. državljane ob samem vstopu. Da ne boš imela potem probleme – nekaj 10 miljonski narod nima pojma kje se nahajamo in koliko nas je, kaj šele o pogodbah med državama. Sicer ti ne naredijo nič, ker ti tudi nič ne morejo – po nekajurnem pridržanju res ugotovijo da lahko kupiš vizo šele ob vstopu v državo, a je takrat za mirne živce že prepozno – iz izkušenj.

LP

Definitivno priporočam, da si priskrbite vizo že pri nas. S tem vam bodo prihranjene morebitne komplikacije, sploh, če potujete sami!! Mislim, da jo pri nas dobite v parih dneh…
Pozdrav Karlita

Vizo sem kupila na letališču v Sharm el sheikhu za 20 Eurov, kar je bil nateg, (5 eurov si je nekdo pospravil v žep), drugi so jo v Kairu kupili za 15 eurov in toliko naj bi bila tudi uradna cena. Sem pa jo dobila brez problemov takoj in si nisem hotela zaradi 5 eurov delati težav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close