Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Egipt, Turčija ali Tunizija?

Egipt, Turčija ali Tunizija?

Že vnaprej hvala za odgovore.

S prijateljico bi radi odšli konec junija v eno izmed zgornjih držav. Želele bi ležati na peščeni plaži in ne početi niiič ( razen šnorklanja, ali pa ogleda kakšne zanimivosti. )

Cena naj nebi presegla 600€. Zelo bom vesela, če mi lahko svetujete.

Mene najbolj vleče Egipt/Hurgada ali Šarm…

Hvala in lep dan!

N

Odlično, potem pa lahko ob povratku napišeta še kakšno izkušnjo s “potovanja”

zelo prijazno, hvala lepa

Mi2 sva bla v Šarmu v Coral Bay-u… Plaža je peščena, vendar se v vodo ne da z oblale ker se takoj začne koralni greben… če hočeš pa tudi dostop v morje peščen, potem se boš morala snorklat voziti oz do njega plavati… :))

Jaz bi ti rekel, da v kolikor nisi bila še nikjer, da so prav vse tri destinacije po svoje čudovite in zanimive. Plaže imajo povsod mivko. Najlepši je zagotovo Egipt z Rdečim morjem vendar se bojim, da ti bo tam konec Junija že prevroče! Ampak verjetno bo še šlo. udi v Tuniziji so hoteli čudoviti z velikimi bazeni tako, da se da poležavat kjerkoli. V turčiji pa vzami hotel vsaj 4 zvezdice, če hočeš res uživat. Vsi ti hoteli imajo praviloma zelo velike bazene, tobogane itd…Hoteli 3 zvezdice imajo praviloma manjše bazene in niso čisto ob plaži…

Uživajta kjerkoli že bosta, povsod bo super! (Zagotovo pa veliko bolje kot na Hrvaškem)

Drago

Drago,

kako se imeš ni odvisno od države, ampak od vsakega posameznika in od družbe s katero potuje. Verjemi, da se imaš tudi na Hrvaškem lahko super!

A zdaj boste spet hrvaško mešali v vsak prispevek! Sicer pa ta post nima kaj iskat med “izkušnje na potovanjih”

Tudi ti srakodrekec nimaš kaj iskat v vsakem postu s svojimi slaboumnimi
pripombami! Daj, pojdi že enkrat na tvoja tako opevana potovanja, da bomo
imeli drugi mir pred tabo.

Ja je že tako pri trenutnih uporabnikih foruma, da je vse bolno in slaboumno kar ni popredalčkano:) Ni kaj smešno naivni ste!

zdravo,

kaj pa če bi poiskusila Egypt, vendar kakšno drugo mesto kot pa sharm in hurgada,…priporočam Alexandrijo, ni takšne natrpanosti tujih(beri nemških)turistov,da se veliko stvari , zanimivih seveda, pogledat in lahko super uzivas na super plažah.

kamor koli bosta sli se dobro imejta

definitivno turcija!

Kaj res nihče ne opazi, da obstaja forum POČITNICE, kjer lahko po mili volji razpredate o tej tematiki.

Ja kaj češ, eni so pač mnenja, da če se peljejo z avionom, je to že potovanje. Pa tud če tam ždijo v AI hotelu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close