Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice EGIPT – trenutno stanje v hurghadi

EGIPT – trenutno stanje v hurghadi

Oj
V soboto s fantom potujeva v egipt, tko da me samo zanima, tisti ki ste se vrnili zdej domou, kakšno je kej stanje dol – predvem hurghada – glede na to kar polsušamo po poročilh. Poleg tege me zanima tisti, ki ste letovali s turistično agencijo Palma, na katere izlete ste lahko odšli.

lp
saša

Zdravo!

V Hurgadi je mirno.Brez problema.

na izlet v Kairo na ogled piramid, muzej,… nikakor ne – teh izletov tudi več ne organizirajo
na izlet v Luxor v dolino kraljev,… tudi najbrž ni najbolje ker so tekom julija protestniki že tudi ustavljali avtobuse na poti čez puščavo med hurgado in luxorjem

tako da kakšne bližnje zadeve – ogled beduinske vasi, s kakšno ladjico na snorkljanje, kakšen delfin show,…

Zdravo,

tudi mi avgusta potujemo v Hurgado, zaenkrat niti ne razmišljam o tem,da ne bi šli.
Alex-23 mi boš prosim sporočil stanje ko prideš nazaj, sej veš, informacije iz prve roke so vedno dobrodošle….
Mi lahko prosim sporočiš, kdaj imaš ure letov ? Tudi mi gremo z Palmo.

oj

mmm79, ti pove ko pridem nazaj 🙂

Glede leta je pa tako, da letimo iz brnika 18:25 in pristane v hurghadi 22:15, in pol za nazaj gremo iz hurghade ob 23:00 se ustavimo še v sharm el sheiku in pridemo v ljubljano v nedeljo ob 4:20. Midva greva v soboto, je pa tudi egipt v sredah – za to ti pa ne znam povedat

lp

Hvala…..javi mi ko pridete nazaj prosim. Jaz se bom probala zmenit z receptorjem, da bi nas nastanil v tisto hiško ob bazenu, zgledajo prav nobl 🙂

Nič mi niso všeč te ure letov. Sobo moraš sprazniti dopoldne potem pa se še cel dan prekladaš po hotelu :(. Upam, da imajo tako kot v Tuniziji možnost majhnega doplačila sobe za cel dan zadnji dan.
Imejta se skrajno lepo, vreme itak da bo !!!!!!

mmm79

Kaj greš v Titanic palace slučajno, ker tm sm videla da so neke hiške ?
Midva ne greva tko na nobl prvo leto, greva v hoteli festival so tudi 4 zvezdice in so prou luštni, jih ljudje hvalijo.

lp

Ja, Titanic Palace me čaka:)))))))))

A se je že kdo vrnil pred kratkim, da nam iz prve roke poda informacije kakšno je trenutno stanje v Hurghadi?

prijatelj je trenutno v Egiptu in si je brez težav ogledal Luxor….za Kairo pa so izleti z agencijo odpovedani..

Upajmo, da se bo umirilo vse skupaj v dveh tednih, če ne smo brez dopusta.

potuje kdo v Hurgado v sredo 21.8. preko Relaxa?
Bomo šli ali ostali doma 🙁 ?
tole kar se dogaja zdaj, pa res pokvari vsa pričakovanja….

mi gramo v soboto 17.8., še kdo?

alex_23 sta se vrnila že nazaj? informacije o stanju?

A se vedno greste jutri ali je bilo potovanje odpovedano?

zaenkrat ni sprememb jutri se potuje

A ne morete stornirati, glede na to da je MZZ izdalo opozorilo pred potovanji v Egipt?

Slovenske agencije so res žalost od žalosti.
Ne dajo nobene druge ponedbe…mogoče cenejše, ker smo pač rezervirali že februarja.
Če želiš odpovej, zadržijo 10% kar je kar nekaj… Če ne se bo pač čakalo in če se ministrstvo odloči, da se ne bo šlo, šele potem vrnejo denar… in od dopusta ne bo nič!
Ker tudi cene so zdaj višje in v nekaj dneh najdet kaj primernega… Itak.

egipt sta kolega dobila od agencije oasis vse povrnjeno..brez problema…trenutno uživata na tenerifih..tko da morajo vrnit…sej ni vaša krivda da je dol bojno stanje…edino če ste šli z eno manj znano agencijo

Tud mene zanima kakšno je kaj stanje, je varno potovati tja? S fantom razmišljava da bi šla s tuš potovanji v hurghado ker je precej poceni, pa dobre stvari sem slišala o njih, pa me zanima če ste vi, ki ste bili pred nedavnim tamle, imeli kakšne težave? V medijih se nič kaj več ne poroča o stanju v Egiptu, vsaj jaz nisem zasledila že kak teden nobene novice :S

Upam, da bodo takrat, ko se bodo po slovenskih mestih streljali, preštevali mrtve,
turisti na Bledu lepo zabavali …
Zakaj pa ne, saj nam je tudi zdaj luštno v Hurgadi …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close