Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice egipt-let iz Trsta

egipt-let iz Trsta

z neko egipčansko letalsko družbo-ne Lotus. Izkušnje. Me je kar malo strah… Adda

A mogoče z Air One? Jaz grem to soboto z njimi iz Trsta. Pomoje se nimaš česa bati. Kako zgleda letalo in ostalo ti pa lahko povem ko pridem nazaj, naslednjo nedeljo (2.10.), lp

No zdaj sem za foro pogledala na stran od Air One, in se je izkazalo, da je to v bistvu italijanska družba, ki ima tudi pogodbo z Lufthanso zaradi Miles&More programa. Cela stran je v italijanščini, tako da je to vse kar sem razumela, lp

živjo! mene pa zanima kolk stane ta karta, kam letiš in kje se da karto kupit ( pa ne razumem italijansko, tak d kašne internetne strani v italijanščini ne pridejo v poštev :-)) .
al pa iz katerega drugega bližnjega letališča kakšna poceni karta???

NAJLEPŠA HVALA!!! LEP POZDRAVČEK

Koliko stane karta sama ne vem, ker smo vse plačali skupaj (s hotelom), od tam letimo v Sharm el Sheik. Drugače pa ta družba leti po celi Italiji (notranji leti) in še v nekaj drugih evropskih mest. Za cene lahko pogledaš na njihovi strani (ni treba da si ekspert v italijanščini, ker se je jaz nisem nikoli učila pa sem se znašla). Ne vem pa, zakaj na internetni strani nimajo kot destinacije navedenega Sharma? – mogoče je to kakšna posebna ponudba, da tja letijo samo nekaj mesecev na leto? Nimam pojma. Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close