Egipt: hotel Imperial Shams Soma Bay
http://www.booking.com/hotel/eg/imperial-shams-abu-soma-resort.sl.html#hash-blockdisplay4
Če ne drugje, striček Google najde vse, samo malo je potrebno pobrskati. Težko pa je valiti krivdo na vse, ki NE pišejo na ta forum. Žal, je le eden izmed mnogih…
Jaz bi vas pa vprašala kako je bilo v bolgariji , tam kjer ste bili vi.
Predvsem me zanima kvaliteta in zanimivosti?
Hvala za odgovor.
V egiptu sem že bila, vendar tam kot vi greste , ne.
Všeč mi je bilo samo to, da sem se snorkljala in ogledovala korale.
drugače pa me egipt ne pritegne preveč (šarm el shake)
zgodovina enkratna.
umazanija in nasilnost glede kupovanja – kakor pač kdo.
Ja, prav imaš Menzah, jaz sem prava. Pri mojem postu ni šlo najbolj za to, kaj si prej ogledam in kakšne informacije dobim, vendar pa me je to ‘sitnarjenje’ malce spravilo v obup. Sama zelo rada dam kakršnokoli informacijo, ki jo imam, delim izkušnje, pišem popotnika na rtvslo in pomagam, vendar pa se ljudi enostavno ne da prisiliti, naj povedo stvari, ki jih ne vedo. Morda v tem hotelu v Egiptu še nihče ni bil, morda tisti, ki so bili, foruma ne berejo… V tem primeru, če tu ne dobiš odovora, pač malo pogledaš drugje. Hrvati in Srbi imajo recimo tudi zelo dober forum, kjer najdeš ogromno informacij:
http://www.forum.hr/forumdisplay.php?f=43
če morda ne obvladaš angleščine. Ne moreš pa preklinjati ljudi, ki ti ne do informacij o hotelu. Preden rezerviraš in plačaš, če ti je res toliko do tega, pač pobrskaš kjer se le da in ne samo tu in tako prideš do informacij.
Kar pa se tiče vseh destinacij, na katerih bom sama, bom vse izkušnje seveda delila.
Glede Bolgarije: predlani sem bil v Sirius Beachu (Sv. Konstantin in Helene), ki je pred Zlato obalo.Hotel je lep in čist ampak hrana za mene ni bila vredu, ker je bolj bolgarska (veliko omak z smetano in vse je bolj kot ne kuhano in rdeče barve). Če si izbirčna, boš cel teden jedla kuhan krompir na več načinov. Postrežba v barih je bila super in na vrhu hotela je SKY bar, ki pa je delal super in vsak večer so bile prireditve. Je bolj na samem tik ob morju.
Lani sem bil v LTI Berlin Golden Beach na koncu Zlate obale. Do centra dogajanja ( kjer je mnogo barov, trgovinic in raznovrstnih štantov) je slabih 15 minut hoje po zelo lepo urejeni promenadni cesti, kjer ni prometa – vozi samo turistični vlakec non stop.Cene so bile za polovico nižje kot v Sloveniji. Hotel je fenomenalno dobro urejen, saj so gostje večina nemci. Hrana je super – popolnama podobna slovenski. Postrežba v barih in kuhinji odlična. Žal se letos nisem vrnil tja, ker je cena previsoka (skoraj 300 evrov po osebi več kot lani).
Na Zlati obali je preko 120 hotelov v treh vrstah.
Če te kaj še bolj podrobno zanima, mi napiši na: hari10@volja.net
Lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.