Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Egipt – cene!!!

Egipt – cene!!!

Živjo!

Mi zna kdo konkretno povedat za koliko circa bi dobil sobo v egiptu za dve osebi? Sobo torej. V kakšnem stanju pa take sobe so? ¨Nekje na tem forumu sem slišal, da se da najeti lesene sobice ob morju v Sinaju? Kako je s tem?
S punco nisva zahtevna in vse kar je v sobi sploh važno je čistoča in kolikor toliko varna postelja. (če poka feder za feder, ne pride v poštev :D). Skratka – tista osnova!
Slišal sem že, da je Sharm El Sheikh preveč turističen.
Kako je s Hurghado?

Na nek način bi spojila predvsem samo naju in lepo naravo in plaže s čim manj turistov in nasploh ljudi. Vseeno pa bi bilo še toliko bolj super, da bi bilo ne preveč oddaljeno mesto malo bolj “human loaded” 🙂

Potem me še zanima koliko stane hrana, pijača in cigarete. Vesel bom še dodatnih podatkov – najdem kamele, džipa, cene avtobusov na daljše distance. Kako se sploh prevažaš, če greš v lastni režiji?
Kako je z alkoholno pijačo? Gor greva konec decembra do začetka januarja in kak viski pač more bit na mestu!

Oprostite ker sem tako dolg! Berem Lonelyja, a bi rad slišal tudi vaše komentarje!
Najlepša hvala!

Za tako samoto, lepe plaže, naravo… po moje Egipt ni ravno najboljša opcija. Egipt je dobra popotniška opcija, potapljanje skozi vse leto in tudi izležavanje na soncu v ***** hotelu, ki so v stilu geta, notranjost urejena v nulo, za ograjo pa vse drugo… rajskih plaž pa jaz tam nisem videla, pa sem bila že nekajkrat.

Baje obstajajo malo odmaknjeni deli…Če potuješ s tur. agencijo teh krajev seveda ne more poznati.

Še kdo, ki bi znal odgovoriti na moja vprašanja?

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close