Egipt all inclusive
Hmmm, tudi mi imamo slabe izkušnje iz Sharm El Sheikha. Postreški kradejo kot srake. Nam je ukradel mobitel. Pa mislite, da policija v Egiptu ukrepa? Niso prišli niti pogledati sprejeli so nas, ko smo po treh urah čakanja na policijski postaji zahtevali direktorja.
Hrana je postana, stara tudi po dva ali več dni. Pijačo smo morali doplačati, čeprav je bilo all inclusive. Lažnivi so kot ne vem kaj. Nikoli več.
Zato ker imajo drugi za hotel ti moraš pa po kampih
[/quote]
Enim pašejo hoteli, drugim kampi, tretjim pa apartmaji. Sama osebno sem za slednje, mi je pa čisto vseeno kje in kako dopustujejo drugi. Najsibo na Grenlandiji ali pa pri severnih/zahodnih/južnih sosedih. Če imaš urejeno in srečno življenje, se ne obremenjuješ z življenjem in počitnikovanjem drugih. Simpl ku pimpl 😉
Letos bili že 7 v Egiptu. Vedno same pozitivne izkušnje, tako da bi predlagala tistim ki hodijo na HR da enkrat poizkusijo še kaj drugega pa bodo videli kako se dela turizem.
Mi hrdmo vedno v hotel s 5* in in si ga najprej pogledsmk na Goole Earth da vidimo kje točno sd nahaja, kakšna je obala, morje…
Vode kolikor hočeš, dobiš jo povsod v kompleksu, jemo vse kar je na razpolago, izogibamo pa se ledu, ker je nardjen iz filtriranega Nila in se vseeno lahko okužiš.
Kot ena spodaj piše da all inclusive stane 450€, ja v takem pa potem lahko res kaj fašeš. Drugače pa pojdite, si privoščite in uživajte. Aja pa denarja sploh ne rabiš menjst, ker povsod vzamejo €.
To pa je dopust, da greš tja oborožen z zdravili in v “strahu” pred drisko. Jih poznam kar nekaj, ki so fasali drisko v teh krajih. V Turčiji pa je znanka imela tako hudo drisko, da je končala v bolnišnici, je že nekaj let nazaj. No, ona je vsaj iskreno povedala. All inclusive res zajame vse…tudi prebavne motnje. :)))
Seveda ne veš, nerazgledana kakor si nimaš pojma kakšne razlike v državah obstajajo. Se ti vidi da dlje od Balkana še nisi šla.
[/quote]
Še kako vem, da obstajajo bogati in revni deli posamezne države. Samo naj mi nehajo nekateri prodajati zgodbe o fantastičnem Egiptu, Tuniziji, Maroku, ko je pa vsakomur jasno, da so te države daleč od tega. Greš malo dlje od hotela in je revščina, “ciganija”….Najbolj pametni so ravno tisti, ki gredo tja, naj gredo v Skandinavijo, tista je tudi lepa. Aja, ta je pa predraga….
Še kako vem, da obstajajo bogati in revni deli posamezne države. Samo naj mi nehajo nekateri prodajati zgodbe o fantastičnem Egiptu, Tuniziji, Maroku, ko je pa vsakomur jasno, da so te države daleč od tega. Greš malo dlje od hotela in je revščina, “ciganija”….Najbolj pametni so ravno tisti, ki gredo tja, naj gredo v Skandinavijo, tista je tudi lepa. Aja, ta je pa predraga….
[/quote]
Veš ti ja :))) z vsakim zapisom se smešiš bolj. Se ti vidi, da še nisi bila v nobeni od teh držav, ampak ti veš vse. Nisi edina taka, vas je več vsevedov, hahaha.
Veš ti ja :))) z vsakim zapisom se smešiš bolj. Se ti vidi, da še nisi bila v nobeni od teh držav, ampak ti veš vse. Nisi edina taka, vas je več vsevedov, hahaha.
[/quote]
Seveda nisem bila in tja niti ne nameravam iti. Drzave s prevladujocim islamom me ne zanimajo. Tudi, ce bi mi placali, ne bi sla tja. So mi pa kolegi rekli kako je tam. Tisti iskreni.
[/quote]
A v Slo še ni bila al kako? Najbolj revni nekateri zmečejo vso hrano v kante, kot lačni. Right.
Sej lahko plača, pust jo. Je pravnica z neločevanjem odpadkov. Po napisanem. Za moške je tudi poznavalka. Ko še vsaj ne bi hvalila. 🤣😂😂😂😂😂😂😂
Forum je zaprt za komentiranje.