Edino pošta je še zanesljiva in dostavlja redno v enem dnevu
To z DPD pa ni nič novega.
En čas (vse to pred korono) sem imela stalno težave z dostavo. Trgovina v Sloveniji je poslala, potem pa kar ni bilo in ni bilo. Več kot en teden. Pa je morala trgovina urgirat, da so končno pripeljali. In to se je večkrat ponovilo.
Zadnji dve pošiljki sta bili pa ok. Je bil pa drug dostavljavec. Ampak pod ok vseeno ne pomeni hitro. Recimo, če pošljem iz Slovenije v Slovenijo vedno dalj traja kot iz Slovenije v Avstrijo.
Vidis, moje izkusnje z DPD so pa drugacne v pozitivnem smislu. Hitri kot speedy gonzales.
DPD ima tudi vedno številne izgovore, bi oddali kar nekomu drugemu pa tam bi oddali pa tam kjer, nekoga poznajo.
Pa pozimi tudi ne bi vozili.
BEda.
Res pa sta bili zadnji dve dostavi ok, v par dneh (Pošta je sicer vedno hitrejša, traja manj dni), ampak ni bilo več kot en teden kot ponavadi. Samo je pa bilo jamranje, da upa, da pozimi ne bomo nič naročali.
Ko pridem do poste in vidim pred vrati 10 ljudi, ki čakajo me vse mine, da bi prestopila njihov prag.
Ne vem kako velika pošta dela pa 1 okence po 1 stranko v prostoru.
DPD mi je ta teden 2x dostavil. Saj je vse Ok, sam ne vem zakaj piska z avtom kot norec. Eni smo doma, ker imamo otroke oz, smo na porodniški in mi vsakič zbudi malo.
Forum je zaprt za komentiranje.