Najdi forum

Easyjet

Kaj pravite na Easyjet? Men se zdi zadeva kar precej mikavna in zanimiva. Upam, da bomo lahko tako poceni leteli še kam drugam kot samo v Stansted.

Kaj menite vi?
In ti Vito?

Lp!

Uta

Zakaj pa moje mnenje posebej izpostavljaš? Pravzaprav se na to temo nisem mislil oglasiti, ker se mi zdi še precej evforična. Ampak naj bo.
Če so vesti o prihodu poceni prevoznika na Brnik vsaj približno resnične, je to seveda dobrodošlo.
Vendar bomo s tem pridobili manj, kot si mislimo. Vsa Primorska, od Postojne na zahod, ima bližje do Ronk kot do Brnika, Maribor in vsa severovzhodna Slovenija ima krepko bližje letališče v Gradcu, podobno velja za Celovec. Torej je skoraj polovica Slovenije že zdaj pokrita s poceni prevozniki, ki letajo s teh letališč in ne bo z Brnikom skoraj nič pridobila. Bo pa to ugodnejše za prebivalce srednjega dela Slovenije.
Vsaj zase lahko rečem, da se kljub ugodnim cenam kart, ki se nam obetajo, ne bom vozil v London, če tam ne bom imel kakšnega opravka. No, ta poceni povezava zna biti ugodna za popotnike, ki letijo na medcelinskih poletih iz Londona, vendar bo tudi tukaj vprašljiva konkurenčnost, saj bo tranzit s Stansteada na Heathrow še vedno zahteval svoj čas in denar, tako, da se bo te priključne lete mogoče še vedno splačalo opravljati z Adrio.
Če bo Easyjet letel iz Ljubljane tudi na kakšna druga letališča, bo pa že uporabnejši.
Sicer pa, počakajmo, da pridejo…

Vito, sej so že, http://www.easyjet.com se da kupit karte ze od 1. maja naprej, zgleda jim EU prinasa fajn ugodnosti 🙂

Ravnokar sem gledala njihovo stran. Res so za maj že poleti in cene ampak zgleda da bodo leteli samo popoldan in iz Londona se vračajo popoldan,tako da za krajše izlete niso niti najmanj primerni.
Vito: iz Ronchi-ja pa tej ne letijo.

Iz Ronk, Luk-a, da si ne boš jezik-a zlomil-a z Ronchi-jem, leti Ryanair, ki pa najbrž je eden od poceni prevoznik-ov, o katerih pišem, a ne.

Škoda, da ne bodo začeli s povezavami že 15 dni prej, okrog 17. aprila….. dobil sem namreč karte za nogometno tekmo angleške lige… Arsenal…. NOROOOO…. in sedaj se moram malo pozanimati kako, kdaj in kaj do Londona…. Pa malo po starih temah pobrskat – pred tem se namreč nisem preveč oziram na teme z nasveti glede Slo-London poletov in pa RyanAir-a.
LP
A

Meni tudi Stansted ustreza! Let ki ga imam naslednjega leti ravno od tam. Poleg tega pa bom z odhodom iz Brnika z EasyJetom prihranil 25 EUR v primerjavi z Ryanair-om, ki leti iz Celovca.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close