EasyJet-nejasnost
Zivjo,
konec aprila imam namen odpotovati na škotsko pa mi ni jasno, ker sem slišal, da prihaja EasyJet v Slovenijo šele maja, sedaj pa vidim, da je že možno razervirati karte tudi aprila. Kako je sedaj s tem?
A bi mi priporočali pri kakem drugem letalskem prevozniku če je moja ciljna destinacija škotska?
Pa še tole me zanima. Sedaj vidim da so karte res neverjetno poceni.Za manj kot 10.000sit se dobi let v London, s taksami vred. A mislite, da bom zadnji teden pred odhodom še vedno lahko dobil tako poceni karto (10.000gor ali dol) ali je možno zaradi prvomajskih počitnic, da bodo cene močno poskočile, če ne bom že sedaj za konec aprila razerviral?
Hvala
marko
Živjo!
Easyjet začne iz Ljubljane leteti 1. maja, vendar pa se da vozovnico rezervirati že več kot en mesec. Če želite imeti ugodno ceno vam priporočam, da karto rezervirate vsaj 3 tedne pred odhodom. Če jo boste rezervirali le nekaj dni pred odhodom, zna biti cena precej višja ali pa karte mogoče sploh ne bo več.
Drugače se vam izplača leteti tudi iz bližnjih letališč kot so Graz, Celovec, Trst ali Benetke. Poizkusite najti pravo povezavo še preko ostalih nizkocenovnih ponudnikov. Skoraj vsi letijo tudi v Veliko Britanijo.
Lep pozdrav, Gregor
Jest bi mel pa še eno vprašanje:
mal sem primerjal e-rezervacije na tej strani in rezervacije na domačih straneh EasyJeta-a in RyanAir-a. Cene letov so se ujemale, so pa različne cene za taxe.
npr: let iz Celovca v London (RyanAir) je na njihovi domači strani cena za taxe 20,54 evra (okol 5000 sit), na travel.over.net je pa cena za taxe 7400 sit (31 evra)
EasyJet za v London iz LJ: na njihovi strani so taxe 16 evrov (-7E tax free poleti) = 3800 sit (-1700 sit tax free poleti). Na tej strani je pa cena za taxe 6300 sit (=26E).
Zanime me od kje ta razlika (pobira kdo slučajno provizijo, ki zgleda da znaša ene 2500sit)?
Pa za pretvorbe valut sem uporabljal menjalnico na tej strani (če kej ni prov zračunan ;-))
LP, Samo
Zivjo,
konec aprila imam namen odpotovati na škotsko pa mi ni jasno, ker sem slišal, da prihaja EasyJet v Slovenijo šele maja, sedaj pa vidim, da je že možno razervirati karte tudi aprila. Kako je sedaj s tem?
ce kaze da je datum prost je to možno. kombinirate pa lahko vec prevoznikov easy+ rynair
ali ali preverjajte ker ni nujno da je iz lju se vedno najceneje akcija klagenfurt
A bi mi priporočali pri kakem drugem letalskem prevozniku če je moja ciljna destinacija škotska?
chek klu
Pa še tole me zanima. Sedaj vidim da so karte res neverjetno poceni.Za manj kot 10.000sit se dobi let v London, s taksami vred. A mislite, da bom zadnji teden pred odhodom še vedno lahko dobil tako poceni karto (10.000gor ali dol) ali je možno zaradi prvomajskih počitnic, da bodo cene močno poskočile, če ne bom že sedaj za konec aprila razerviral?
kadar je mest na letalu dovolj je cene se pred odhodom enaka
bookiranje gre na sledeci nadcin 10 mest po 5denarnih enot naslednjih 10 po 10 denarnih enot naslednjih 10 po 20 denarnih enot. To dela racunalnik sam.
lp.
josko
Forum je zaprt za komentiranje.