Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice EasyJet: London povratna let.karta,2 osebi= 90EUR

EasyJet: London povratna let.karta,2 osebi= 90EUR

Zdj ne vem, če že veste, ampak letalski prevoznik EasyJet http://www.easyjet.com bo zacel s 1.5.04 s prevozi in Brnika do Londona Stansteda po zelo nizkih cenah. Gledam za svojo drago, da bi jo peljal v London, in sem izvedel, da bi me povratna karta, za dve osebi, z vsemi taksami, za nekaj dni, letalska vozovinca stala 90EUR.

Zdj me pa zanima, ce ima kdo izkusnje v Londonu s hostli in s prehranjevanjem. Tam bi ostala za vikend.

Kateri hostli in koliko kaj stanejo?
Prehranjevanje?

No ja, jaz sem ze ene parkrat bla v londonu pa ti lahko kaj povem, vendar ne v zvezi s hostli, ker v le-te nisem nikoli sla. Vedno sem si preko interneta nasla sobo pri zasebnikih, ki je veliko ceneje, to je npr. nekje 15Ł/dan B&B. Hrana je verjetno v angliji najdrazja od vsega. Drugace pa se ti splaca it pogledat. Sedaj ko ne vozi samo ryanair, lahko gres z easyjet-om kar na kavo v london. Saj ves, vcasih smo rekli gremo na kavo v trst, danes te pa kava pride cenej v Londonu:)

Papa,
Chila

No…da te kava ceneje pride v Londonu kot v Trstu ne drži. Moraš računat še na prevoz iz let. v London, nastanitev…..moram rečt da je precej drago mesto glede vsega ! Z hostli nimam izkušenj, glede prehrane pa….kupiš v tgovini ali pa na vsakem vogalu imaš hitro prehrano, Mc Donalds, ipd..
Povprašaj v Regent palace hotel, na Picadilyu…včasih imajo akcije in dobiš kar ugodne cene, si pa v strogem centru in nisi zvečer na metroje in taxije.Je bolj skromen hotel z 3 zvezdicami, vendar je vse čisto!!! Nekatere sobe imajo skupne kopalnice (tiste neprenovljene), te so precej cenejše… Tiste z kopalnico so malo dražje. Jaz vedno prenočujem tukaj, saj imam na dosegu (peš) teatre, shoping, soho..covent garden…. za ogled mesta pa priporočam Sightseeing tour, kopuš karto, ki velja 24 ur! Bus (živo rdeče barve, ali višnjeve barve- v 2 nadstropjih ful so prepoznavni) ustavi pri vsaki znamenitosti, greš dol….si ogleduješ in počakaš da pripelje drugi in greš gor. To je najcenejsa varianta ogleda mesta. Saj če se voziš z metrojem, nič ne vidiš.
LP

Zdravo!

Hostle dobis na http://www.hostels.com

ali pa preprosto na google.com napisi london hostels. Splaca se ti rezervacija preko interneta.

Vseeno hvala, ampak sem ze nasel en ugoden hostel http://www.hotelformule1.com

Tukaj imajo ceno 29 funtov na noč za sobo s tremi posteljami. Torej, če grejo trije v sobo, je to cca. 3500sit po glavi na noč.

Glede prevoza, na strani od easyjet sm prebratl da od letalisca do centra vozi aviobus, najbrz ga je treba placat, sam je sigurno cenejsi kot pa npr. vlak al pa taxi. Do centra s postanki se od letalisca vozi 1h 30minut.

bok
bil v londonu en teden nazaj
karta za vlak iz letalisca do londona je drazja kot karta za letalo.
pride 21 funtov povratna.lahko kupis ze na letalu.drugace je menda 23 funtov.
pol moras pa se racunat karta za podzemno.
ceprav bos samo vikend se ti splaca vzet tedensko te pride 17 funtov
pa lahko hodis z podzemno kolikor hoces.to je pa edini prevoz ce hoces kam priti v londonu

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close