Easy jet
z easyjetom sicer še nisem, sklepam pa, da je enako kot pri ostalih low-cost let.družbah…
rezervacijo in plačilo opraviš s kreditno/debitno kartico preko interneta. takrat dobiš tudi šifro, ki jo potem skupaj s potnim listom predložiš na letališču in dobiš boarding karto
prijave pred odhodom niso potrebne
to je to..
ja, stojisca na letalu je kolikor vem prodajal samo JAT (vcasih, sedaj ne vem) 🙂
imas garantiran sedez ampak po nacelu kdor prvi pride, prvi melje
zato se tudi low-cost letala hitreje nafilajo – vsi divjajo cimprej not, ker zelijo ‘najboljse’ sedeze.
dejansko najboljsi so pa tisti, za katere ti je treba najmanja casa stat v vrsti – tako da sam najraje pocakam, da se folk napaka na avion, pol pa grem se sam not in se usedem na kak fraj zic. tako mi ni treba cakat v vrsti za vstop na letalo, pa se prvi si iz letala 🙂
razen seveda, ce zelis sedeti ob oknu,…
ne vem za ostale lete, ampak jaz sem letela iz Miamija na Karibe z eno “čuri muri” letalsko družbo in so ljudje sedeli tudi na sredini letala na svojih kovčkih. Stevardesa se je prerinila mimo, poleg pa je imela na pladnju samo sok v pločevinkah, kaj drugega niso ponujali. Še to v bistvu ni ponujala, dobil si le, če si jo poklical oz. pocukal-ko je šla mimo. Je pa let trajal le slabo uro, pa dvomim, da je kdo mislil na hrano ali pijačo, vsi smo čakali na pristanek :)))
Forum je zaprt za komentiranje.