Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek eAsistent – cena

eAsistent – cena

Koliko je bila lansko leto letna naročnina za eAsistenta?

Ga boste naročili? Jaz še ne vem, mi je kar v pomoč pri komunikaciji s šolo, hitro izvem vse informacije, drugače pa mi itak vse povesta otroka.

Če se ne motim, je letos 26€.

Kaj pa, če imaš 2 otroka, je kaj ceneje?

kaj pa osnovni paket?

Ne, popolona nič – za vsakega posebej moraš plačati 26,00 €, je pa ta novost, da imaš letos lahko za dva otroka ali več otrokov samo en račun – uporabniški račun, ki ga že imaš za enega otroka, dodaš si novo geslo in potem imaš na enem računu dva vpogleda, vendar moraš kot sem že rekla, plačati dve položnici. Sem tudi govorila z njimi in so mi tko razložili.

Lani 25 € osnovni paket, da obveščajo enega izmed staršev, če oba, je bilo 36€

Ce imas uciteljeve e-maile, je to dovolj.

letos je 26 eur za dva starša.
Verjetno nihče ni plačal za dva starša. Eden dobiva SMS-e in maile (ki znajo bit kar nadležni), v redovalnico pa gledata z istim geslom, pa je.

To niti približno ni enako.
Zakaj vsi takoj pomislite na disciplino otroka, cveke, špricanje in pritožbe učiteljev? Imate vsi tako problematične otroke ali kaj?

Mi smo lani prvič imeli tega asistenta, ker ga prej na šoli ni bilo, sin je bil 3. letnik in lahko povem, da je super stvar. Še najmanj SMO gledali ocene!
Na asistentu je vse, kar se v šoli dogaja, od sprememb urnika in nadomeščanj, do domačih nalog in drugih dogajanj v šoli, tako da pri nas ga je sin itak več uporabljal kot midva z možem. Meni se zdisuper, ker je vse na enem mestu in ga res priporočam vsem srednješolcem.

Osnovni je brezplačno.

Kaj pa v prvem razredu OŠ ima to kak smisel? Kaj pravite?

Zakaj vsi takoj pomislite na disciplino otroka, cveke, špricanje in pritožbe učiteljev? Imate vsi tako problematične otroke ali kaj?

Mi smo lani prvič imeli tega asistenta, ker ga prej na šoli ni bilo, sin je bil 3. letnik in lahko povem, da je super stvar. Še najmanj SMO gledali ocene!
Na asistentu je vse, kar se v šoli dogaja, od sprememb urnika in nadomeščanj, do domačih nalog in drugih dogajanj v šoli, tako da pri nas ga je sin itak več uporabljal kot midva z možem. Meni se zdisuper, ker je vse na enem mestu in ga res priporočam vsem srednješolcem.[/quote]

Se strinjam, imam enega otroka v 3. letniku, imamo že od 1. letnika.
Za ta mlajšega (OŠ) imamo pa samo osnovni paket. So tako lani tudi predlagale učiteljice v šoli, preko njega komuniciramo z razredničarko (izostanki), odjavljamo prehrano.PA se tudi kar dosti da ugotoviti kaj dogaja (domače naloge, preverjanja, ocenjevanja).

Mislim, da zadostuje osnovni paket.

Bistvena razlika je itak v tem, da pri osnovnem paketu ne vidiš ocen, pri PLUS paketu pa ja.

Na asistentu je vse, kar se v šoli dogaja, od sprememb urnika in nadomeščanj, do domačih nalog in drugih dogajanj v šoli, tako da pri nas ga je sin itak več uporabljal kot midva z možem. Meni se zdisuper, ker je vse na enem mestu in ga res priporočam vsem srednješolcem.[/quote]

Hočeš reči, da tvoj mulo v 3. letniku ni sposoben slediti svojim dolžnostim in obveznostim?

To je živo odiranje staršev v strani easistenta, starši pa nasedate. Moja ima, da mi pove vse ocene sama, stvari si mora pa že iz šole zapomniti. Obstajajo tudi e-maili, preko katerih z učitelji komuniciramo, brez da bi neka firma d.o.o služila mastne denarce s tem.

Mi pa nekaj ni jasno… Vseskozi tarnate, kako so delovni zvezki, učbeniki dragi… 26evrov za vpogled pa kar plačate.

Hočeš reči, da tvoj mulo v 3. letniku ni sposoben slediti svojim dolžnostim in obveznostim?[/quote]
Sama uporabljam e asistenta dnevno, ker pac delam v soli. Za otroka nimam niti osnovnega paketa. Mogoce bom o tem razmisljala v srednji soli, zaenkrat po tem ni potrebe. Kaj se otroku v urniku spreminja, me v bistvu prevec ne zanima, to je njegova stvar. Z ucitelji komuniciram osebno, nekajkrat na leto, za kaj vec se ni bilo potrebe. Ja, jaz bi imela to, ce bi otrok izigral zaupanje.
S starsi otrok, ki jih ucim, komuniciram prek maila, po potrebi tudi preko easistenta. Na nasi soli so suplence objavljene na spletni strani. Kaj si lahko starsi pomagajo s to informacijo je pa druga stvar.

Imam samo osnovni, se pravi, brezplačni paket, pa me še ta obvestila vsakič vsaj za hip vržejo iz tira, ker vseeno pomislim, da je kaj narobe.
Uporabljam ga zaradi naročanja malice in komuniciranja z učitelji ter drugimi starši; urnik, govorilne ure in podobno, je vse vidno brez gesla. V OŠ asistenta nisem imela, osnovne zadeve so pa na spletni strani šole.
Mah meni se zdi, da ima otrok vseeno kako lumparijo pravico zamolčat, če le ni kaj hujšega, ocene ima pa za povedat sam od sebe … dokler je takšno zaupanje med nami, ne rabim elektronskega preverjanja in obveščanja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close