Najdi forum

E+

A kdo ve kaj naj bi to bilo?
Povsod so neke reklame, pa sploh ne veš za kaj.

ja štrumfolina. to je ena od učinkovitih marketinških potez. butajo in butajo oglase in dolgo pustijo nas radovedne potrošnike “trpeti” v nevednosti, prav zato, da se med seboj pogovarjamo o tem in skušamo ugotoviti, za kaj gre. seveda si s tem zagotovijo, da nestrpno čakamo vsak njihov naslednji oglas in upamo, da nam bo potešil radovednost in razkril, za kaj gre. saj nam bodo blagovoljili povedat, čez nekaj časa, ko bomo že do konca zakurjeni. je kot neke vrste predigra, mi pa čakamo vrhunec. kdo ga potem ne bi bil vesel, ko končno pride.

aja, ne, ne vem, za kaj gre:) ne še 🙂

Vse lepo in prav samo če bi se jaz spomnil barvat po cestah svoje napise bi me pa zaprli. Ali za to res ni potrebno dovoljenja in lahko vsak piše po cestah kar si spomni? Jaz imam kar nekaj idej.

no, tega na cestah pa še nisem vidla, samo po TV. kukr vem po cestah ne smeš kar tko pisat. madonca, sej rabiš na določenih področjih za deljenje letakov dovoljenja in morš plačat prispevek, da o plakatiranju ne govorimo.

Jaz sem dobila občutek kot, da gre za novo oddajo na kanalu-a. ker samo tam sem videla to reklamo. Ste jo vi na kakšem drugem kanalu?

Ja, gre za novo oddajo.

ekstra plus ( 2 uri tračev :))))) )

Kokr jaz wem gre za pjaco.

evo, točno to so hoteli dosečt – ugibanje, razpravljanje. ma, tile marketingarji pa res vejo, kako in kaj, da nas namamijo. bravo! po mojem gre pa za novo dvourno oddajo tračev o pijači (če združimo vsa ugibanja). še kak dodatek? :)))

Ja si pozabila: Sadna pijača :-)))))))))

:)))) koktejl!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close