Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek E.LECLERC

E.LECLERC

Najprej vsem dobro jutro!

Samo zgolj informativno me zanima, če je kdo naletel na “natege” stoletja, ki jih izvajajo v E.Leclercu? Gre namreč za opozorilo vsem, ki se tja odpravljate tja po nakupih. Cene v katalogih na blagajnah nonšalantno ignorirajo, če jih ne opozoriš, če pa se že zmotijo in to priznajo, ko je račun že izstavljen ti denarja na informacijah ne vrnejo s prozornimi razlagami.
No, če ima še kdo tovrstne izkušnje naj jih zapiše, že zaradi opozorila drugim!

Ja, nad vrati je zadnjič pisalo, da dobiš bon na vsa oblačila…. Potem sem pa kupila 3 bodye in nisem dobila bona….

Prijazno so mi razložili, da bodiji (edina oblačila za dojenčke) ne spadajo pod oblačila, ampak pod spodnje perilo (a spodnje perilo pa niso oblačila?)!

Moti pa me tudi, da vedno težijo za mali plavi nahrbtnik, ki ga hočem odnesti s sabo v trgovino (vanj potem zložim stvari, da ne kupujem vrečke)… Ampak se ne dam – vedno pojasnim, da me lahko pregledajo prej in potem, ampak, da ruzaka odložit pa ne mislim, pa če se na glavo postavijo :)))

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Bravo!
Jaz v glavnem ne grem več tja!

Eh, saj niso edini. Povsod moraš paziti, da ti res zaračunajo toliko, kot naj bi ti glede na listek. V Leclercu me moti, ker veliko stvari sploh nima cene (pa mislim, da niso zastonj:)) V številnih trgovinah so cene tako nepregledne, da se zlahka zmotiš – sploh pri dražjih stvareh je treba preveriti, da ni neprijetnih presenečenj.
V bližnjem Outletu se mi je zgodilo, da je bil na obleki kartonček, na katerem so reklamirali dodatni 30-odstotni popust, obračunali so mi samo 20-odstotnega. Po protestu so rekli, da je pač pomota. Rekla sem, da je na vseh izdelkih isti kartonček s 30-odstotnim popustom. Pa se niso pustili in jih ni dosti ganila niti pripomba, da tržni inšpektor nad takšno pomoto ne bi bil navdušen…
Jaz večje nakupe in višje zneske vedno še enkrat preverim. Nič pa ne škodi, če o takšnih stvareh obveščamo zvezo potrošnikov ali tržni inšpektorat…

oj

tukaj imam pa tudi jast eno pripombo zadnjic ko so meli v katalogu dve majcki za dva jurja sm odhitela tja zbrala cakala pol ure na blagajni na koncu pa placala striri jurje za dve majcki ugotovila pa sele doma ker sem placala s kartico mislm groza.Saj je moja krivda je samo da imajo ljudi za tako neumne ne morem verjeti.

Pozdravljene!

No ja, jaz sem sicer z Leclercom zadovoljna (najblizji center in razen sadja in zelenjave pri ponudbi nimam pripomb) sem pa zadnjic res naletela tudi na eno njihovo “foro” namrec drugi dan, ko je bila akcija pijace Orangina, da ce vzames celo steko (6kom) dobis zraven kozarec, ni bilo iz tega nic. Blagajnicarka me je poslala na informacije, kjer so me cudno gledali, kaj se grem oz. da so zaloge kozarcev ze posle (1000 kupcev!!!???). Ma sej mi ni do tistega kozarca, ampak tko kot ve pravte ZA PRINCIP. Sicer pa sej ima vsak prodajni center svoje fore na katere lovi kupce….

Sloncek!
Pa se res splaca kupovat otroska oblacila v Leclercu? Zaenkrat se nisem firbcala na otroskem oddelku, nameravam pa kmalu 🙂

Veliko uspeha pri nadalnih nakupih!

Mene najbolj moti, da se v Leclercu počutim kot v strogo varovanem zaporu. Nikjer drugje se ne zgodi, da ti varnostnik teži in pregleduje. Če se le da, se Leclercu izogibam na daleč.

Meni pa je Leclerc dobra trgovina. Je izredno pregledna, police so dobro založene, predvsem pa mi je všeč to, da imajo veliko izbiro (tudi na otroškem oddelku, kjer so cene zelo ugodne, pa še kvaliteta je dobra).

ja men je tud vsec

Sem že slišala takšne kritike na račun Eleclerca. Kar dostikrat se zapeljemo po nakupih kar tja, pa imamo do sedaj dobre izkušnje.

Jest pa še nikol nisem imela nobenih problemov ne z varnostniki, ne na blagajni, tko da……

Pa edini imajo blagajno za invalide in nosečke, kjer hitreje prideš na vrsto! Drugje te ne j…u 5 %!

Da je Leclerc precej nepoštena trgovina povem s primerom.
Sir “BOURSIN” 150 gr, je konec maja stal v tej trgovini po 955 sit.
Popolnoma isti sir v enaki pakungi je v začetku junija stal v Parizu 1,82 evra t.j. 435 sit !!! Sramota za Leclerca !!!

Kakšne so pa vaše izkušnje ?

Preko studenta sm tm delala en dan, zaradi inventur.
Prej sm delala ze tudi po drugih trgovskih centrih in v Leclercu sm se prov trapasto pocutila ker so nam vzeli vse osebne predmete in smo jih morali pustiti zunaj na enem cudnem obesalniku.Potem je prisel sef , ki je govoril francosko ali pa anglesko in potem se en da nm je predvajal..(pa sj smo vsi znali anglesko) in nas razporedil.Vmes ko sm hotela it na stranisce sm dobial vprasujoc pogled in vprasanje a ze al kaj? Mislm men se je zdel grozn odnos.

jst grem zelooo redko tja,tko da nimam pojma,,,rutar mi je bl blek:)))

mi mamo slabe izkušnje z varnostniki- nahrbtnik ki ga nosim namest torbice mi je hotu na vstopu vzet. pa vedno majo ful svinjsko po tleh…
groza…s cenami… jst bi jih zaprla

jest sm se odloču, da bom raje jankoviča podpiral, pa čeprov je tut on en navaden cepec, ampak u leclerca pa ne grem več, ker se mi zdi štacuna preprosto sfalena…

odgovori na moj komentarij o tej trgovini na forumu “življenje, ah to življenje”.

http://med.over.net/phorum/read.php?f=27&i=141710&t=141619#reply_141710

lp

ja varnostniki v eleclercu so res svoja zgodba. Prijaznost na višku. Ne vem če smo jim ravno kupci krivi, da morajo delati tam. Sam sem imel dve zelo negativni izkušnji z njimi. Prvič sem napisal pritožbo in kljub temu, da sem pustil naslov, e-mail naslov in vse podatke mi ni nihče blagovoljil odgovoriti. Drugič se sploh nisem pritoževal. Zgleda kot da bi jih nekdo j… v glavo pa se temu primerno tudi obnašajo. Zavedati bi se morali da je trgovina javen prostor in ne strogo varovan vojaški objekt. Pa še to: bil sem veliko po Franciji in v mnogih (tudi Eleclercovih) trgovinah ampak take svinjarije in neprijaznosti ni nikjer. Kam se pa lahko pritožiš? A kdo ve?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close