Najdi forum

Ker sem mislila, da mi neke težave povzroča videokartica, sem ponovno instalirala gonilnike sedaj mi pa ne gre več DYNA, ki leti v DOS-u.
Namreč, ko jo poženem se mi za trenutek pokaže dosovo okence, nato izgine, monitor ugasne, vse tri ledice na tastaturi zasvetijo in začne s ponovnim nalaganjem Xp-jev brez, da bi PC ugasnil in mi napiše “sistem se je po resni napaki obnovil”. Ostali programi delajo normalno aja, imam še eno igrico v dosu in se z njo isto dogaja.
XP PRO SLO SP2″ grafična RADEON 9200 se.
Dajte mi rešit ta problem prosim.
Hvala LP

Najlažje boš rešila stvar z obnovitvijo sistema na zgodnejši čas, (čas pred inštalacijo novih gonilnikov)
pojdi na:
Start, Programi, Pripomočki, Sistemska orodja, Obnovitev sistema, tu izberi datum pred inštalacijo gonilnikov in potrjuj korake pa bi morala bit stvar rešena…

To sem že probala, brez uspeha.

Poizkusi še z gonilniki iz original cd-ja, ki si ga dobila poleg grafične kartice…

Pa to sem naredila, v varenm zagonu pa igrica deluje.

Vsakokrat, ko monitor ugasne se prestavi osveževanje iz 85 va 75 ali na 60, ko na novo nastavim in kliknem uporabi mi zopet monitor ugasne
za trenutek vidim moder zaslon z belimi črkami in potem se win. na novo
naloži. PC pa ne ugasne.

Potem pa odstrani gonilnik od grafične in uporabi gonilnik od windows…
Nadzorna plošča, System, Strojna oprema, Upravitelj naprav in pri Display adapters odstrani ATI Radeon 9200, restartaj in probi igrico…

Igrica dela, če odstranim gonilnike pa tudi en program imam še v DOS-u s katerim so ravno tako težave, vendar to ni rešitev, kaj je tu narobe, a kupim novo grafično?

LP

Mogoče priponka komu kaj pove

Hvala, zelo pridni ste bili, saj ne bi bilo treba, da ste vsi pomagali,
rešit sem pa morala sama, odnosno “DRIVER CLEANER”. Slava mu.
Hvala za trud tudi tebi Snežko!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close