Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dvojna merila glede ženskih in moških dejanj

Dvojna merila glede ženskih in moških dejanj

Jaz sem, vsi pa niso. Ne vem, kaj boste, jaz zase vem. :)) Vem, da ne bo nezaželen. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, ti si ziher en tistih, ki nima ljubice. Amapka visi ves čas na MONu in njegova partnerka se tule gor pohvali, da ima poleg moža še ljubčka. S partnerjem itak nič ni, ker je skoz na monu, rabi še ljubčka.

Eni zdaj uživajo, kasneje pa se sprašujejo, kje za vraga so imeli v glavo, ko jih določeno uživanje pripelje do določenih težav. Recimo nezaželjena nosečnost ali pa prometna nesreča zaradi “uživanja” alkohola itn. Potem pa še okolica kaj pove na to in jim kar naekrat veliko pomeni to, kar ima okolica za povedat. ;)[/quote]

Daj malo bolj optimistično gledat na svet, lepo te prosim. Niso povsod okoli tebe same zarote.

Poročeni so zakon. Ne razlagajo okrog, da seksata. Samski se pa radi hvalisajo. Če hočeš, da se ne razve s kom seksaš, samo porčenega ujagaš.

Vse se prej ali slej razve. Mi pa ni jasno, da ti je hujša sramota seksati s samskim kot to, da bodo ljudje vedeli, da to počneš s poročenim. :)))

Vse se prej ali slej razve. Mi pa ni jasno, da ti je hujša sramota seksati s samskim kot to, da bodo ljudje vedeli, da to počneš s poročenim. :)))[/quote]

Antilopca, spet te je nekdo nafarbal, si nekam hitro prijela za tole provokativno navrženo kost? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Vse se prej ali slej razve. Mi pa ni jasno, da ti je hujša sramota seksati s samskim kot to, da bodo ljudje vedeli, da to počneš s poročenim. :)))[/quote]

Antilopca, spet te je nekdo nafarbal, si nekam hitro prijela za tole provokativno navrženo kost? :)))[/quote]

Spet ti za mano! 🙂

Antilopca, spet te je nekdo nafarbal, si nekam hitro prijela za tole provokativno navrženo kost? :)))[/quote]

Spet ti za mano! :)[/quote]

Nekdo bolj izkušen in prebrisan te mora imeti na očeh in te opozarjati, da ne boš prehitro nasedla raznim… :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

O, hvala, Matjažko. Brez tebe sem kot riba brez vode. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close