Dvojna merila glede moških in ženskih pritoževanj…
Saj to je ravno problem… Ker se sploh ne moreš dogovorit tega brez neljubih posledic (muljenja ipd.)
Se pravi vbistvu imaš na izbiro samo dvoje, ali narediš po svoje in si srečen x dni in poslušaš jamranje potem XX dni ali pa ne narediš nič oz. narediš po njeno in si nesrečen X dni in ne poslušaš jamranja XX dni…
jaka izbira moram rečt… v obeh primerih moškega zavestno ali podzavestno spravljata v slabo voljo…
Je pa zelo veliko smisla v tem… ker ženske na začetku ravno tale moška samoodločenost da grejo pa zdaj nekam pa potem tisto nardit pa jebiveterstvo PRIVLAČI (lahko tudi nezavedno) ker oni oddajajo bolj pozitivno in srečno energijo ker so sami bolj srečni kot pa tisti ki delajo tako kot menijo da družba pričakuje od njih.
Samo da potem to ženske začne motit ker hočejo po svoje v partnerstvu met in nezavedno uničujejo tistega moškega ki jim je prej bil privlačen 🙂
Saj to je ravno problem… Ker se sploh ne moreš dogovorit tega brez neljubih posledic (muljenja ipd.)[/quote]Sej če se ne moreš dogovorit je res je*a ampak potem se je za vprašat kakšnega partnerja si si to izbral in predvsem kako si ga izbral, da se prej nisi nič o takih stvareh pogovarjal in jih dorekel.
Na “začetku” je res tako. Čakaj da spoznaš kako, ki že ve, kaj hoče, na samem začetku! :)) O ženskah kakšne starosti govoriš Matkič? 🙂
Saj to je ravno problem… Ker se sploh ne moreš dogovorit tega brez neljubih posledic (muljenja ipd.)[/quote]Sej če se ne moreš dogovorit je res je*a ampak potem se je za vprašat kakšnega partnerja si si to izbral in predvsem kako si ga izbral, da se prej nisi nič o takih stvareh pogovarjal in jih dorekel.[/quote]
in ti si dorekel s svojo da če želiš boš šel za 2 tedna v Amsterdam v red light district in da nima bit kaj za tečna pa se nestrinjat z tvojo odločitvijo če boš ti tak želel… da tam lahko tudi prisostvuješ v kakšni orgiji ( z zaščito seveda ker si vendarle odogvoren ded)
pa da lahko greš za 1 teden z prijatli na morje pa hodite po žurkah…
No saj morda pa si vendarle prestar za vse to 🙂
Jeba je ko hočeš dokazovat nekaj kar v realnem lajfu ni v 95% primerov… na koncu se dokazano moški prilagodi v večini primerov BISTVENO več kot ženska, in moški črta iz svojega življenja bistveno VEČ stvari kot ženska.
To je problem enanakopravnosti in feminizma ki se že vrsto let nagiba v žensko smer… vse odkar se je končalo obdobje priležnic ipd.
Sej če se ne moreš dogovorit je res je*a ampak potem se je za vprašat kakšnega partnerja si si to izbral in predvsem kako si ga izbral, da se prej nisi nič o takih stvareh pogovarjal in jih dorekel.[/quote]
in ti si dorekel s svojo da če želiš boš šel za 2 tedna v Amsterdam v red light district in da nima bit kaj za tečna pa se nestrinjat z tvojo odločitvijo če boš ti tak želel… da tam lahko tudi prisostvuješ v kakšni orgiji ( z zaščito seveda ker si vendarle odogvoren ded)
Jeba je ko hočeš dokazovat nekaj kar v realnem lajfu ni v 95% primerov… na koncu se dokazano moški prilagodi v večini primerov BISTVENO več kot ženska, in moški črta iz svojega življenja bistveno VEČ stvari kot ženska.
To je problem enanakopravnosti in feminizma ki se že vrsto let nagiba v žensko smer… vse odkar se je končalo obdobje priležnic ipd.[/quote]Matkic a dopuščaš možnost, da si vsega tega kar si naštel sploh ne želim? Da mi vse to NIČ ne pomeni? Da mi ne pomenijo nage riti enih ubogih žensk tam v Amsterdamu nič, da se mi v bistvu smilijo in so mi kot take precej nezanimive?
Da mi ne pomeni nič se opijat po cel teden z nekimi “prijatli” in jih potem gledat kako se valjajo v lastnem kozlanju? Da si ne želim it sam (s prjatli) na morje medtem, ko bi ženo in otroke pustil doma?
Si lahko predstavljaš, da mi je to……. nedoumljivo, da se mi gabi sploh razmišljat v tej smeri in da nima to veze s poženščenim razmišljanjem in z nekim feminizmom? Lahko to razumeš?
Matkič, ti imaš od zveze oziroma “svoje” ženske zelo visoka pričakovanja. Želim ti, da si jih uresničiš, kljub temu, da nisi realen. 🙂 Sigurno kje obstaja. Srečna potem tista, ki te bo imela. Veš kako bi ti zavidali in nihče ti ne bi verjel, da ti tvoja kupi kondome, ko se spomniš it v Amsterdam za 14 dni f***t druge. Potem se vprašam, zakaj bi sploh rabil resno zvezo (žensko) pri takem življenju.
To je problem enanakopravnosti in feminizma ki se že vrsto let nagiba v žensko smer… vse odkar se je končalo obdobje priležnic ipd.[/quote]Matkic a dopuščaš možnost, da si vsega tega kar si naštel sploh ne želim? Da mi vse to NIČ ne pomeni? Da mi ne pomenijo nage riti enih ubogih žensk tam v Amsterdamu nič, da se mi v bistvu smilijo in so mi kot take precej nezanimive?
Da mi ne pomeni nič se opijat po cel teden z nekimi “prijatli” in jih potem gledat kako se valjajo v lastnem kozlanju? Da si ne želim it sam (s prjatli) na morje medtem, ko bi ženo in otroke pustil doma?
Si lahko predstavljaš, da mi je to……. nedoumljivo, da se mi gabi sploh razmišljat v tej smeri in da nima to veze s poženščenim razmišljanjem in z nekim feminizmom? Lahko to razumeš?[/quote]
E vidiš uspel si se prepričat in bit zelo dolgočasen moški… čestitke… btw. o tem samoprepričevanju sem zgoraj pisal…
zanimivo da so nekoč bila taka pričakovanja samoumevna kajne? A ni to potem po logiki nizko pričakovanje če je bilo tako v času RImskega Imperija, Homerjeve Grčije ipd ???
kako so lahko pričakovanja ki gredo 500 in več let v preteklost VISOKA dandanes? A to da ženska nebo meni govorla kaj lahko in kaj nesmem delat so tudi VISOKA pričakovanja ?
A nimamo zato zakonika in zakonov ter raznih podaktov in drugih pravnih zadev? Ali imamo v zvezi paradržavo v državi kjer smo moški podvrženi zakonom žensk pardon… skupni zvezi lol
Priliznjenčki se sprenevedajo kot kake damice. Zanimivo, kako kastriranci s časom pridobivajo ženske lastnosti… Kolikor jih jaz poznam izvirajo iz matriarhalnih družin, kjer matrone najprej zmečkajo moškost svojih možičkov (pretiranega truda to ne zahteva, ker so glavno delo že prej opravile matere možekov – stvari se nadaljujejo iz roda v rod), potem pa dresuro hišnega ljubljenca nadaljujejo na sinovih. Priliznjenčki si skozi skozi vso mladost prizadevajo za pohvale in priznanja svojih mater – gospodaric in ta vzorec prenesejo tudi v zakon z novimi gospodaricami, mlajšimi verzijami lastnih mater, katere si jih izberejo na spolnem trgu kot usposobljene služabnike za potrebe nove matriarhalne družinice. Ženske – gospodarice lolekov so v stalnem konfliktu same s sabo. Njihova privzgojena vloga matron je v konfliktu z bolj prvinsko željo po močnem moškem zaščitniku. Konflikt se vedno bolj izraža v nezadovoljstvu s svojimi dresiranimi zakonskimi priliznjenčki, ki so sicer praktični, ni pa tistega vznemirjenja v odnosu, ni tiste prave “kemije” po njihovo, ki odnos ohranja nad nivojem puste banalnosti. Dresirančki postanejo zmedeni, ker ne pride do željenih pohval in priznanj, če se še tako prizadevajo ustreči svojim gospodaricam, njim gredo pa ravno zaradi tega vedno bolj na živce. Vedno bolj jih ponižujejo, hlapčki so vedno bolj nesrečni, nekateri tajno padejo v pijačo, drugi se vržejo v pletenje nogavic, so pa tudi taki, ki potem iščejo pohval pri drugih ženskah, recimo tako, da se jim prilizujejo na forumskih debatah.
Če ti ženska govori, kaj lahko delaš in kaj ne, potem bi res slabo izbral. To bi moral sam vedet, kaj lahko in kaj ne. :)) Če tega ne veš, se boš pač še naučil, saj še imaš čas. Nihče se ne rodi z vsemi spoznanji.
No, se opravičujem, nimaš visokih pričakovanj. Samo v napačnem času si se rodil. 🙂
Točno tak, samo največja ironija je pa da so tak (samo)zdresirani in prepričani da sploh ne vejo da jim ženske v feminističnih partnerstih pustijo ravno dovolj (no včasih se zmotijo in potem je problem v zvezi) da moški (kvazi moški) mislijo da so svobodni in da se sami zase odločajo ter da so enakopravni
To je vrhunec doktrine ženske miselnosti kaže pa se v porah vse družbe…
morda je res že zadnji čas da se uvede špartanska vzgoja mladih moških ko jih pri nekem letu enostavno odvzamejo otroka in ga dajo v pravo vzgojo ne pa da pusti država materam uničevat moške!
No saj morda bo pa prihajajoča vojna rešila ta problem in še kakega drugega… 😛
Vsi smo na nek način zdresirani Matkič. Ti nisi? 🙂 Zakaj bi sekiral okrog tega, kako so zdresirani drugi. Naj vsak živi, tako kot je “zdresiran”. 🙂
Matkič, tebe kar naprej vleče v preteklost. Ne razumem te namreč, ker govoriš, da imaš kup žensk okrog sebe in ne rabiš nič fehtat. Meni se zdi, kot da ti že živiš po svoji sanjski predstavi. Zakaj bi želel spreminjat način vzgoje v špartansko? Misliš, da bi drugi morali živeti po tvojih pričakovanjih?
Vsi smo na nek način zdresirani Matkič. Ti nisi? 🙂 Zakaj bi sekiral okrog tega, kako so zdresirani drugi. Naj vsak živi, tako kot je “zdresiran”. 🙂
Matkič, tebe kar naprej vleče v preteklost. Ne razumem te namreč, ker govoriš, da imaš kup žensk okrog sebe in ne rabiš nič fehtat. Meni se zdi, kot da ti že živiš po svoji sanjski predstavi. Zakaj bi želel spreminjat način vzgoje v špartansko? Misliš, da bi drugi morali živeti po tvojih pričakovanjih?[/quote]
Sekiram se kako so zdresirani drugi zato ker LJUDJE z volitvami in drugim početjem (kot je uničevanjem okolja kjer živim vplavoja neposredno in posredno tudi na mene…
Saj če bi jaz živel na drugem planetu z podobno mislečimi inteligentnimi osebki kot so Spider Sadni in podobni in enim kupom žensk ki niso neumne in ne jamrajo bi me gladko bolo K za to kar se dogaja na zemlji in v Slovenski družbi ampak ker sem pač primorano (ker pač ne bom delal samomora) živet z pacient v isti državi oz. na istem planetu pa me hudo zanima kako prfuknjeni so sploh ko (kot zdaj feminizem in feministačno kastriranje moških) vpliva na populacijo že tako redkih moških kot sem jaz …
Matkič, tebe kar naprej vleče v preteklost. Ne razumem te namreč, ker govoriš, da imaš kup žensk okrog sebe in ne rabiš nič fehtat. Meni se zdi, kot da ti že živiš po svoji sanjski predstavi. Zakaj bi želel spreminjat način vzgoje v špartansko? Misliš, da bi drugi morali živeti po tvojih pričakovanjih?[/quote]
Sekiram se kako so zdresirani drugi zato ker LJUDJE z volitvami in drugim početjem (kot je uničevanjem okolja kjer živim vplavoja neposredno in posredno tudi na mene…
Saj če bi jaz živel na drugem planetu z podobno mislečimi inteligentnimi osebki kot so Spider Sadni in podobni in enim kupom žensk ki niso neumne in ne jamrajo bi me gladko bolo K za to kar se dogaja na zemlji in v Slovenski družbi ampak ker sem pač primorano (ker pač ne bom delal samomora) živet z pacient v isti državi oz. na istem planetu pa me hudo zanima kako prfuknjeni so sploh ko (kot zdaj feminizem in feministačno kastriranje moških) vpliva na populacijo že tako redkih moških kot sem jaz …[/quote]Matkič tvoja dresura je obstala oz je nisi bil deležen in temu kat ti govoriš, da je pravi moški oz da si pravi moški želi punce iz Amsterdama in pijančevanja po cel teden s prijatelji…itd to je še vedno fantek.
Ko ko boš spregledal boš postal moški, oz ko odrasteš boš doumel, da so te (namenoma?) zavedli in ti si jim naivno otroško verjel.
Do takrat pa….
Saj če bi jaz živel na drugem planetu z podobno mislečimi inteligentnimi osebki kot so Spider Sadni in podobni in enim kupom žensk ki niso neumne in ne jamrajo bi me gladko bolo K za to kar se dogaja na zemlji in v Slovenski družbi ampak ker sem pač primorano (ker pač ne bom delal samomora) živet z pacient v isti državi oz. na istem planetu pa me hudo zanima kako prfuknjeni so sploh ko (kot zdaj feminizem in feministačno kastriranje moških) vpliva na populacijo že tako redkih moških kot sem jaz …[/quote]Matkič tvoja dresura je obstala oz je nisi bil deležen in temu kat ti govoriš, da je pravi moški oz da si pravi moški želi punce iz Amsterdama in pijančevanja po cel teden s prijatelji…itd to je še vedno fantek.
Ko ko boš spregledal boš postal moški, oz ko odrasteš boš doumel, da so te (namenoma?) zavedli in ti si jim naivno otroško verjel.
Do takrat pa….[/quote]
Ko boš ti spregledal da je moški v osnovi poligamen in mu je veza v prvi meri ovira pri spolnosti in občevanju kot mu je v biosu boš razumel da te je družinski lajf zavedo, ti pa si jim naivno verjel (ženskam)
do takrat pa….
uživaj v svoji percepciji pravega moškega in monogamije Samo glej da se vedno ko pomisliš kako bi nategno drugo ali ko rade volje pogledaš nago žensko kjerkoli (tudi zgoraj brez na plaži) da sem jaz tisti ki je imel prav glede tega…
monogamija je ovira moški naravi to je dejstvo
Matkič tvoja dresura je obstala oz je nisi bil deležen in temu kat ti govoriš, da je pravi moški oz da si pravi moški želi punce iz Amsterdama in pijančevanja po cel teden s prijatelji…itd to je še vedno fantek.
Do takrat pa….[/quote]
Ko boš ti spregledal da je moški v osnovi poligamen in mu je veza v prvi meri ovira pri spolnosti in občevanju kot mu je v biosu boš razumel da te je družinski lajf zavedo, ti pa si jim naivno verjel (ženskam)
do takrat pa….
uživaj v svoji percepciji pravega moškega in monogamije Samo glej da se vedno ko pomisliš kako bi nategno drugo ali ko rade volje pogledaš nago žensko kjerkoli (tudi zgoraj brez na plaži) da sem jaz tisti ki je imel prav glede tega…
monogamija je ovira moški naravi to je dejstvo[/quote]Da si ne boš kaj domišljal…. tudi sam rad pogledam (lepo) žensko in ne skrivam tega, se tega ne sramujem, celo svoji povem, če mi je katera všeč 😉
Samo, da bi pa kar vse povprek skakal po njih si pa ne za/domišljam, ker…..
Eh, pozdravi raje “amsterdamske puce” če si že tolk v njihovi družbi…. 😉
do takrat pa….
monogamija je ovira moški naravi to je dejstvo[/quote]Da si ne boš kaj domišljal…. tudi sam rad pogledam (lepo) žensko in ne skrivam tega, se tega ne sramujem, celo svoji povem, če mi je katera všeč 😉
Samo, da bi pa kar vse povprek skakal po njih si pa ne za/domišljam, ker…..
Eh, pozdravi raje “amsterdamske puce” če si že tolk v njihovi družbi…. ;)[/quote]
Vsak ki rad pogleda se rad tudi dotakne nekaj LEPEGA, in vsak ki se nekaj lepega dotakne in je to živo in čuti do teka spolno lepoto to rad poseksa … (namerno napisano tako da nebo kak marko relativiziral o kakšnih psih mačkah ali predmetih!)
To je v naših GENIH !!!!!
Zakaj se vedno izogibaš temu dejstvu 😀
Matkič, pa kdo si ti, da bi rad diktiral ljudem, kako naj živijo, kako naj bo strukturirana družba? Kaj tebi kdo diktira, da ne smeš biti samski in zahajati k prostitutkam v Amsterdam? Vi ultraliberalci niste nič manj vsiljivi s svojimi idejami kot ultrakonservativci.
Glede tvoje ideje o špartanski vzgoji v prave, poligamne moške – kako ne veš, da ne bi imela ravno nasprotnega učinka? Je nek model vzgoje garancija za uresničeno idejo? Obstajajo moški, čigar očetje so vse življenje varali njihovo mamo, se s tem hvalili pred lastnim sinom in sorodniki, živeli razuzdano življenje. Sinovi so imeli pred sabo ta prav model poligamnega moškega, alfa samca, po katerem bi lahko zgledovali. Pa se niso. In so ravno zaradi tega v odrasli dobi težili k urejeni, ljubeči, monogamni partnerski zvezi. Ker so se jim dejanja očeta v njihovi mladosti zagnusila.
Da bi otroke kdaj načrtno jemali materam – daj sanjaj še naprej ja, al pa se preseli v kak Pakistan.
Na karem planetu res si, od kje tebi težnja, da gre ženskam dandanes tako prekleto dobro in da vladajo? Motiš se. Povprečen moški se na istem delovnem mestu potrudi nekajkrat manj od ženske za isto hvalo in napredovanje. Povprečna ženska je kljub dobremu delu v službi večkrat podvržena kritiki kot moški. Povrečni ženski med 23 in 35 letom delodajalci težijo z vprašanji, ali namerava zanositi. V politiki je še vedno premalo žensk, vsaj pri nas. Še danes obstajajo rovtarska območja (tudi v Sloveniji), kjer je ženska še vedno tretirana kot manjvredna in dobra samo za rojevanje. In pa dokazati se mora družini in partnerju, seveda.
Ne vem, če je danes kaj bistveno drugače kot v starem Rimu in Grčiji – več žensk so imeli kralji, funkcionarji. Tako je tudi danes, da je to dostopno “kraljem”. 🙂
če babnico desc dobro na.te.gne se ne pritožuje ampak kuha, riba tla,pere, pomiva, pegla, vzgaja otroke, …
nedo.je.ba desc gre pa še kakšno drugo na cu.raka nasadit
pa mir na svetu [sup](by miss world)[/sup]
Ej, jaz lahko vedno zrelativiziram, ne glede na to, kaj in kako napišeš. :)) Tega nisem najbolje razumel, zato raje ne bom… 🙂
Se pa tud sam “rad dotaknem kaj lepega in to poseksam”, če sem te prav razumel. In to imam doma, ne glede na to, kaj in kdo skače okrog mene. Zato mi ni treba hodit v Amsterdam po to. 😉 Ti pa kar veselo.
Vidite, loleki, da se vam ne splača izigravat priliznjence ženskim vrednotam? Od vseh, ki jim na dušice pihate v upanju na naklonjenost, vam je samo ena prišla na pomoč z malo daljšim tekstom, zdaj ko vam je najtežje. Nikdar vam ne bodo vračale uslug, raje se bodo v drugih temah kregale z moškimi svinjami, ker jim to pač daje nek bolj vznemirljiv občutek, kot da bi se potegnile za vas. Vedno drugi pritegnejo nase njihovo pozornost namesto vas, pridnih fantkov. Lahko se še naslednjih trideset let pojavljate tu gor, pa ne bo nič drugače.
kako načrtno si izpustil pa vse ostale bonitete in si napisal samo primere (par) ko so ženske v slabšem položaju… pa še to ni res.
Ja moški dobivajo v povprečju višjo plačo od žensk
– Si se kdaj vprašal da je več moških rudarjev ipd. poklicev in več žensk v pisarnah kjer delajo samo na easy (JU) in to tudi zvišuje povprečje v moško korist?
– Si se kdaj vprašal da ženske gredo z MANJ delovnimi leti v pokoj kot moški in dobivajo pokojnino v povprečju 7 LET DLJE od povprečnega moškega (ker je toliko tudi višja življenska doba… si kdaj probal izračunat koliko tisoče evrov to na nese več iz pokojninske blagajne?
– Da ne omenjam tega da načeloma še vedno danes moški večkrat tekom zmenkov in spoznavanja plača za pijače, večerje, kina in mu to gre od njegove višje plače…
Tega ne moremo vedet, lker tega ni noben sprobal na nas oz. nismo dobili opcije sprobat na komerkoli. Glede na to da pa so Špartanci dobro poznani po svojih sposobnostih in utrjenosti telesa (glede na to koliko otrok bi naj tekom vzgoje umrlo) pa lahko z relativno gotovostjo trdimo da je Špartanska vzgoja bila dobra da moški niso bili metroseksualci ampak pravi moški, jekleni, vzdržljivi, močni in neizprosni!
Jaz pa nevem kje ti živiš in če gledaš kaj se dogaja z našim svetom… krivda pa je pomankanje NARAVNE SELEKCIJE!
Ker jaz kot zaposlen vzdržujem luzerja ki nezna nič ustvarjalnega delat in verjetno bedarije piše po MoNu al pa v gostilni sedi namesto da bi taka oseba umrla (žalostno ampak tak pač je) in bi vsi lažje dihali…
naša kvazi humanost nas je potisnila na rob preživetja in sistema kot ga poznamo… Žalostno je dejstvo da če bi danes vsi nad 60 let umrli in vsi ki nimajo službe, jutri več krize nebi bilo 🙂 Samo to boste rekli da je nacistično samo razmišljat, saj je res, je pa zanimivo dejstvo glede na dohodke in odhodke državnih blagajn po svetu…
moja generacija ŽIVOTARI zato da imajo ljudje ki so šli v penzije pri 55letih že 20+ let pokojnino ko bi še komot delali vsaj 8 let takrat!
Forum je zaprt za komentiranje.