Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dvoboj ali več

Dvoboj ali več

Saj po meni so tudi “tolkli”, pa tega nisem razumela kot foušijo, bolj kot provokacijo. Saj ne vedo kako mi gre. Tisto, kar nekdo napiše na forumu, niti ni nujno res. Če je kdo fouš nekim anonimnim osebam na forumu, mora bit pa res zelo nesrečen v življenju.

Če gre pa komu dejansko dobro, kakšnim znanim osebnostim, se pa strinjam, da jih morajo ljudje takoj popljuvat in zatret. Zdaj je očitno v modi bolj to, da se tarna, pa smili samemu sebi. Nekaterim se tudi zdi neokusno, da se v današnjih časih kdo hvali s čim. Kaj pa vem, meni se zdi normalno, da neka družba tako funkcionira.[/quote]S provokacijo samo rešujemo neke svoje manjke, včasih je recimo sredstvo za pecanje, v večini primerov pa ni nič drugega kot zakamuflirana faušija oz privoščljivost.
Tudi hvaljenje je v bistvu provociranje.
Po drugi strani je pa neko mlačno strinjanje in razumevanje in sprejemanje čisto preveč puščobno.[/quote]

Meni pa res dol visi, če mi je kdo za kaj fouš. Ko/če mi bo šlo slabo, mi te osebe zagotovo ne bodo pomagale. Da bi se pa delala ubogo samo zato, ker zdaj vsi kronično tarnajo, tega pa ni v mojem karakterju. Meni je tako kot si sama naredim. Ne rabim pa vsega bogastva tega sveta, da mi je lahko lepo in da se imam fajn.

S provokacijo samo rešujemo neke svoje manjke, včasih je recimo sredstvo za pecanje, v večini primerov pa ni nič drugega kot zakamuflirana faušija oz privoščljivost.
Po drugi strani je pa neko mlačno strinjanje in razumevanje in sprejemanje čisto preveč puščobno.[/quote]

Meni pa res dol visi, če mi je kdo za kaj fouš. Ko/če mi bo šlo slabo, mi te osebe zagotovo ne bodo pomagale. Da bi se pa delala ubogo samo zato, ker zdaj vsi kronično tarnajo, tega pa ni v mojem karakterju. Meni je tako kot si sama naredim. Ne rabim pa vsega bogastva tega sveta, da mi je lahko lepo in da se imam fajn.[/quote]Pisala si, da na forumu vse šteje in da te zanimajo odnosi med ljudmi sicer in tu virtualnem prostoru, pa ti samo odgovarjam, kako sama razumem provokacije, med drugim nate in tudi tvoje (čeprav prikrito izražene).
Jasno da ti na forumu in tudi sicer nihče, ki ti je fauš, ne bo pomagal, zavist in privoščljivost hodita vendar z ramo ob rami…
Sem pa pomislila v čem je stvar tega tvojega stalnega ponavljanja da ti gre dobro, očitnega pretiravanja, kako ne rabiš vsega pod soncem da si lahko srečna in da si za vse, kar si naredila, zaslužna sama. Namreč jaz ne mislim čisto tako…če je to še namen tega čveka, pa puščam v tvojo presojo…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

S provokacijo samo rešujemo neke svoje manjke, včasih je recimo sredstvo za pecanje, v večini primerov pa ni nič drugega kot zakamuflirana faušija oz privoščljivost.

Meni pa res dol visi, če mi je kdo za kaj fouš. Ko/če mi bo šlo slabo, mi te osebe zagotovo ne bodo pomagale. Da bi se pa delala ubogo samo zato, ker zdaj vsi kronično tarnajo, tega pa ni v mojem karakterju. Meni je tako kot si sama naredim. Ne rabim pa vsega bogastva tega sveta, da mi je lahko lepo in da se imam fajn.[/quote]

Bikini_, komu ti mečeš pesek v oči? Sebi ali vsem bralcem – če bi ti bilo res vseeno, se ne bi o (domnevni) zavisti razpisala :/

tolikokrat si objavil tel. številko in vsaj dva različna maila pod različnimi nicki, da ni dvoma kdo si!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Če sem prav razumel je potapljač ženska :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

tolikokrat si objavil tel. številko in vsaj dva različna maila pod različnimi nicki, da ni dvoma kdo si![/quote]

telefonske pa res nism objavu.

da nisi zamešal s kačonom , ki prodaja cviček ……

Se opravičujem lapsus : )))

Evo jz pa takoj objavim telefonsko če bo kera klicala hahaha 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

tolikokrat si objavil tel. številko in vsaj dva različna maila pod različnimi nicki, da ni dvoma kdo si![/quote]

telefonske pa res nism objavu.

da nisi zamešal s kačonom , ki prodaja cviček ……[/quote]
Nič nisem zamešal, sem ti jih pa brisal. Saj veš: sex v mestu ……………..

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Saj po meni so tudi “tolkli”, pa tega nisem razumela kot foušijo, bolj kot provokacijo. Saj ne vedo kako mi gre. Tisto, kar nekdo napiše na forumu, niti ni nujno res. Če je kdo fouš nekim anonimnim osebam na forumu, mora bit pa res zelo nesrečen v življenju.

Če gre pa komu dejansko dobro, kakšnim znanim osebnostim, se pa strinjam, da jih morajo ljudje takoj popljuvat in zatret. Zdaj je očitno v modi bolj to, da se tarna, pa smili samemu sebi. Nekaterim se tudi zdi neokusno, da se v današnjih časih kdo hvali s čim. Kaj pa vem, meni se zdi normalno, da neka družba tako funkcionira.[/quote]S provokacijo samo rešujemo neke svoje manjke, včasih je recimo sredstvo za pecanje, v večini primerov pa ni nič drugega kot zakamuflirana faušija oz privoščljivost.
Skratka, VSE JE NAROBE oziroma negativno, karkoli naredimo. Vsaj zate. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Skratka, VSE JE NAROBE oziroma negativno, karkoli naredimo. Vsaj zate. :))[/quote]Jah v biološkem smislu je vse usmerjeno k boljšemu, popolnejšemu, v fizikalno eksistenčnem pa bo enkrat nezadržno vsega konec, meni je to bližje, ne vem, mogoče sem pa rojena z večjim izvirnim grehom kot kdo drug.
Za posameznika se mi na primer zdi smiselno, da se zna umestiti kam spada in sprejeti tisto, česar ne moreš spremeniti in ker je bilo govora o malem svetu tu forumu, sem pač napisala, kako razumem provokacijo in komuniciranje sicer. Kako razumem tebe in tvojo neuničljivo težnjo po relativizaciji, ti je tudi znano, ali ne pač 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Skratka, VSE JE NAROBE oziroma negativno, karkoli naredimo. Vsaj zate. :))[/quote]
z njo je še huje … ji tudi to da ji nič ni prav – ni prav ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Skratka, VSE JE NAROBE oziroma negativno, karkoli naredimo. Vsaj zate. :))[/quote]
z njo je še huje … ji tudi to da ji nič ni prav – ni prav ☺[/quote]No nekdo je vendar spremenil svoj način pisanja upam da ne samo za določen čas…impresionirana.press 🙂 🙂

Še jst lahko potrdim, da s to žensko nekaj ne štima. Pomoje je preveč knjig prebrala, pa se ji je že mal mešat začel.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ah no prijatelj, to sem upala, da boš končno javno napisal…sej prav mi je a ne 🙂 🙂

Katenjka je fejst.

Hvala hvala, če pa goldie to reče, ki sicer vsako željo izpolni, potem bo menda res 🙂

Jah, a se čudiš ? Še do tistih, ki si jim kul se čudaško obnašaš…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ja, ja, vroče je bilo danes. A sem že napisala, da sonce in vročina ne vplivata na vse ljudi pozitivno? 🙂

Jah, a se čudiš ? Še do tistih, ki si jim kul se čudaško obnašaš…[/quote]

Kaj jaz edini Katenjko razumem? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jah, a se čudiš ? Še do tistih, ki si jim kul se čudaško obnašaš…[/quote]

Kaj jaz edini Katenjko razumem? :)))[/quote]

Ne, tudi jaz se trudim. Pravzaprav ne bi za nikogar trdila, da mi je čuden.

Meni pa res dol visi, če mi je kdo za kaj fouš. Ko/če mi bo šlo slabo, mi te osebe zagotovo ne bodo pomagale. Da bi se pa delala ubogo samo zato, ker zdaj vsi kronično tarnajo, tega pa ni v mojem karakterju. Meni je tako kot si sama naredim. Ne rabim pa vsega bogastva tega sveta, da mi je lahko lepo in da se imam fajn.[/quote]

Bikini_, komu ti mečeš pesek v oči? Sebi ali vsem bralcem – če bi ti bilo res vseeno, se ne bi o (domnevni) zavisti razpisala :/[/quote]

Vseeno… mogoče mi ni ravno vseeno, ne razumem pa najbolje tega, kako lahko nekomu, ki ga niti ne poznaš, nekaj zavidaš na forumu. Ta koncept mi je nekako tuj. Zato pravim,da mi dol visi. Drugače v vsakdanjem življenju mi ni čisto vseeno. Nikoli ni ok, če kdo preveč negativne energije usmerja proti tebi in ti privošči samo vse najslabše. 🙂

Bikini_, komu ti mečeš pesek v oči? Sebi ali vsem bralcem – če bi ti bilo res vseeno, se ne bi o (domnevni) zavisti razpisala :/[/quote]

Vseeno… mogoče mi ni ravno vseeno, ne razumem pa najbolje tega, kako lahko nekomu, ki ga niti ne poznaš, nekaj zavidaš na forumu. Ta koncept mi je nekako tuj. Zato pravim,da mi dol visi. Drugače v vsakdanjem življenju mi ni čisto vseeno. Nikoli ni ok, če kdo preveč negativne energije usmerja proti tebi in ti privošči samo vse najslabše. :)[/quote]

Meni je to tudi več kot butasto, zato sem že ob odprtju teme avtorja vprašala, kje vidi zavist? Seveda odgovora nisem dočakala le neko pljuvanje o moji vrhunskih postih, smetenju. Nasplošno res ne vem, kaj ima kdo od tega, če drugemu želi slabo ali nikomur ne privošči sreče; to zelo težko komentiram.

Kaj jaz edini Katenjko razumem? :)))[/quote]

Ne, tudi jaz se trudim. Pravzaprav ne bi za nikogar trdila, da mi je čuden.[/quote]

Jaz sem zelo čuden.:)
Namreč vsi, ki vztrajno pišemo na forum, smo čudni, in tako pademo v isto skupino enakih, ki se drug drugim zdimo najbolj normalni. :)))

Ne, tudi jaz se trudim. Pravzaprav ne bi za nikogar trdila, da mi je čuden.[/quote]

Namreč vsi, ki vztrajno pišemo na forum, smo čudni, in tako pademo v isto skupino enakih, ki se drug drugim zdimo najbolj normalni. :)))[/quote]

Ne zdaj še ostalih metati v isti predal, ker bi rad imel družbo:). Tam si le ti, čuden primerek človeške vrste:).
Amen! Aleluja:))

Namreč vsi, ki vztrajno pišemo na forum, smo čudni, in tako pademo v isto skupino enakih, ki se drug drugim zdimo najbolj normalni. :)))[/quote]

Ne zdaj še ostalih metati v isti predal, ker bi rad imel družbo:). Tam si le ti, čuden primerek človeške vrste:).
Amen! Aleluja:))[/quote]

Ti si zelo normalna! 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close