Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Dvigalo v bloku

Dvigalo v bloku

Ali se peljete skupaj v dvigalu s sosedom brez maske, ali z anticepilcem…..Jaz niti slučajno ne.

Seveda ne , pri nas imamo celo nalepko, da je maska v dvigalu obvezna.

In kako veš, kdo ni cepljen?

Odgovor na objavo uporabnika
Dillara, 31.01.2022 ob 13:23

Ali se peljete skupaj v dvigalu s sosedom brez maske, ali z anticepilcem…..Jaz niti slučajno ne.

napisala si JAZ NITI SLUČAJNO NE, s tem si apelirala naj tudi drugi tako milsijo!

koza butasta!

Pri nas so vsi osveščeni in nihče ne vstopi brez maske. Blok je nov, stanovalci na nivoju in verjamem, da so vsi cepljeni.

Seveda, ker če sopotnik v dvigalu izgleda zdrav se nimam česa bati.

Odgovor na objavo uporabnika
baabaa, 31.01.2022 ob 16:28

Seveda, ker če sopotnik v dvigalu izgleda zdrav se nimam česa bati.

Hvala Bogu da nimamo lifta… sam 4 stuki

Dol mi visi, cepljen, necepljen, maska ali brez, ce ne smrka in ne kaslja, se peljem – enako kot pred letom 2020.

V dvigalu se vozim sam oz s svojimi domačimi v tistih redkih primerih, ko se vozim. Večinoma pa uporabljam stopnice – tja nekje do 6. ali 7. nadstropja.

Maš štenge.

pri nas se vozijo, eni si dajo celo duška notri in se začnejo čudežno davit v liftu, no pa na hodniku tudi, takoj ko stopijo na hodnik… sama se nikoli nisem vozila z liftom, tudi pred korono ne… hodim pa po stopnišču brez maske, tudi ostali.

je pa res da se izogibam ogabnežev, ki se v tvoji bližini iz zlobe začnejo davit in ti kašljat in pljuvat v faco-  ja žal imamo take idiote… izogibam se jih, ker so mi njihovi izpljunjki ogabni-  in ne zaradi korone kot take. Na hodniku ne nosim maske, kot rečeno.

zaenkrat sem zdrava, upam,da ostane tako.

Keri deb*li.. Me zanima, če ste pred dvema letoma tudi na maske in cepljenje gledali v dvigalih. Nasvet: ne uporabljajte več dvigal, pa se zaplombirajte v svoja stanovanja. Bo za nas, zdrave in normalne, več prostora.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close