Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dvd predvajalnik

dvd predvajalnik

ima kdo mogoče izkušnje s trevi dvd 3006 predvajalnikom, ki so v akciji v mercatorju za 12 jurjev?? bi bil dober za nezahtevno rabo na navadnem televizorju (niti flat-screen) za pogledat kak filmček vsake tolko? al je to bolj škart roba?

En kolega, ki delav v videoteki, je rekel, da je najboljse kupit najcenejsega, kar jih je, taki vsaj preberejo vse DVDje…

to je kurc bolj se splaca doplacat tistih 5k pa enota bere se divx da se da tut filme v tem formatu gledat.vsaj moje mnenje

Dragi moji!

Do tega šit predvajalnika prideš tako, da bi moral kupiti sobotne novice ali delo z nekim cd-jem ali neko podobno stvarjo in s tem računom lahko dostopiš, dobiš privilegij ali nekaj podobnega, da lahko kupiš tako imenovani predvajalnik. Seveda so bile novice in delo s to rečjo razprodane takoj, predvajalnikov je ostalo pa še cel kup. Obvezno pa bi moral kupiti cjtnge v Mercatorju. Lepo vas prosim!!!! In kje naj sedaj dobič še časopis??? Nikjer!

Lp, T

Dragi moji!

Do tega šit predvajalnika prideš tako, da bi moral kupiti sobotne novice ali delo z nekim cd-jem ali neko podobno stvarjo in s tem računom lahko dostopiš, dobiš privilegij ali nekaj podobnega, da lahko kupiš tako imenovani predvajalnik. Seveda so bile novice in delo s to rečjo razprodane takoj, predvajalnikov je ostalo pa še cel kup. Obvezno pa bi moral kupiti cjtnge v Mercatorju. Lepo vas prosim!!!! In kje naj sedaj dobič še časopis??? Nikjer!

Lp, T

p.s.

Ali ima kdo ta časopis in mi ga z vso vsebino proda???

Lp, T

Pa saj lahko kupiš časopis in predvajalnik kak drug dan? Ali ni tako?

Jutro!

Hec je v tem, da sta bila oba časopisa razprodana. Tako, da ne bo nič s tem.

Lp, Tanja

Zdaj ne razumem povsem… Če si hotela kupiti časopis, zato da bi ga prebrala je seveda problem. Problema pa ni, če si potrebovala časopis zaradi nabave predvajalnika, ker akcija ni omejena samo na sobotno delo, kot se morda zdi, temveč na katerokoli. Torej skoči danes v merkator po delo in kupi še predvajalnik (če ga seveda še imajo) To velja prav tako za knjige ali DVDje.

A res al kaj??? Jaz sem mislila in to je trdila tudi prodajalka, da je bil v soboto nek cd ali nekaj takega zraven in v tem naj bi bila fora. Bom pa vprašala in sporočim…

Hvala in lp,

Tanja

Evo. Kupiti moraš novice ali delo s cd-jem (novo zalogo prejeli danes), stane okoli tisočaka in lahko pristopiš k dvd predvajalniku. Sedaj ga bom pa kupila.

Lp, T

Aja, seveda, kupiti moraš tudi DVD film, vendar ni nujno da v soboto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close