dvd predvajalnik
Dragi moji!
Do tega šit predvajalnika prideš tako, da bi moral kupiti sobotne novice ali delo z nekim cd-jem ali neko podobno stvarjo in s tem računom lahko dostopiš, dobiš privilegij ali nekaj podobnega, da lahko kupiš tako imenovani predvajalnik. Seveda so bile novice in delo s to rečjo razprodane takoj, predvajalnikov je ostalo pa še cel kup. Obvezno pa bi moral kupiti cjtnge v Mercatorju. Lepo vas prosim!!!! In kje naj sedaj dobič še časopis??? Nikjer!
Lp, T
Dragi moji!
Do tega šit predvajalnika prideš tako, da bi moral kupiti sobotne novice ali delo z nekim cd-jem ali neko podobno stvarjo in s tem računom lahko dostopiš, dobiš privilegij ali nekaj podobnega, da lahko kupiš tako imenovani predvajalnik. Seveda so bile novice in delo s to rečjo razprodane takoj, predvajalnikov je ostalo pa še cel kup. Obvezno pa bi moral kupiti cjtnge v Mercatorju. Lepo vas prosim!!!! In kje naj sedaj dobič še časopis??? Nikjer!
Lp, T
p.s.
Ali ima kdo ta časopis in mi ga z vso vsebino proda???
Lp, T
Zdaj ne razumem povsem… Če si hotela kupiti časopis, zato da bi ga prebrala je seveda problem. Problema pa ni, če si potrebovala časopis zaradi nabave predvajalnika, ker akcija ni omejena samo na sobotno delo, kot se morda zdi, temveč na katerokoli. Torej skoči danes v merkator po delo in kupi še predvajalnik (če ga seveda še imajo) To velja prav tako za knjige ali DVDje.
Forum je zaprt za komentiranje.