Đurđevdan…….
No me veseli:)
Eh, joški pa rit so zaenkrat še samostoječi, v “stoječnost” česa druzga pa itak ne vlagam nč več energije, kokr jo morm, da mam jst kej od tega.
Ja ja, tko je to. Ma vi ste še tista romantična generacija… mi mladi dons smo velik bl praktični. Točn vemo kaj in kako in kam se bojo stvari odvijale, sploh pa če mamo “dobr” zgled doma.
Romantična generacija, ja. Po romantiki se zgodi pa renesansa in je stvar čist drugačna. Prav renesančna. Al pa gotična. In nič baročna:)))
Vaš “dobr zgled” od doma pa izhaja iz nekje vmes, ne? No, v bistvu me zanima, koliko si stara, če ti ne visi dol za povedat, hahaha.
Malo bolj zrela starejša nevečvpuberteti polnoletnica:)
Heeeej, jst sm tut rockerca! Sam na žalost mi ni blo dano rodit se vsaj kšno desetletje prej, da bi bli moji najljubši bendi tut moji sodobniki.
Oh ja. Zdej se morm pa zadovoljit z nostalgijo na neki, česar se sploh ne spomnem hehe.
Povej, kaj si počela pr mojih letih? Hm, če se prov spomnem, je moja mami pr mojih letih mela že enoletno hčerkico – mene:)
Kaj sem počela pr tvojih letih????? Žurala. Pa mimgrede še mal na faks skočila. Preveč žurala in zabluzila na faksu. Pri 22. pa rodila. Hhahha, moj sine (letos bo 17) mi zadnje cajte ves čas očita, zakaj ga nisem rodila kako leto prej, ker bi lahko že šel delat vozniški izpit.
Matr, nikol niste zadovoljni, mularija:))))
Ampak jaz se s sinetom full štekam, zato mi je tud super s tabo pisat. Še sploh, ker nisi neka tupa i glupa. Kar sicer ni nujno povezano s starostjo. So stare tupe i glupe tudi.
Od kod si?
Hja ne, če bi ga res mal prej rodila, bi bil on zdele glih prov zame:)))
Drugač sm pa iz bližnje okolice Lj. Ti si pa iz CE, če se ne motim? Se mi zdi, da sm enkrat nekje prebrala.
Uh, pri 22… a je blo težko? Verjamem da si bla presrečna ko si dobila sineka, kaj so pa starši rekl, pa oče od otroka…? Pa si pol končala faks? (upam da nism pretirano radovedna, sam zanimajo me življenjske zgodbe drugih ljudi – najbrž zato, ker je moja zaenkrat še precej dolgočasna:)
P.S. Znam tut jst bit tupa i glupa. To je prirojen dar, kakopak:)
Ja, sem iz Celja. Ej, tisto obdobje nosečnosti in ko je bil sin še majhen je bilo urnebes najlepše obdobje mojega življenja. Moj ata je bil sicer bolj hude sorte, a se je sprijaznil in zdaj mu je moj sin lučka življenja. Še posebej, ker je imel dve hčere, pa sestra ima tudi hčero…torej edini dec v familiji poleg njega:))) Oče mojega otroka – torej moj mož – ma nič, takrat sva se šla loterijo, kar bo pa bo. In je blo:))))Bil je zelo zaželjen otrok in je še vedno naše srce, čeprav bi ga dandanes, pubertetnika, včasih v kontejner fliknala in dol zaprla:))) Z mojim možem in očetom mojega otroka sva takrat hodila že tri leta in sva bila s srcem in dušo pri tem otroku. On je res najlepše, kar se nama je zgodilo.
Hm, faksa pa nisem končala:(((((( Sem dosmrtna absolventka:))))))))
In še PS. vsi smo kdaj tupi i glupi. Hvala bogu. Se vsaj lahko sprostimo:))))
Dosmrtna absolventka haha:) Ful lepo, da se tok dobr razumete!
Čaki, da začne sine deklice domov vodit! Glej da boš pridna in ubogljiva tašča:))))
Orka, a greva spat? Mam odprto okno in ker živim čist blizu barja, slišm žabe… tko lepo in ubrano regajo, da so me kr uspavale:)
Nadaljujeva kdaj drugič, ok? Mam še veliiiiiiik vprašanj;)
Ne posplošuj srbske in slovenske praznike. 14 zamika velja za božič, novo leto, obletnico oktobrske revolucije. Za praznike vezane na luno pa to ne velja, pust, velika noč in tudi jurjevo. Prio nas je bilo jurjevanje letos zelo zgodaj, pri srbih pa zelo kasno. Razlika cca 1,5 meseca in ne 14 dni. Včasih je pa tudi samo 14 dni
Forum je zaprt za komentiranje.